Horoscop zilnic

#horoscop dragoste # horoscop februarie #horoscop dragoste februarie 2012 # dragoste si sex # predictii zodi

Horoscopul dragostei in februarie 2012

Chiar daca luna februarie este dedicata in mod traditional iubirii, nu toate semnele zodiacale vor cunoaste succesul pe plan afectiv in aceasta perioada a anului. Momentele de bucurie alterneaza cu stari de reflexie interioara, care pot aduce noi perspective in viata personala a nativilor din zodiac. Iata ce iti prezice horoscopul dragostei in luna februarie 2012.

Berbec

Berbecii se vor afla intr-o stare profunda de introspectie, in care isi evalueaza atent relatia si viitorul alaturi de persoana iubita. Vor dori sa discute mult si aprins, sa propuna compromisuri si sa aduca schimbari in bine. Celibatarii sunt prea putin deschisi flirtului incat sa se intrevada inchegarea unui cuplu in februarie.

Taur

Taurii vor pune semnul egal intre sex si sentimente in luna februarie, descopera noi cai de a comunica in cuplu si isi vor uimi partenerul cu deschiderea lor catre iubire si armonie. Cei care nu se afla intr-o relatie isi vor face probabil multe cunostinte de sex opus, vor gusta jocurile erotice insa nu se vor avanta in angajamente serioase pe termen lung.

Gemeni

Nativii din zodia gemenilor se simt in sfarsit motivati de idealul de a gasi acel suflet pereche din basme. Daca relatia actuala ii nemultumeste, vor cauta cai de a iesi din compromisul actual si de a cauta din nou iubirea. Cei singuri vor fi peste masura de pretentiosi cu curtezanii, nu vor ceda usor si vor parea inabordabili.

Rac

Racii sunt mai nonconformisti in luna februarie, iar partenerii lor vor fi placut surprinsi de aceasta schimbare neasteptata. Ii asteapta o zi de Sfantul Valentin reusita, pentru ca au toata deschiderea emotionala fata de eveniment. Racii vor aventura, joaca, excentricitate in viata intima , desi nu obisnuiesc sa fie asa in mod normal. Burlacii au toate sansele sa cucereasca in aceasta luna.

Leu

Leii vor lasa o parte prejudecatile, conventiile sociale si alte lucruri care s-ar putea interpune in viata lor sentimentala. Luna februarie ii surprinde mai romantici si mai nonconformisti. Persoanele singure isi vor dori mai mult decat niciodata o aventura sexuala pe cinste.

Fecioara

Fecioarele nu sunt apte de schimbare. Lipsa lor de energie si pasivitatea generala de care dau dovada nu fac casa buna cu pasiunea. Ar vrea sa se intample lucruri minunate in viata lor, insa asteapta ca partenerul sa le indeplineasca pe toate. Sfantul Valentin ii va surprinde pe acesti nativi acasa, in pijamale, cascand plictisiti.

Balanta

Balantele vor masura de 10 ori inainte sa taie, de aceea nu vor excela nici ele la capitolul pasiune in luna februarie. Se vor gandi in permanenta ce sa aleaga, unde sa mearga, ce cadou sa faca partenerului, fara sa ia o decizie concreta.

Scorpion

S-ar putea sa fie de la ursuletii si inimioarele care inunda toate canalele media in februarie, insa scorpionii se bucura de o pasiune debordanta luna aceasta. Nu se vor plictisi de nopti prelungite de amor, cine romantice cu sampanie, vor dori casatorie, pasi mareti facuti in dragoste si poate chiar urmasi. Oricum ar fi, exaltarea va trece asa cum a venit, mai exact brusc si fara avertisment.

Sagetator

Sagetatorii vor fi comunicativi, sarmanti, pusi de sotii, fara chef de cearta in cuplu . Nu vor sa schimbe nimic in viata lor sentimentala si tind sa vada partea plina a paharului. In rest, adora atentia pe care o primesc de la eventualele persoane care ii curteaza si pastreaza un aer optimist oriunde merg.

Capricorn

Capricornii vor fi inhibati si rezervati pe plan sentimental. Desi februarie este luna armoniei in cuplu, ei sunt predispusi certurilor cu persoana iubita, pana la punctul in care momentele placute dispar in totalitate. Vor fi nevoiti sa isi analizeze comportamentul propriu si sa ia masuri singuri.

Varsator

Varsatorii se bucura de o luna linistita, romantica, exact asa cum le place. Se simti iubiti, apreciati, adora compania partenerului de viata si participa cu bucurie la orice activitate in cuplu. Celibatarii tind sa fie superficiali cu potentialii curtezani, ceea ce nu ii va ajuta prea mult in realizarea vietii personale.

Pesti

Luna februarie ii suprinde pe nativii din pesti gandindu-se intens la viitorul lor. In relatia de cuplu, nu va fi nici bine, nici rau. Nu ii deranjeaza rutina, oricum nu le plac schimbarile si surprizele. Burlacii nu isi vor da interesul in conjuncturi de flirt, astfel ca sansele de a-si gasi jumatatea sunt foarte mici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top