Horoscop zilnic

#martie #astrologie #horoscop lunar #horoscop #predictii #horoscopul lunii martie

Horoscop lunar: horoscopul lunii martie 2013

Luna martie a anului 2013 vine cu schimbari importante in viata nativilor din zodiac. Daca vrei sa stii in avans ce provocari te asteapta in prima luna a primaverii, arunca un ochi in horoscop si vezi care sunt previziunile pentru zodia ta!


Horoscop lunar martie 2013 Berbec

Din pacate, luna aceasta vei observa ca multe oportunitati pe care le-ai putea avea iti scapa printre degete. Este foarte important sa iti tii prietenii aproape, daca vrei sa iti inchei prima luna a primaverii cu succes. Cu sanatatea stai bine, insa incearca sa renunti la obiceiurile nesanatoase care te-au tot tentat in aceasta iarna. Incearca sa dai dovada de mai multa maturitate.


Horoscop lunar martie 2013 Taur

Luna martie iti aduce mici probleme minore si suparatoare. Nu le ignora si rezolva-le, pe rand, inca de la primele semne de aparitie. In caz contrar, pot forma impreuna un colos pe care cu greu il vei depasi ulterior. Nici in dragoste nu lipseste conflictul, deci ai mare grija ce spui si ce faci: calci pe un teren minat!


Horoscop lunar martie 2013 Gemeni

Astrele iti dau in luna martie o tema foarte importanta: trebuie sa inveti sa fii consecvent in ceea ce spui si promiti. La serviciu te descurci excelent, cu sanatatea stai bine si nici banii nu iti lipsesc din portofel. Pe plan personal, poti fi prins usor cu mata-n sac, astfel ca este ideal sa exersezi arta sinceritatii.


Horoscop lunar martie 2013 Rac

Succesul de care te vei bucura in aceasta luna ii va influenta pe oamenii din jurul tau sa iti asculte indicatiile si sa faca tot posibilul pentru a-ti intra in gratii. Concentreaza-te pe tot ce ai de facut, se anunta schimbari importante si benefice in cariera. Daca aveai de gand sa pui piciorul in prag pe plan sentimental, acum este momentul sa o faci.


Horoscop lunar martie 2013 Leu

Va fi un inceput de primavara foarte fericit pentru tine. Te asteapta o luna plina de surprize, cu cadouri pe care ti le doresti si scopuri indeplinite in deplin acord cu dorintele tale. Vei dori sa petreci mai mult timp alaturi de prietenii tai si iti merge excelent in dragoste, cariera si sanatate.


Horoscop lunar martie 2013 Fecioara

In martie, va trebui sa astepti cu intelepciune si rabdare ca cele 31 de zile sa treaca. La serviciu, este foarte important sa actionezi atunci cand te confrunti cu o problema. Pe plan financiar, vei descoperi ca ai de facut mai multe cheltuieli decat prevazusei, iar in dragoste, gelozia iti va aduce motive puternice de cearta in cuplu.


Horoscop lunar martie 2013 Balanta

Ai tendinta sa emiti pretentii exagerate si sa ii suprinzi neplacut pe cei din jurul tau cu mofturi absurde. Incearca sa iti imbunatatesti latura modesta a personalitatii si sa mai si daruiesti, cand vrei sa primesti. Menajeaza-ti aparatul respirator, va fi mai sensibil la agentii patogeni in aceasta perioada. La serviciu, problemele si termenele limita "te sufoca".


Horoscop lunar martie 2013 Scorpion

In martie, va fi nevoie sa muncesti din greu pentru a demonstra celorlalti ca planurile tale pot functiona. Rabdarea este cea mai pretioasa arma pentru tine, mai ales la locul de munca. In schimb, te bucuri de stabilitate in dragoste si sanatate, insa incearca sa nu faci risipa de bani.


Horoscop lunar martie 2013 Sagetator

Vesel si optimist ca de obicei, ii vei fascina pe cei din jur cu starea ta excelenta de spirit. Astenia de primavara nu are nicio sansa sa te "atace", insa imunitatea iti da batai de cap serioase. Esti cam rece si in dragoste, de unde si iminenta catorva certuri aprinse in cuplu.


Horoscop lunar martie 2013 Capricorn

Pentru Capricorni, martie este luna unui nou inceput. Este foarte important sa iti inchei proiectele incepute, altfel vei avea consecinte grave de suportat ulterior. Cu sanatatea vei sta excelent, iar latura ta altruista se va putea vedea in darurile pe care le vei face persoanelor dragi.


Horoscop lunar martie 2013 Varsator

Pentru tine, luna martie vine numai cu vesti bune. In a doua parte a lunii, vei constata ca stai mult mai bine cu banii. Tot ceea ce intreprinzi isi arata rapid roadele. Chiar daca nu vei fi intr-o dispozitie romantica deosebita, vei sti cum sa aprinzi scanteia in cuplu. In afara de mici probleme stomacale, te vei putea lauda si cu sanatatea!


Horoscop lunar martie 2013 Pesti

Horoscopul zodiei Pesti pentru luna martie spune ca a sosit momentul sa ai mai multa incredere in tine. La munca excelezi, in relatia cu persoana iubita iti arati afectiunea, iar cu sanatatea stai excelent. Vei avea o primavara la superlativ!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro