Horoscop zilnic

#pesti #varsator #capricorn #sagetator #scorpion #balanta #fecioara #leu #rac #gemeni #taur #berbec #horoscop septembrie #horoscopul lunii septembrie 2009 #horoscop lunar

Horoscop lunar: horoscopul lunii septembrie 2009

Luna septembrie este una destul de incarcata din punct de vedere profesional, cu multe proiecte, provocari si schimbari. Se pune accentul pe relatiile profesionale, care sunt acum deosebit de importante.  In plan financiar, lucrurile depind foarte mult de felul in care fiecare nativ isi calculeaza bugetul. Si in dragoste au loc schimbari, unele de bun augur, insa entuziasmul nejustificat nu este recomandat.

Daca vrei sa stii ce ti-au rezervat astrele pentru luna septembrie, citeste predictiile mai jos.

 

Horoscop lunar Berbec septembrie 2009

Luna septembrie iti aduce mai mult romantism in relatia de cuplu si posibilitatea de a duce la bun sfarsit unele proiecte personale , alaturi de persoana iubita. Nu este exclusa vestea venirii pe lume a unui copil. Schimbarile care au loc acum in pan personal sunt de bun augur, insa trebuie sa fii realist si sa nu te lasi purtat de un entuziasm nejustificat. Daca esti singur, preferi sa nu te implici emotional in eventualele idile aparute acum.

In viata profesionala creste numarul responsabilitatilor si ai parte de cateva provocari. Ai o mare putere de munca si reusesti sa te organizezi bine la serviciu. Fii realist si practic, indiferent de succesele acestei luni, pentru ca numai astfel poti evita surprizele neplacute. Relatiile cu partenerii, colaboratorii, colegii sau superiorii vor juca un rol important in buna desfasurare a activitatii tale.

Horoscop lunar Taur septembrie 2009

Desi pari pur si simplu optimist, simpatiile castigate in plan profesional nu se datoreaza bunei tale dispozitii, cu toate ca nu-ti lipseste gandirea pozitiva. Ele se datoreaza mai degraba profesionalismului tau si actiunilor tale facute metodic. Stii cum sa te faci remarcat si cum sa-ti convingi interlocutorii. Initiativele tale au succes daca lucrezi de unul singur, nu in echipa.

In timpul liber, acorzi prioritate familiei si activitatilor legate de casa. Comunici bine cu cei dragi. In septembrie, bunul mers al relatiei de cuplu depinde in mare masura de atitudinea ta. Te poti bucura de momente pline de senzualitate, alaturi de persoana iubita, de care te leaga o intelegere mutuala. Impreuna, puteti rezolva micile probleme aparute.

Horoscop lunar Gemeni septembrie 2009

In prima luna din toamna te ocupi serios de familie si de casa, mai ales ca responsabilitatile cresc. Esti mai optimist si mai dezinhibat. Gata sa traiesti clipa, ai parte de experiente interesante, cu unul sau mai multi parteneri, in functie de caz. In dragoste insa nu esti inca dispus sa renunti la independenta. Cu putin efort din partea ta poti rezolva problemele de cuplu.

In plan profesional, ti se propun diverse proiecte, iar programul este destul de incarcat. Nu trebuie sa faci promisiuni decat in masura in care esti sigur ca le poti onora. Entuziasmul este nerecomandat. Asteapta sa se confirme totul in scris si abia apoi poti fi sigur ca lucrurile se vor intampla dupa cum au fost anuntate. Planurile financiare ar putea implica riscuri majore. Fii foarte atent cu cine te asociezi sau cu ce persoane colaborezi. Ia lucrurile pe rand, cu rabdare.

Horoscop lunar Rac septembrie 2009

In septembrie viata amoroasa este bulversata de experiente extreme. Fie refuzi orice legatura pasionala, alegand abstinenta, din motive numai de tine stiute, fie faci excese sexuale. In prima luna a toamnei poti avea parte de o intalnire deosebita, care in curand va deveni o relatie promitatoare. Daca ai deja o relatie stabila, este important sa acorzi libertate partenerului de viata, pentru a nu-l sufoca si pentru a-l lasa sa se ocupe de activitatile sale personale.

In plan profesional, esti energic si hotarat. In aceasta luna ajungi la concluzia ca trebuie sa-ti reevaluezi prioritatile. Exista sanse de schimbari majore, odata cu aceasta reevaluare, poate chiar sa primesti un nou post de munca. Vei primi sprijinul de care ai nevoie si veniturile tale financiare vor creste. Activitatea profesionala este aducatoare de satisfactii, in general, deoarece ceea ce intreprinzi acum duce la rezultate bune.

Horoscop lunar Leu

septembrie 2009

Inceputul toamnei te gaseste in plina activitate. Ai proiecte personale, in special legate de nivelul de confort al locuintei, dar si proiecte profesionale. Acasa iti demonstrezi bunul gust intr-o renovare sau amenajare. La serviciu iti umpli agenda cu proiecte si intalniri si muncesti foarte mult, chiar si peste program. Trebuie sa fii extrem de atent cu banii, deoarece afacerile incheiate in septembrie sunt deosebit de riscante.

In plan amoros se poate sa fii recunoscator pentru ceea ce ai si sa savurezi clipa. In caz contrar, esti instabil, petrecaret, aventuros, iar viata ta sentimentala devine bulversanta. Idilele si pasiunile se tin lant, indiferent ca ai sau deja pe cineva. Abia in a doua parte a lunii proiectele tale sau sperantele incep sa se concretizeze, oricat de nebunesti sau de imposibile pareau la inceput.

Horoscop lunar Fecioara septembrie 2009

Septembrie este o luna buna pentru tine, din punct de vedere profesional, chiar daca va incepe cu ceva probleme. La serviciu esti creativ, inspirat si foarte eficient. Nici sansele de castiguri financiare nu sunt lipsite de importanta. Trebuie insa sa ai grija de banii de care dispui deja, deoarece te lasi tentat prea des de rafturile magazinelor si in curand bugetul tau va avea de suferit. Se poate sa primesti noi responsabilitati si sa te trezesti cu cateva provocari carora trebuie sa le faci fata.

In plan personal, este o luna in care reusesti sa castigi usor simpatia celor din jur. Cu toate acestea, nu toata lumea te intelege si unele atitudini de care te lovesti te demoralizeaza. Din fericire, iti iei energie pozitiva de la prieteni si de la persoanele dragi. Pe plan amoros, ai nevoie de stabilitate si de afectiune. Daca nu doresti sa-ti ratezi sansa une intalnesti deosebite, uita-te foarte bine la ceea ce se intampla in jurul tau.

Horoscop lunar Balanta septembrie 2009

In septembrie este importanta increderea in sine. Fii sincer cu tine insuti. Trebuie sa-ti dai seama ce vrei, in special sub aspect personal si amoros. In relatia de cuplu ai parte de impliniri si momente frumoase, pline de pasiune. Daca esti singur, flexibilitatea ta si disponibilitatea vor juca un rol important in relatiile facute acum. Exista sansa ca o idila sa devina ceva serios.

Insa in luna septembrie, ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine este cariera. Iti faci planuri pe termen lung si iti gasesti cumva o motivare, pentru a continua sa perseverezi. Esti convingator, inclusiv cu superiorii, reusesti sa-ti sustii ideile si sa te faci remarcat. La nevoie, adopti noi metode de lucru, pentru a-ti imbunatati rezultatele. Cele mai bine aspectate sunt proiectele pe termen lung.

Horoscop lunar Scorpion septembrie 2009

Luna septembrie 2009 este avantajoasa din punct de vedere al relationarii cu persoanele din jur.  Legaturile stabilite acum pot sa-ti aduca avantaje mai tarziu. Vei avea ocazia sa-ti faci prieteni noi. In plan profesional, schimbarile care au loc sunt de bun augur. Iti largesti orizonturile si scapi de monotonia vietii de zi cu zi, la serviciu. Este bine sa-ti urmezi planurile si sa nu te lasi influentat de nimic. Vei putea sa comunici foarte bine. Stimulii intelectuali sunt o prezenta permanenta in activitatea profesionala.

In dragoste esti entuziast si mai atent ca de obicei la mesajele transmise de partener. Trebuie totusi sa nu te lasi purtat de val si sa pastrezi discretia in privinta legaturilor tale amoroase. Te exprimi usor, iti expui punctul de vedere si acesta este luat in considerare, asa cum iti doresti. Daca exista cineva in viata ta de care te leaga o frumoasa prietenie, lucrurile pot lua o intorsatura romantica sau cel putin senzuala.

Horoscop lunar Sagetator septembrie 2009

In septembrie trebuie sa acorzi prioritate familiei si sa fii mai atent in privinta responsabilitatilor de acasa. Este o luna complicata din punct de vedere sentimental, cu certuri, impacari, aventuri, indragostiri, schimbari si discutii. In mod sigur nu te vei plictisi, insa lucrurile pot sa fie dificile, mai ales daca ascunzi ceva partenerului de viata.

Domeniul profesional este deosebit de favorabil. Ceea ce sperai sa se intample, de ceva vreme, se realizeaza in sfarsit. Calatoresti in interes de serviciu in aceasta luna. Dai dovada de creativitate si originalitate in activitatea profesionala. Chiar privesti lucrurile dintr-o noua perspectiva. Cu rabdare si perseverenta ai toate sanse sa pui in practica ceea ce iti doresti. Acestea sunt doua calitati care vor uca un rol important in planurile tale si de care este bine sa tii cont. 

Horoscop lunar Capricorn septembrie 2009

Inceputul toamnei te gaseste destul de plictisit de tot din jurul tau. Activitatea profesionala nu-ti mai face placere si te manifesti ca atare. Simti nevoia de experiente inedite, de schimbare si de un suflu nou in viata ta. Nu trebuie totusi sa devii agresiv acum. Este important ca lucrurile incepute sa fie finalizate, in special cele care tin de sarcinile profesionale. Acestea trebuie rezolvate rapid, pentru a nu intampina reactii negative din partea superiorilor.

Nici in dragoste nu prea reuseste cineva sa-ti intre in gratii. Esti exigent, iar nivelul la care ridici stacheta s-ar putea sa nu fie atins de nimeni, nici macar de catre partenerul de viata, daca ai deja o relatie. Daca esti singur, exista doua sanse de a intalni o persoana cu totul deosebita. Relatiile actuale se stabilesc la un nivel mai profund, ceea ce este un lucru benefic pe termen lung.

Horoscop lunar Varsator septembrie 2009

Viata ta sentimentala se imbunatateste in septembrie, daca inca nu ai pe nimeni. Reusesti sa seduci cu usurinta si mergi la tot felul de intalniri romantice. Daca insa ai o relatie stabila, neintelegerile se tin lant. Partenerul de viata se distanteaza, iar tu ai putea deveni brusc interesat de o alta persoana. De la privit la fapta nu mai este decat un pas, iar tentatia va fi foarte mare.

Pe plan profesional, programul iti rezerva multe ore de cercetare, diverse parteneriate si multa, multa munca. Daca te implici trup si suflet, atunci rezultatele vor fi pe masura. Incepi sa fii mai independent si primesti noi responsabilitati. Este deosebit de important sa nu faci promisiuni prea mari, pentru ca tinzi sa planifici mai multe lucruri decat poti face, intr-un timp scurt. Trebuie sa-ti cunosti limitele, altfel vei suporta unele consecinte neplacute.

Horoscop lunar Pesti septembrie 2009

In septembrie incerci sa mentii relatii cat mai bune cu persoanele din jur. In viata sentimentala insa, te confrunti cu o realitate care este destul de greu de acceptat, mai ales daca ai deja o relatie de lunga durata . Nu complica situatia facand lucruri care iti pot provoca suferinta. Daca insa esti singur, ai sanse sa intalnesti pe cineva nou, poate chiar o persoana de origine straina. Daca reapare in viata ta o iubire pierduta, se poate sa reluati legatura.

In plan profesional te focuzezi bine pe ceea ce ai de facut. Este insa destul de dificil sa mentii drumul drept, din cauza unor obstacole care iti tot apar in cale. Trebuie sa-ti pastrezi entuziasmul si sa iei greutatile ca pe niste provocari care merita sa fie depasite. Unele planuri profesionale oricum se vor concretiza in aceasta luna. Te simti incurajat sa mergi mai departe si te bucuri de mai multa independenta.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele in noul an, citeste predictiile pentru Horoscopul 2009 pe acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare