Horoscop zilnic

#horoscopul iubirii #horoscopul iubirii 2008 #iubire 2008 #horoscop

Horoscopul iubirii in 2008

Anul 2008 este in general benefic pentru toate cele 12 zodii. Cei singuri, care au asteptat multa vreme sa-si gaseasca jumatatea, vor avea parte de o intalnire extrem de importanta in acest an. Chiar si aceia care s-au obisnuit cu burlacia si nici nu le trece prin cap sa aiba o relatie stabila s-ar putea sa aiba parte de surprize. O persoana cu totul deosebita le va schimba cu totul parerea despre implicare intr-o relatie de cuplu.

Cuplurile care au intampinat probleme pana acum se poate sa ajunga la o decizie finala, implicand inclusiv despartirea. Este mai putin probabil sa aiba loc concesii, pentru ca diferentele de opinie sunt mult prea importante. In acelasi timp, daca partenerii vor cu adevarat sa salveze relatia, eforturile lor pot duce la o reconciliere. Unul dintre cele mai importante aspecte ale horoscopului 2008 este cel al relatiilor sudate, care au o istorie in spate. Partenerii gasesc noi modalitati de a improspata viata de cuplu, de a retrai momentele initiale, pline de emotie, afectiune si senzualitate.

love-story

horoscopul iubirii in 2008 pentru zodiile de foc

Zodiile de foc (Berbecii, Leii si Sagetatorii) se folosesc de farmecul lor irezistibil pentru a cuceri persoana pe care au pus ochii.

Berbecii au parte de succese si se poate sa se implice in tot felul de relatii. Numai in iulie si in ultimele luni din toamna lucrurile nu le merg extraordinar in dragoste. Unele dezamagiri nu sunt total excluse.

De acelasi lucru au parte si Leii, daca nu stiu sa-si aleaga anturajul. Sfarsitul anului le aduce insa comuniune cu persoana iubita. Sagetatorii nu se vor plictisi in 2008, pentru ca este un an plin de iubire si de aventura amoroasa. Singurul lucru de care trebuie sa se fereasca il reprezinta falsii prieteni.

dance-love

Horoscopul iubirii in 2008 pentru zodiile de apa

Zodiile de apa (Rac, Scorpion, Pesti) sunt in continuare preocupari de sensibilitatea lor in relatiile afective. Racii au parte de unele neintelegeri in prima parte a anului. Pentru a le depasi va fi nevoie de multa intelegere si diplomatie. Pe masura ce trece timpul, vor simti tot mai mult nevoia sa se ataseze de cineva.

Scorpionii in schimb trebuie sa fie mai atenti in a doua jumatate a anului si sa evite relatiile ascunse. Daca nu fac nimic in acest sens, vor avea parte de multa afectiune din partea partenerului, care este extrem de atent la nevoile lor.

Chiar si Scorpionii singuri vor avea sansa de a cunoaste marea iubire. Acelasi noroc in iubire o au si Pestii. Horoscopul 2008 le rezerva surprize frumoase, numeroasele locuri frecventate facilitandu-le intalnirea cu o persoana speciala. In acest an Pestii care sunt deja in cuplu au mari sanse sa se casatoreasca.

kiss, klimt

Horoscopul iubirii in 2008 pentru zodiile de pamant

Zodiile de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) trebuie sa-si consolideze pozitiile. Mersul lucrurilor depinde in mare masura de felul in care abordeaza situatia acesti nativi.

Taurii trebuie sa abordeze situatia cu mult calm, pentru ca intampina probleme in relatia de cuplu, daca ea sufera deja de instabilitate. Altminteri, partenerii se bucura de armonie si momente de tandrete.

Fecioarele care au asteptat atatia ani sa traiasca momentul cununiei a toate sansele sa-si indeplineasca visul. Horoscopul 2008 le rezerva multe bucurii si impliniri in viata afectiva. Acest lucru este valabil si pentru Capricorni . Daca nu si-au cunoscut insa jumatatea, pot sa spere, caci o vor cunoaste in curand. RODIN-The-Kiss

Horoscopul iubirii in 2008 pentru zodiile de aer

Zodiile de aer (Gemenii, Balantele si Varsatorii) au sanse bune. Horoscopul 2008 este unul extrem de bun pentru nativii Gemeni. Se vor simti indragostit, cuceriti de o persoana speciala si vraja iubirii va fi atat de intensa, incat marele eveniment nu se afla deloc departe.

Si Balantele au toate sansele sa se casatoreasca in acest an. Daca nu vor sa faca acest pas, cel putin vor cunoaste multa lume si vor primi dovezi de afectiune din partea persoanellor care nutresc sentimente de iubire fata de ele. Unele neplaceri pot aparea in a doua parte a verii, cand relatiile intre parteneri devin mai tensionate.

Varsatorii au si ei parte de aceleasi discutii in vara. In restul anului se simt mai norocosi ca de obicei in ceea ce priveste dragostea, ceea ce-i va face sa straluceasca si sa fei foarte sociabili cu lumea din jur. Nu este exclus sa cunoasca persoane importante sau sa se ataseze si mai mult de vechile iubiri. Daca vrei sa stii cum stai cu dragostea in 2008, citeste horoscopul detaliat aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro