Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop lunar

Horoscop lunar: horoscopul lunii octombrie 2010

Horoscopul lunii octombrie anunta o perioada putin mai complicata pentru nativii celor 12 zodii. Nu este nimic grav, dar apar mai multe probleme care le solicita atentia, fie ca este vorba despre complicatii in activitatea profesionala, fie de discutii acasa, fie de provocari si ispite in calatorii sau pur si simplu pe strada.
Afla predictiile lunare pentru octombrie 2010 :

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Berbec
 

In aceasta luna este bine sa fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau. Ai putea auzi lucruri deosebit de importante, daca ciulesti urechea. Este bine sa asculti, dar sa te si exprimi, in acelasi timp. Unele persoane din anturaj ar dori sa te auda mai putin vorbind despre tine, dar nu este cazul sa-ti bati capul cu asa ceva.

Daca apare prilejul unei calatorii, profita de ea. In aceasta luna poti sa faci bani frumosi si, totodata, ai posibilitatea de a cunoaste alti oameni. Contactele facute acum ti-ar putea folosi. In familie, exista sanse sa afli o veste buna, care ii bucura pe toti.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Taur
 

In aceasta luna ai de rezolvat unele chestiuni legate de relatia de cuplu si de activitatea profesionala. Vorbeste cu partenerul de viata despre preocuparile tale. Ati putea sa va faceti planuri pentru vacanta de iarna. La serviciu trebuie sa fii cat se poate de transparent, pentru a evita interpretarile si erorile de judecata din partea celor cu care lucrezi.

In octombrie este o perioada buna pentru a te ocupa indeaproape de sanatatea ta. Ar trebui sa consulti un medic si sa ajungi la o concluzie. Doar asa vei sti exact ce trebuie sa faci in coninuare.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Gemeni
 

In cazul in care ai depus eforturi considerabile la locul de munca, atunci ar trebui ca in octombrie sa primesti recompensa asteptata. Pe de alta parte, trebuie sa ai grija de bani. Cand sunt banii implicati, nu prea mai esti obiectiv. Trebuie sa faci un efort pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

In timpul liber, iesi in lume, distreaza-te cu prietenii si nu evita sa-ti petreci vremea alaturi de persoane dintre cele mai variate. Ai putea sa descoperi noi lucruri despre tine insuti in raport cu ceilalti, indiferent de varsta si preocuparile lor.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Rac
 

In octombrie iti arati latura sensibila mai mult decat de obicei. Pe de o parte este un lucru bun, deoarece te apropii mai mult de persoana iubita. Pe de alta parte, daca devii vulnerabil, altii ar putea sa profite. Distreaza-te impreuna cu familia si simte-te bine ori de cate ori ai ocazia.

Daca la locul de munca observi ca ceva nu este in regula cu colegii tai , atunci cel mai bine este sa-i eviti. Nu te implica in situatii care nu te privesc, deoarece ai putea avea de suferit, chiar daca tu de fapt nu ai nicio legatura.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Leu
 

In aceasta luna ai o multime de lucruri de facut. De fapt, programul se anunta atat de incarcat, incat nici nu vei mai sti pe unde sa scoti camasa. De aceea, trebuie sa fii foarte bine organizat. Oricum, esti intotdeauna implicat in ceea ce faci, punand suflet, pentru ca nu concepi sa desfasori o munca de care nu-ti pasa.

Cu banii nu stai foarte bine. Ai putea chiar sa te trezesti cu tot felul de probleme pana la finalul lunii. Fa in asa fel incat sa reduci cheltuielile. Pune-te in slujba umanitatii si ajuta ori de cate ori ai ocazie. Vei avea de castigat daca dai ceva de la tine. Orice ai face, alege-ti putine proiecte, ca sa ai suficient timp sa te ocupi de ele de la cap la coada.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Fecioara
 

Luna octombrie este o perioada destul de dificila pentru tine. Sunt o multime de probleme care apar si iti va fi greu sa le depasesti daca nu dispui de toate informatiile. De aceea, trebuie sa fii foarte atent inainte sa iei vreo decizie. Pana nu stii sigur cum stau lucrurile, nu are rost sa actionezi.

Daca dai vreun test sau ai o examinare in aceasta luna, rezultatele vor fi excelente. Iti este extrem de usor sa retii informatii noi si sa te folosesti de ele. Ai grija unde mergi si ce oameni cunosti. Surprizele pot fi uneori neplacute sau cel putin bizare.
 

Horoscop lunar octombrie 2010 Balanta
 

In plan profesonal, invata sa te exprimi mai hotarat. Nu-ti fa griji de modul in care va fi interpretat ceea ce spui. Ai chiar talent in a vorbi cu oamenii, exceland uneori in comunicare. Aceasta calitate poate insemna mult in mediul profesional.

Poti sa-ti petreci weekendurile si timpul liber alaturi de familie si de prieteni. Profita de reuniunile care se fac acum, de cercurile intime ale familiei sau celor dragi, deoarece poti avea parte de momente frumoase. In cazul in care faci munci prin casa, ai grija sa nu te accidentezi.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Scorpion
 

In aceasta luna trebuie sa rezolvi unele lucruri legate de persoana iubita. De asemenea, s-ar putea ca relatia cu un prieten sa lase de dorit. Ai mare grija, deoarece ti se cer lucruri pe care nu ar trebui neaparat sa le dai, mai ales daca este vorba despre bani.

Fii atent la ceea ce se petrece in jurul tau. Apar uneori sanse de realizare sau reusita, dar trebuie sa stii sa le prinzi din zbor. Cu cat reusesti sa profiti de mai multe sanse, cu atat iti imbunatatesti si imagina in fata celorlalti. Iar pentru tine este un lucru important, desi nu o vei recunoaste niciodata in public.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Sagetator
 

In octombrie s-ar putea sa ai probleme legate de familie. Simti cumva ca nu mai ai atata libertate pe cat ti-ai dori. In plus, familia te solicita in diverse ocazii si toate acestea implica cheltuieli. Se prea poate ca banii de care dispui sa nu fie suficienti pentru ceea ce ti se cere. Asa ca se impune luarea unor decizii.

O relatie de prietenie este aducatoare de probleme. Cineva iti cere ajutorul , insa, cu toata bunavointa ta, lucrurile se pot intoarce in defavoarea ta. Mai mult decat atat, este bine sa vorbesti cat mai putin despre tine. Cu cat vorbesti mai putin, cu atat scad sansele ca cineva sa se foloseasca de aceste informatii.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Capricorn
 

In octombrie ar fi bine sa socializezi mai mult cu colegii. Astfel, ei te vor putea cunoaste mai bine si, incet-incet, ati putea sa comunicati la un nivel eficient. De fapt, este indicat sa fii sociabil cu toata lumea, la serviciu, pe strada si acasa. Nu se stie niciodata pe cine ai putea sa cunosti.

In viata privata lucrurile se complica. In special in plan amoros. Cu sanatatea stai bine, dar ar trebui sa ai mult mai multa grija de alimentatia ta. Uita-te pe etichete si fa-ti liste si planuri. Asa nu vei mai cumpara la nimereala.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Varsator
 

In octombrie, problemele apar in mediul profesional. Trebuie sa ai multa grija cu persoanele care nu-ti inspira deloc incredere. Daca te astepti la ce-i mai rau din partea lor, se poate sa se si intample tocmai asa. In plus, chiar daca nu-ti convin unele lucruri, nu incerca sa te impui daca nu ai autoritatea necesara.

Este o perioada foarte buna pentru afaceri, cu rezultate remarcabile. De fapt, cea mai mare atentie o acorzi vietii profesionale. Esti atat de hotarat sa faci progrese incat ai putea avea conflicte cu superiorii. Este o perioada buna si pentru calatorii. Ai putea sa cunosti oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

 

Horoscop lunar octombrie 2010 Pesti

 

In luna octombrie ai ocazia sa te ocupi mai indeaproape de starea sanatatii tale. Daca voiai sa incepi o dieta, acum este momentul. Este o luna buna in ceea ce priveste planurile pe termen lung. Concentreaza-ti atentia nu doar asupra lucrurilor care iti fac placere, dar si asupra celor care iti sunt necesare.

Este o perioada in care poti sa-ti expui punctele de vedere si sa fii ascultat. Simti nevoia sa-ti largesti orizonturile si poti face acest lucru cel mai bine prin calatorii. Ai putea ajunge in locuri indepartate in aceasta luna. Iti vei petrece o parte din timp cautand placerea imediata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului