Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop lunar

Horoscop lunar: horoscopul lunii noiembrie 2010

Horoscopul lunii noiembrie anunta unele evenimente in viata personala si profesionala. Timpul liber este din ce in ce mai mic, iar multe si noi activitati apar in programul zilnic. Unii nativi ai celor 12 zodii trebuie sa ia decizii cu privire la viitorul lor, fie pentru a actiona pana la finalul acestui an, fie pentru a-si realiza planurile incepand din
2011.

Afla ce-ti rezerva astrele si citeste predictiile lunii noiembrie 2010 :
 

Horoscop lunar noiembrie 2010 Berbec
 

Esti extrem de pasional in aceasta luna si sunt mari sanse sa ai parte de nopti incendiare. Daca esti singur, sunt multi cei care doresc sa te cunoasca mai bine si nu numai. Daca esti atent in jur si profiti de ocaziile care ti se ofera, ai putea sa mergi la o intalnire importanta, cu efecte mari in viitorul tau.

La locul de munca esti foarte eficient, chiar daca se poate ca in ultimul timp sa nu mai fi fost chiar atat de responsabil. Iti revii la adevarata ta natura si actionezi intr-un mod energic, deblocand toate caile si urmandu-ti scopul. Rezultatele muncii tale trebuie sa fie pe masura asteptarilor.  
 

Horoscop lunar noiembrie 2010 Taur
 

Situatia ta financiara este una dintre cele mai instabile. Pe de o parte, te trezesti castigand o suma de bani destul de serioasa. Ar trebui sa-ti poti permite sa-ti indeplinesti niste planuri mai vechi, pentru care nu ai avut pana acum finantele necesare. Pe de alta parte, daca ai ramas in urma cu datoriile sau daca esti nechibzuit, lucrurile se pot inrautati peste noapte.

In plan profesional, esti eficient in orice proiect lucrezi. Iti doresti din ce in ce mai mult din punct de vedere al carierei, iar daca lucrurile nu se intampla cum vrei tu, esti foarte nemultumit. Esti hotarat sa-ti atingi scopurile cu orice pret. Se poate insa ca unele aspecte sau situatii sa nu tina de tine, asadar nu te mai consuma pentru lucruri care te depasesc.
 

Horoscop lunar noiembrie 2010 Gemeni
 

Luna noiembrie este o perioada destul de atractiva pentru tine, dar care ascunde si pericole. Cineva te trezeste la viata, te indragostesti peste noapte sau pur si simplu esti subjugat de pasiune. Daca esti singur, ar trebui sa nu faci totusi excese ca sa recuperezi timpul pierdut. Iar daca ai deja o relatie si esti tentat sa ai o aventura, gandeste-te foarte bine la toate aspectele.

In activitatea profesionala, ai o multime de probleme pe care trebuie sa le rezolvi. Si rapid. Altfel situatia se complica tot mai mult. Trebuie sa ai incredere in tine, dar sa ramai cu picioarele pe pamant. O abordare obiectiva este acum absolut necesara. Este o perioada buna pentru investitii financiare . Dar acest lucru este posibil numai atata timp cat te organizezi. Daca actionezi haotic, tot asa va fi si rezultatul.
 

Horoscop lunar noiembrie 2010 Rac
 

Luna noiembrie reprezinta o perioada frumoasa in plan sentimental. Vei face cuceriri, chiar si atunci cand nici nu te gandeai ca ai avea vreun efect asupra persoanelor din jur. Primesti declaratii si singura ta problema va fi sa-ti imparti timpul sau sa alegi, dupa cum crezi. Daca ai deja o relatie, este indicat ca in aceasta perioada sa te apropii mai mult de partener si sa-i arati cata incredere ai in el.

In plan profesional, concurenta ar trebui sa-si faca griji in ceea ce te priveste. Nici macar nu-ti pui vreo secunda problema ca nu vei reusi. Dimpotriva. Te lupti, te folosesti de toate relatiile pe care le ai, de toata experienta, de toate  aptitudinile si atuurile tale. Mintea iti merge neincetat si dai dovada de multa inventivitate in rezolvarea unei probleme.
 

Horoscop lunar noiembrie 2010 Leu
 

Daca nu ai fost prea multumit de viata ta amoroasa, acum ai toate motivele sa-ti schimbi punctul de vedere. Nu doar ca lucrurile nu mai treneaza, dar acum simti cu adevarat ca traiesti. Daca esti singur, vei cunoaste o persoana care sa corespunda asteptarilor tale. Daca ai deja un partener, te vei simti mai legat de el, atat la nivel sexual, cat si afectiv. Vei trai momente magice, te vei deschide, manifestandu-ti emotiile asa cum nu obisnuiesti mereu.

In plan profesional ai parte de unele provocari si este indicat sa nu treci cu vederea niciun aspect. Chiar si acele amanunte la care nu te gandesti se dovedesc in final importante. Foloseste-te de relatiile pe care le ai si fa-ti unele noi pentru a te dezvolta. Cu banii nu stai foarte bine, chiar ar trebui sa strangi cureaua, deoarece numai asa vei putea tine situatia sub control.


Horoscop lunar noiembrie 2010 Fecioara


In noiembrie se poate sa ai unele probleme cu sanatatea, suficient de importante pentru a necesita cel putin o vizita la doctor. Ingrijeste-te si nu lua totul in tragic, pentru ca nu este cazul sa te astepti la ce-i mai rau. Luna noiembrie reprezinta totodata o perioada buna pentru investitii. Vezi ce se intampla in jurul tau, ce oportunitati apar si ia cea mai buna decizie pentru tine.

In viata sentimentala , daca ai deja o relatie, te bucuri de liniste si armonie. Chiar poti sa savurezi niste momente spectaculos de frumoase in compania persoanei iubite. Bucura-te de viata si de ceea ce-ti ofera ea. Daca esti singur, raspunde invitatiilor care iti sunt facute. Ai putea sa cunosti pe cineva care sa-ti starneasca interesul. Lucrurile insa merg incet, dar sigur, asa cum iti place tie.


Horoscop lunar noiembrie 2010 Balanta


Luna noiembrie aduce o perioada foarte complicata pentru tine in plan amoros. Se poate sa ai parte de o multime de certuri, chiar sa rupi relatia actuala. Tensiunile te vor dezechilibra, iar acest lucru este unul dintre cele mai rele pentru tine. Pe de alta parte, tot acum vei avea parte de mari impliniri sau experiente importante in plan erotic. Spre finalul lunii lucrurile se mai linistesc. Este un moment bun pentru afectiune, dragalasenie, intimitate sufleteasca, mai mult decat de comunicare intelectuala sau fizica.

In plan profesional, se poate sa ai nevoie de un sprijin, un colaborator sau un asociat. Cineva apare in drumul tau si poate fi chiar persoana pe care o cauti. Foloseste-te de intuitia ta puternica si vei sti ce decizie trebuie sa iei. Oricum, este o luna cu realizari importante. Comunica cu cat mai multa lume, tine mereu usa deschisa, deoarece de undeva din exterior vin cele mai multe oportunitati, nu din mediul tau obisnuit.


Horoscop lunar noiembrie 2010 Scorpion


In noiembrie, incepi luna intr-o atmosfera linistita si relaxanta, pe plan sentimental. Nimic nu vine sa tulbure zilele tale tihnite. Te bucuri de clipele petrecute impreuna cu persoana iubita. Dupa a doua jumatate a lunii, chiar puteti sa construiti impreuna ceva important. Daca insa esti singur, risti sa te indragostesti peste masura, implicandu-te intr-o relatie fara viitor.

In aceasta luna ai reusite importante in plan profesional. Reusesti sa-ti impresionezi superiorii si poti chiar sa primesti un post mai bun. In prima jumatate a lunii este cel mai bun moment sa actionezi pentru a-ti atinge scopurile, deoarece te vei afla pe val. Dupa a doua jumatate, eficienta si hotararea ta raman aceleasi, insa nu si factorii externi, pe care nu-i poti modifica mereu dupa bunul tau plac.


Horoscop lunar noiembrie 2010 Sagetator


In noiembrie incepi sa simti ca ai nevoie de cateva zile de odihna. Ai acumulat mai multa oboseala decat credeai, iar organismul tau se resimte. Te poti rasfata cu niste ore de somn si cateva mese copioase, fara probleme. In plan profesional actionezi mai mult din instinct decat in urma unei analize aprofundate. Totusi, rezultatele sunt foarte bune, deoarece intuitia ta functioneaza corect. Ceea ce iese acum din mainile tale sau ceea ce creezi este un lucru de valoare.

In plan amoros, traiesti una dintre cele mai frumoase perioade din acest an. Te simti trup si suflet legat de persoana iubita. Va fi nevoie de unele eforturi din partea ta, daca nu ti se raspunde mereu chiar asa cum ti-ai dori. Pentru unii naviti, incepe o noua poveste de dragoste sau o noua idila. Momentele sunt magice, legatura facandu-se pe mai multe planuri.
 


Horoscop lunar noiembrie 2010 Capricorn


In noiembrie ai o luna foarte buna in activitatea profesionala, cu multiple sanse de reusita. Daca voiai sa faci schimbari majore, acum este momentul. Te intelegi bine cu toata lumea si judeci corect orice situatie. Unele proiecte le duci la capat cu succes, dar numai daca esti de acord sa te lasi ajutat. Exista oameni de bine in jurul tau, care ar putea sa te sprijine pur si simplu, asa ca nu mai fii atat de suspicios.

In ceea ce priveste viata sentimentala, daca esti singur, atunci lucrurile vor fi foarte complicate pentru tine. Te poti implica intr-o noua relatie, care pare la prima vedere absolut seducatoare. Pe termen lung, insa, vei vedea ca nu este ceva care sa ti se potriveasca. Cuplurile au parte de o perioada frumoasa, cu intelegere pe toate planurile. Cele care insa intampina probleme se vor consuma in continuare pentru tot felul de lucruri.


Horoscop lunar noiembrie 2010 Varsator


Luna noiembrie reprezinta o perioada excelenta pentru tine pe mai multe planuri. In activitatea profesionala, ai planuri foarte bune, care pot fi puse in aplicare cu succes. Trebuie sa ai incredere in tine, sa te faci cunoscut, sa actionezi pentru a-ti vedea indeplinite visele. Este deosebit de important sa stii sa actionezi pe mai multe campuri, deoarece sansele sau oportunitatile vin din zone diferite. Cu banii insa nu stai foarte bine si actionezi intr-un mod cu totul nerealist.

In viata sentimentala te bucuri de una dintre cele mai frumoase perioade din acest an. Intensitatea cu care traiesti totul te socheaza. Esti plin de dorinta, de pasiune, dar si de sentimente, complet absorbit de fiinta iubita, care iti pare venita din alta lume. Este o perioada foarte buna sa-ti faci planuri sau sa iei decizii pe termen lung. Momentele cele mai frumoase sunt cele de pasiune si afectiune impartasita.


Horoscop lunar noiembrie 2010 Pesti


Horoscopul lunar in noiembrie avertizeaza asupra situatiei tale financiare. Nu stai deloc bine cu banii, iar situatia a survenit in special din cauza comportamentului tau. Ai cheltuieli multe sau mici si dese, pe lucruri care nu se justifica. Nici in sfera profesionala lucrurile nu se desfasoara mai bine. Se poate ca modul tau de gandire sau felul de a actiona nu este inteles de catre persoanele din jur, chiar daca el este perfect justificat.

In viata amoroasa este recomandat sa-i acorzi mai multa atentie partenerului. In general, situatia este stabila, dar putin efort constant din partea ta nu ar strica. Daca esti singur, in noiembrie apare cel putin o posibila idila. Cu cat este mai putin conventionala, cu atat ti se va parea mai atragatoare. Experienta acumulata acum iti va fi de ajutor in viitor. In plus, ti se intampla lucruri frumoase. Dar se poate sa fie vorba doar despre a trai clipa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top