Horoscop zilnic

#pesti #varsator #capricorn #sagetator #scorpion #balanta #fecioara #leu #rac #gemeni #taur #berbec #zodii #horoscop lunar #horoscop

Horoscop lunar: horoscopul lunii septembrie 2010

Luna septembrie reprezinta, in general, o perioada buna pentru toti nativii. Unii isi consolideaza viata sentimentala , in timp ce altii alearga dupa reusite profesionale si reusesc in ceea ce isi propun. Chiar si situatia financiara se imbunatateste putin, mai ales in cazul celor care stiu sa aiba grija de banii castigati.

Afla ce-ti rezerva astrele in luna septembrie 2010:


Horoscop lunar septembrie 2010 Berbec


In plan amoros, septembrie se anunta o luna complicata. Esti foarte preocupat de relatia de cuplu sau de unele idile care apar acum. Problema este ca iti asumi riscuri mai mari decat este cazul. Fie te tenteaza o aventura in afara relatiei oficiale, fie vezi lumea prin ochelari prea roz si suferi dezamagiri. Pentru nativii Berbec care au o relatie fericita , stabila, septembrie este o perioada buna, de implinire si armonie.

Stai destul de bine cu banii. Apar unele sanse de castig, mai ales ca urmare a relatiilor cu strainatatea. Cu toate acestea, nu trebuie sa-ti pierzi concentrarea, deoarece la tot pasul pot sa apara surprize neplacute. Ia-ti toate masurile de precautie. La locul de munca dai dovada de fermitate, dar stii si sa fii diplomat atunci cand situatia o cere. Tocmai de aceea se poate sa castigi increderea unor persoane influente, care iti dau anumite responsabilitati suplimentare.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Taur

 

In septembrie nu este cazul sa-ti faci prea mari sperante in plan amoros. Acest lucru nu are legatura cu evenimentele externe, dimpotriva. Situatia este cauzata tocmai de tine, de deciziile gresite pe care le iei. Fa un effort sa-ti pastrezi obiectivitatea si apreciaza ceea ce ai, nu ceea ce ar putea sau nu sa fie. Da-ti timp sa cunosti oamenii in profunzime si nu-ti fa planuri pana nu reusesti sa ai toate datele necesare. Asa eviti sa fii dezamagit si sa dezamagesti la randul tau.

In plan profesional, primele saptamani din toamna nu sunt indicate pentru actiuni importante. Poti astepta un pic si lucrurile vor reveni pe fagasul normal. Din a doua jumatate a lui septembrie, sunt mai multe sanse sa pui in aplicare planurile tale in activitatea profesionala. Cu banii nu stai bine. Chiar daca dispui de resurse financiare, ai putea sa cheltuiesti intr-un mod necugetat. Este nevoie de eforturi majore ca sa te infranezi.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Gemeni

 

Luna septembrie aduce o perioada destul de buna in plan financiar. Daca urma sa recuperezi sau sa primesti niste bani, acum este cel mai bun moment sa actionezi. Nici macar nu va fi nevoie de un efort deosebit, deoarece lucrurile merg de la sine in directia dorita. Si pentru ca tot ai bani, daca dispui si de ceva timp, ti-ar face bine o escapada intr-un loc nou. Poti avea parte de experiente frumoase, intalnesti oameni noi si schimbi aerul.

In plan amoros, este o perioada destul de dificila. Pentru cei care au o relatie care nu mai functioneaza, se pune problema despartirii. Este bine sa evite certurile nesfarsite si sa stie sa ia o decizie la momentul potrivit. Cu toate acestea, unii Gemeni, cu dezamagiri in dragoste, au parte de o noua sansa alaturi de altcineva. Cei mai norocosi sunt nativii singuri, care pot intalni o persoana speciala in aceasta luna.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Rac

 

Profita de sansele care ti se ofera in aceasta luna si incearca sa gandesti pozitiv. Chiar daca ti se pare ca trebuie sa-ti asumi prea multe riscuri, se poate pur si simplu sa fii subiectiv. Cultiva relatiile pe care le ai. Acestea ar putea sa-ti fie de folos. Diplomatia si tactul sunt calitati absolut necesare acum. Situatia financiara lasa de dorit, astfel incat ar fi bine sa reduci din cheltuieli. In activitatea profesionala sunt unele realizari care te multumesc.

Tot in septembrie te arati foarte interesat de viata ta amoroasa. Ai mare succes la sexul opus, mai ales ca esti intr-o forma fizia buna si esti plin de avant. Iei parte la numeroase evenimente, iesi in lume, cunosti oameni noi, te distrezi si socializezi. Pentru unii Raci, totul se rezuma la placeri trupesti. Pentru altii, exista sansa de a lua decizia sa se casatoreasca.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Leu

 

Daca iti doresti o viata amoroasa armonioasa, atunci este bine sa inveti sa fii mai tolerant si sa renunti la o atitudine combativa. Fa tot posibilul sa cooperezi cu persoana iubita si nu sa o tratezi ca pe un inamic sau un competitor. Daca esti singur, in septembrie mergi la multe intalniri, deoarece esti solicitat din toate partile. Este bine sa nu faci niciun fel de exces, deoarece imunitatea ta este scazuta si ai putea sa te imbolnavesti usor, mai ales daca ai alergii.

Chiar daca dispui de resurse financiare bune, nu inseamna sa arunci cu banii in stanga si in dreapta. Ai putea deveni imprudent in aceasta perioada. In activitatea profesionala  atentia fata de detalii si simtul perfectionismului sunt necesare pentru niste rezultate pe masura asteptarilor. Este o luna in care poti sa ai parte de realizari, dar in care este nevoie si de multa diplomatie.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Fecioara

 

Luna septembrie reprezinta o perioada foarte buna in plan amoros. Totul merge ca pe roate. Mai ales daca ai planuri, ti le vei putea duce la indeplinire fara probleme. Esti seducator fara sa faci mari eforturi. Daca esti inca singur, luna aceasta poti sa intalnesti o persoana care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Daca ai deja o relatie stabila , te bucuri de multa armonie in viata sentimentala si de momente frumoase, de profunda implinire, alaturi de persoana iubita.

Cu banii insa nu stai tocmai bine. Nu este momentul sa-ti asumi riscuri si sa faci investitii fara sa ai garantii solide. Ceea ce poti castiga in aceasta perioada va veni numai ca urmare a muncii tale. Niciun cadou, niciun castig, premiu, noroc, surpriza, nimic din toate acestea nu este posibil la inceput de toamna. In activitatea profesionala este necesara mai multa diplomatie. Certurile sau discutiile in contradictoriu cu echipa in care lucrezi nu te ajuta deloc.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Balanta

 

In septembrie esti foarte preocupat de viata sentimentala. Partenerul de viata iti dovedeste cat de mult tine la tine, iar tu savurezi fiecare moment. Ai multa nevoie sa te simti protejat si iubit, astfel incat aceste gesturi inseamna mult pentru tine. Daca esti singur, se poate sa te indragostesti in curand. Este bine totusi sa fii atent, deoarece sansele sunt egale atat pentru a intalni persoana mult visata, cat si pentru a intra intr-o relatie nepotrivita.

Uneori iti place sa adopti un stil de viata care iti depaseste posibilitatile financiare. In semtembrie, tocmai despre astfel de tentatii este vorba. Tempereaza-te, altfel ai putea avea probleme serioase pana la finalul lunii. La locul de munca ar fi bine sa adopti o atitudine mai diplomata, altfel vor aparea conflicte cu colegii. Gandeste-te la efectele pe termen lung. Vei intelege astfel care sunt de fapt interesele tale.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Scorpion

 

In septembrie devii foarte combativ. Stii perfect ce vrei si nu te abati din drumul tau. In mod normal, acest lucru ar trebui sa te ajute sa obtii repede ceea ce ti-ai propus. In realitate, in septembrie traversezi o perioada mai putin placuta sub aspect profesional. Nu-ti gasesti prea multi sustinatori, dimpotriva. Este important sa faci eforturi sa lucrezi alaturi de colegi, deoarece unele situatii impun munca in echipa.

In plan amoros, ai de-a face cu o multime de probleme, mai ales daca relatia ta te nemultumeste de multa vreme. Toate aceste nemultumiri, sicane, certuri si discutii se vor inmulti pana cand unul dintre voi va lua decizia definitiva a despartirii. Oricat de dureros ar fi sa faci acest pas acum, pe termen lung se va dovedi ca a fost cea mai buna decizie. Gandeste-te foarte bine daca nu cumva aceasta este singura modalitate de a-ti da ocazia sa o iei de la capat si sa-ti cauti fericirea in alta parte.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Sagetator

 

Septembrie reprezinta pentru tine o perioada foarte buna din punct de vedere financiar. Indiferent ca te dai peste cap sa castigi bani sau, dimpotriva, lasi lucrurile sa mearga de la sine, oricum ai noroc in aceasta luna. Castigurile financiare nu inceteaza sa apara. Este o oportunitate de a face investitii bune, deoarece acum nu ai grija cheltuielilor. Cu toate acestea, este indicat sa fii foarte atent in ce proiecte te implici si sa faci tot posibilul sa duci treaba la bun sfarsit. Tinzi sa incepi lucruri de care in timp te plictisesti.

In plan amoros, treci de la o extrema la alta. Cand esti gata sa risti totul pentru o placere de moment, cand vrei sa faci orice sacrificiu pentru a-l vedea fericit pe partener. Fereste-te de extreme de ai grija de relatia ta. Chiar si pentru cei care se confrunta cu neintelegeri serioase exista sanse sa gaseasca un numitor comun. Dar pentru acest lucru este necesara putina bunavointa. Nativii singuri ar putea sa se foloseasca de armele lor de seductie pentru a cuceri persoana pe care au pus ochii.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Capricorn

 

Esti destul de plictisit si te gandesti la modalitati prin care ai putea sa-ti infrumusetezi cumva ziua. Numai ca aceasta stare poate sa aiba efecte negative asupra partenerului de viata. Nu-i cere luna de pe cer si nu-l critica daca nu ai motive intemeiate. Daca inca nu exista nimeni important in viata ta, atunci se poate sa intalnesti persoana mult visata. Incearca sa-i vezi partile bune si nu ridica stacheta prea sus, altfel ai putea pierde o sansa frumoasa.

Esti mai ambitios si mai compativ ca de obicei in aceasta luna. Iti propui scopuri precise si le urmezi fara sa te abati din drum. Se poate sa se intample lucruri bune la locul de munca. Exista posibilitatea sa primesti mai multe responsabilitati si un salariu mai bun. Chiar daca te bucuri de situatie financiara stabila, este bine sa-ti supraveghezi cheltuielile, deoarece tinzi sa arunci cu banii pe fereastra. Nu cumpara orice produs care iti face cu ochiul de pe raftul magazinului, mai ales daca nu-l aveai in minte inainte de-al fi vazut.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Varsator

 

In septembrie ai parte de o perioada favorabila sub aspect sentimental. Iti folosesti armele de seductie si rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Vezi, insa, ca ai putea exagera in unele cazuri. Partenerul de viata nu este deloc incantat sa vada cat succes ai la sexul opus. Daca ai o relatie stabila, vei avea in continuare parte de liniste si armonie. Savurezi fiecare moment, in compania persoanelor la care tii si care iti insufla energie pozitiva.

In activitatea profesionala treci printr-o perioada buna, in care ai sanse mari sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput. Chiar daca la serviciu situatia este stabila, in plan financiar lucrurile nu sunt deloc la fel. Trebuie sa ai foarte mare grija de bani, chiar cu riscul de a fi crezut zgarcit. Atata timp cat tu stii cel mai bine care iti sunt motivele, este inutil sa-ti bati capul cu explicatii pentru altii.

 

Horoscop lunar septembrie 2010 Pesti

 

In septembrie stai destul de bine cu banii. Exista sanse de castig. Singurul lucru de care este bine sa te feresti il reprezinta riscurile financiare. In planul sanatatii, esti intr-o forma fizica buna. Daca ai prea multa energie sau te confrunti cu stari de nervozitate, cea mai simpla solutie este sa faci sport. In activitatea profesionala ai reusite deosebite. Nu toata lumea se bucura, insa, de succesele tale. De aceea, este mai sigur sa-ti vezi de treaba si sa treci cat mai neobservat.

Viata sentimentala este aducatoare de evenimente interesante. Cunosti oameni noi si ai putea sa te indragostesti mai repede decat te-ai fi asteptat. Pentru cei care au o relatie stabila, inceputul toamnei le aduce momente frumoase alaturi de persoana iubita, clipe de afectiune si de comuniune. Unii nativi ar putea decide sa se casatoreasca.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului