Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop 2011 #zodii

Horoscopul iubirii 2011

Horoscopul iubirii 2011 anunta un an plin de impliniri, unele de durata, altele doar de moment. Cam toti nativii celor 12 zodii investesc timp, energie si chiar bani pentru a avea o viata sentimentala reusita.

Iata in continuare predictiile 2011 pentru zodiile de foc, aer, pamant si apa.


horoscop dragoste 2011 pentru zodiile de foc


In 2011, viata sentimentala a Berbecilor este destul de agitata. Cea mai buna perioada o reprezinta prima jumatate a anului. Atunci Berbecii care au o relatie stabila reusesc sa si-o consolideze si mai mult. Apreciezi ceea ce face pentru tine persoana iubita si, la randul tau, esti plin de atentii si dragalasenie fata de partener. Berbecii singuri trebuie sa iasa mai mult in lume. Ei au sanse sa gaseasca o persoana potrivita si chiar sa inceapa o noua relatie, cat se poate de serioasa. Dupa a doua jumatate a anului apar probleme de tot felul. Ai mereu pare de momente pasionale, dar si de discutii furtuoase sau dezamagiri.

Leii au parte de un an tumultos, deoarece o atentie deosebita o acorda tocmai domeniului conjugal. Cei care au deja o relatie pot fi tentati, de nenumarate ori chiar, sa calce stramb. Si sunt mari sanse sa o si faca, insa si represaliile vor fi pe masura. Cei care au insa o relatie solida se confrunta cu alte probleme, care pot fi rezolvate daca ambii parteneri sunt deschisi la dialog. Cea mai linistita si mai avantajoasa perioada o reprezinta prima jumatate din 2011. Nativii singuri au sanse atat sa inceapa o noua relatie serioasa, cat si sa acumuleze numeroase aventuri.

Sagetatorii cauta linistea si stabilitatea la inceputul lui 2011. Pana dupa a doua jumatate a anului, eforturile pe care le faci pentru bunaintelegere si armonie in cuplu isi aduc roadele. Momentele petrecute alaturi de persoana iubita sunt pline de afectiune, dar si de senzualitate. Unii dintre Sagetatori pot decide pana in iarna sa se casatoreasca. Sagetatorii singuri isi doresc sa acumuleze experienta si sa traiasca clipa. Au parte chiar de momente deosebit de frumoase, insa nu este vorba despre ceva de viitor.


horoscop dragoste 2011 pentru zodiile de apa


Racii incep anul 2011 intr-o nota pozitiva, chiar benefica lor. Daca ai deja pe cineva, primele luni ale anului iti ofera una dintre cele mai frumoase perioade din an. Iar daca esti singur, te indragostesti de cineva si traiesti undeva pe norisori rozalii, departe de pamant. In restul anului, Racii oscileaza intre momente de implinire si altele de insatisfactie, indiferent ca au sau nu motiv. Unii nativi chiar ar putea sa se implice in relatii extraconjugale. Raci singuri isi petrec timpul colectionand noi si noi cuceriri.

Pentru Scorpioni, una dintre cele ami frumoase perioade din 2011 in plan sentimental este la inceputul anului. Cei care au deja o relatie se pot declara fericiti si impliniti. Cei singuri pot incepe o noua relatie, dar numai daca cu curajul sa-si ofere o sansa la fericire. Pe parcursul anului, va fi nevoie de unele eforturi pentru a trece peste dificultatile care apar. Unii Scorpioni traiesc o poveste de dragoste nu tocmai acceptata de societate. Totul este bine si frumos atata timp cat secretul este pastrat.

Pentru Pesti, anul 2011 este cu suisuri si coborasuri sub aspect sentimental. Cei care au deja o relatie trebuie sa munceasca pentru ca ea sa mearga bine in continuare. Si Pestii sunt decisi sa faca tot ceea ce este necesar. Este bine sa aiba proiecte comune, sa-si petreaca timpul construind ceva impreuna. Greutatile care apar pe drum sunt spulberate pana la finalul anului. Nativii singuri pot intalni o persoana deosebita in 2011. Acestia se pot indragosti pana peste urechi, fiind capabili de gesturi importante pentru persoana in cauza.


horoscop dragoste 2011 pentru zodiile de pamant


In 2011 Taurii sunt mai multi preocupati de bunastarea lor personala decat de cea a cuplului. Resimt o puternica nevoie de libertate si, din acest motiv, se poate sa intampine unele dificultati. Unii Tauri chiar ar putea sa se implice in relatii extraconjugale, nu pentru ca ar cauta ceva de durata, ci pentru ca nu vor sa piarda nimic din ceea ce le ofera viata. Nativii singuri au mult succes la sexul opus si probabil vor pierde numarul cereririlor. Insa 2011 nu este neaparat un an bun pentru a face planuri pe termen lung.

Fecioarele au un an plin, in care iau multe decizii, pretind, se impun, traiesc clipa. Principala lor nevoie in plan amoros este aceea de libertate de actiune. Vor sa se desfasoare si nu prea tin cont de parerea partenerului. Daca e de acord, bine, daca nu, altul la rand. Fecioarele au totusi nevoie sa se simta iubite si nu ezita sa ceara partenerului noi si noi dovezi de afectiune. O perioada ceva mai stabila este in a doua jumatate a anului 2011. Pentru nativele singure, este un an plin de aventuri.

Capricornii care au deja o relatie beneficiaza de o perioada buna in 2011. Ei comunica foarte bine cu partenerii lor si sunt dispusi sa faca tot posibilul pentru ca relatia sa fie una reusita. Cei singuri sunt preocupati mai mult de acumularea unei experiente si de trairea clipei. Nu prea isi fac planuri de viitor desi, spre finalul anului, chiar si ei ar putea sa-si schimbe prioritatile. Pana atunci insa se bucura de momentele petrecute alaturi de diverse cuceriri, care de care mai incitante.


Horoscop dragoste 2011 pentru zodiile de aer


In 2011, viata sentimentala a Gemenilor nu este dintre cele mai armonioase. Daca ai deja o relatie, aceasta va traversa mai multe perioade neplacute. Fie din cauza ca te-ai saturat de rutina, fie pentru ca nu mai ai deloc rabdare, fie pentru ca te nemultumeste partenerul de viata, vei alege sa petreci mai mult timp in cuplu. Gemenii singuri au sanse sa intalneasca o persoana cu totul deosebita. Pentru a nu avea insa parte de deceptii, este recomandat sa incerce sa cunoasca mai bine acea persoana. Calatoriile sunt foarte benefice in gasirea unei noi iubiri.

Pentru Balanta, horoscopul dragostei 2011 anunta un an destul de complicat. Balantele au o multime de nevoi. Sunt pasionale, nerabdatoare, libertine, incapatanate. Nu vor sa comunice tot timpul, dar si-ar dori ca partenerul lor sa faca totul pentru a le vedea fericite. Au nevoie de independenta, dar nu sunt dispuse sa dea si ele ceva decat pe la sfarsitul anului. In ultimele trei luni devin ceva mai intelegatoare. Balantele singure ies des in lume, cunosc multe persoane, se distreaza si cheltuiesc multi bani. In unele cazuri poate sa inceapa o noua relatie cu mare potential de viitor.

Varsatorii care au deja pe cineva trebuie sa invete in 2011 ca unele momente pur si simplu se savureaza, nu se distrug cu suspiuni nefondate si certuri prostesti. Chiar daca au deja o relatie, au si mult succes la sexul opus, in continuare, iar acest lucru le place, asa, din principiu. Dar partenerul lor nu va tolera la infinit o astfel de situatie. Nativii singuri pot sa intalneasca pe cineva, in special in domeniul lor de activitate. Chiar daca este vorba despre o persoana care sa li se potriveasca, Varsatorii tot complica situatia si ar putea sa piarda totul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro