Horoscop zilnic

#horoscop martie 2009 #pesti #varsator #capricorn #sagetator #scoprion #balanta #fecioara #leu #rac #gemeni #taur #berbec #horoscop martie #horoscop lunar #horoscopul lunii martie #martie

Horoscop lunar: horoscopul lunii martie 2009

Prima luna a primaverii aduce numeroase provocari si un program intens, cu multiple activitati. Pentru multi, martie va inseamna o noua iubire, pentru altii, consolidarea legaturii cu persoana iubita. Pentru altii, luna martie le aduce mai multe responsabilitati decat pana acum. Depinde numai de ei daca isi vor asuma noul rol sau isi vor cauta norocul in alta parte.

Banii vin, in general, dar in majoritatea cazurilor acestia nu stau prea mult in buzunarul nativilor. Vor exista insa cateva cazuri in care chibzuiala si luciditatea vor fi atuuri majore si chiar se vor face cateva economii, pentru zilele ce vor urma.
Iata in continuare horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie.

berbec Horoscop lunar Berbec - martie 2009

Luna martie poate fi extrem de profitabila pentru nativii Berbeci, daca vor sti cum sa-si joace cartile. Daca pana acum ti-ai dorit sa faci unele schimbari esentiale in viata ta, acum a sosit momentul sa treci la fapte. Tine cont de posibilitatile pe care le ai, de limite si resurse si adapteaza-te la clipa prezenta. In dragoste te simti implinit alaturi de persoana iubita si, daca inca nu ai pe cineva, luna aceasta sunt mari sanse sa-ti cunosti jumatatea.

Realizarile profesionale sunt posibile, indiferent ca este vorba despre promovari sau cresteri salariale. Stai departe de barfele de la serviciu, accepta sa asculti parerea superiorilor si nu pierde nicio clipa din vedere scopul final. In a doua parte a lunii ti se imbunatateste situata financiara.

taurHoroscop lunar Taur - martie 2009

In martie ai o perioada plina pe plan profesional. Ti se inmultesc responsabilitatile, multumita eficientei de care ai dat dovada pana acum. Stii cum sa-ti pui in valoare calitatile astfel incat sa fii permanent solicitat de catre superiori, care au o baza in tine. Pe de alta parte, va trebui sa fii modest si sa te feresti de invidiosi. Situatia financiara nu este roz, prin urmare este recomandat sa-ti platesti toate datoriile si sa amani orice investitii.

ghiocei martieIn dragoste traversezi o perioada buna, cu mici exceptii. Daca ai prea multe pretentii de la partener sau ai semne de intrebare despre viata ta sentimentala, profita de acest moment pentru a clarifica lucrurile. In aceasta luna unii Tauri vor invata ca uneori trebuie sa fii flexibil, chiar daca adesea au tendinta sa fie incapatanati si sa sa fie ei cei care tin lucrurile in frau.

gemeniHoroscop lunar Gemeni - martie 2009

La inceput de primavara Gemenilor li se promit schimbari majore in toate ariile existentiale si un program plin. Au posibilitatea sa se dezvolte profesional si sa schimbe acele aspecte care nu le plac, dobandind o mai mare autonomie. In martie vei cheltui destul de mult si trebuie sa eviti cu orice pret imprudentele in domeniul financiar. Pe de alta parte ai ocazia sa faci investitii profitabile, de unde vin sume considerabile.

La capitolul amoros, Horoscopul lunii martie le aduce stralucire si o mai mare putere de seductie, de care se folosesc cu succes. Pentru a fi implinit in dragoste va fi insa nevoie de rabdare. Daca devii capricios in relatia cu partenerul de viata, ai putea strica atmosfera de complicitate si bunaintelegerea de care va bucurati. Ai mai multa grija de sanatatea ta, deoarece organismul iti transmite unele semnale.

racHoroscop lunar Rac - martie 2009

Horoscopul lunii martie se anunta promitator pe plan financiar . Vei primi bani intr-un fel sau altul, iar contul bancar este suficient de generos incat sa-ti permita sa faci o achizitie importanta. Pentru Racii care si-au dorit sa-si cumpere o casa, in martie este un moment bun pentru acest lucru. La serviciu nativii comunica bine cu cei din jur si reusesc sa termine o multime de sarcini intr-un timp scurt.

Pe plan personal, astrele ii sfatuiesc sa se gandeasca mai mult la nevoile proprii, nu doar la ceea ce-si doresc ceilalti. Cuplurile se confrunta cu dispute, pentru ca Racii par porniti la atac. Isi provoaca partenerul de viata si astfel sar scantei. Cei singuri se folosesc de senzualitatea si puterea lor de seductie pentru a initia o legatura cu o persoana care le-a cazut cu tronc. Au o viata sociala intensa deoarece sunt mai energici, mai comunicativi si mai extrovertiti ca de obicei.

leuHoroscop lunar Leu - martie 2009

Leii trebuie sa fie prudenti in martie, in toate ariile existentiale. Pe plan amoros isi schimba dispozitia, fiind indiferenti sau exagerat de pretentiosi la inceputul lunii, calzi si binevoitori dupa a doua jumatate a lui martie. Relatia de cuplu arata ca o adevarata dragoste cu nabadai.  Nativii nu se dau in laturi de la a face presiuni asupra partenerului lor. In a doua parte a lunii decid totusi ca vor armonie si stabilitate si actioneaza in consecinta.

Horoscop februarie3Situatia materiala este precara, cresc cheltuielile zilnice si alti bani nu intra in cont. Este foarte important ca de data aceasta Leii sa nu riste, asa cum obisnuiesc, punand la bataie sume de care acum nici macar nu dispun. La serviciu lucrurile stagneaza deocamdata si orice schimbari pozitive ar veni, acestea se vor intampla mai tarziu. Este recomandat ca nativii sa evite gesturile impulsive si sa astepte momente mai bune pentru decizii importante.

fecioaraHoroscop lunar Fecioara - martie 2009

Fecioarele au parte de satisfactii pe plan amoros. Cele care au deja o relatie au posibilitatea sa o consolideze si traiesc momente frumoase alaturi de persoana iubita. Pentru celelalte, apare cineva in viata lor si sunt mari sanse sa se indragosteasca. Este indicat totusi sa fie prudente, cel putin in prima perioada. Pentru putini nativi se va impune luarea unei decizii majore, care poate fi neplacuta pe moment, dar folositoare pe termen lung.

La serviciu nativii Fecioara se dezvolta profesional si par imbatabili, indiferent de obstacolele intalnite. Nimic nu reuseste sa-i descurajeze pe cei nascuti sub semnul Fecioarei. Horoscopul lunii martie indeamna la economii si, mai ales, subliniaza importanta unei atitudini modeste in relatiile cu cei din jur. Desi au aceasta tendinta, nu este bine ca Fecioarele sa incerce sa faca pe sefii, netinand seama de parerile sau nevoile celorlalti, indiferent ca este vorba despre viata personala sau profesionala. 

balantaHoroscop lunar Balanta - martie 2009

Universul Balantelor pare sa se preschimbe in nuante de roz, incepand cu prima luna a primaverii. Daca ai deja o relatie stabila de ceva timp, se poate sa te gandesti serios la casatorie si sa faci planuri in acest sens. Pentru nativii care inca nu si-au cunoscut perechea, martie le face cunostinta cu persoana mult visata. Este o luna romantica, cu impliniri sentimentale, o luna in care Balantele decid sa nu se mai multumeasca cu oricine in viata lor doar pentru a nu ramane singure.

Schimbarile la locul de munca sunt nerecomandate. Este important sa ramana focusate pe sarcinile profesionale si sa nu piarda timpul cu sedinte lungi si discutii sterile. Daca in prima parte a lui martie situatia financiara este instabila, dupa a doua jumatate banii curg. Nici Balantele nu mai stiu exact de unde, dar lucrurile se imbunatatesc considerabil.

scorpionHoroscop lunar Scorpion - martie 200

Scorpionii au in martie o luna plina . Sunt solicitati din toate partile si, adesea, pentru tot felul de mofturi. Primesc si o multime de responsabilitati in viata profesionala si familiala, prin urmare este vital sa-si organizeze timpul si sa-si faca o lista de prioritati. Si tot in martie cei mai timizi dintre ei vor invata sa spuna “nu” celor care le rapesc prea mult timp, intr-un mod nejustificat.

horoscop martisorLa serviciu se poate sa ti se schimbe indatoririle sau, in unele cazuri, este vorba chiar de primele zile de lucru la un nou job. Noua situatie iti permite sa faci investitii in casa, mai ales ca domeniul casnic este deosebit de solicitant in aceasta luna. Pe plan sentimental lucrurile sunt satisfacatoare, iar pentru cei singuri, astrele promit o intalnire deosebit de importanta, cu impact asupra anilor urmatori. Daca exista momente in care ai vrea sa reactionezi dupa impuls, infraneaza-te si nu vei regreta mai tarziu. Rabdarea este cheia pentru dobandirea unui echilibru.

sagetatorHoroscop lunar Sagetator - martie 2009

Sagetatorii stiu sa faca bani in martie si acum multi dintre cunoscutii lor inteleg cat sunt de eficienti in domeniul financiar. Nativii sunt realisti cand isi gestioneaza bugetul si dau dovada de competenta, luand deciziile corecte, fara sa piarda timp pretios. Daca la serviciu isi doresc sa se faca remarcati, trebuie sa aiba grija ce metoda aleg pentru a-si duce la indeplinire planul. Daca exagereaza, vor obtine efectul opus. Sunt favorizate in special activitatile care tin de domeniul intelectual.

In dragoste sunt mai flexibili si mai comunicativi. In martie Sagetatorii au ocazia sa-si imbunatateasca viata sentimentala, daca stiu sa-si joace cartile. Si asul din maneca il reprezinta prudenta, in special daca este vorba despre o noua idila cu o persoana pe care au cunoscut-o de curand. Pentru cuplurile mai vechi luna aduce satisfactii pe plan amoros.

capricornHoroscop lunar Capricorn - martie 2009

In prima parte a lunii martie, Capricornii sunt ocupati sa dobandeasca stabilitate in viata sentimentala. Au mare nevoie de afectiunea partenerului de viata. Dupa a doua jumatate a lunii, isi schimba parerea din pricina unei persoane care reuseste sa-i ademeneasca. Trebuie sa se gandeasca bine daca isi doresc intr-adevar sa dea frau liber fantasmelor care le strabat mintea. Pentru cei singuri se anunta o perioada frumoasa, cu intalniri interesante.

In viata profesionala, nativii sunt foarte atenti la detalii si se inteleg excelent cu superiorii. Este important sa-si pastreze capul pe umeri indiferent de evenimente si sa nu-si asume riscuri. In aceasta luna le intra suficienti bani in cont si ar putea chiar sa puna ceva deoparte, daca nu ar cheltui excesiv. Oricum ar fi, Capricornii reusesc sa gaseasca mai multe metode de a face bani.

varsatorHoroscop lunar Varsator - martie 2009

Varsatorii au parte de realizari majore in domeniul profesional, dar numai cu conditia sa puna umarul. Nimic nu pare sa le pice din cer, asadar a se baza pe noroc ar fi o miscare gresita. Daca sunt insa dispusi sa-si asume sarcinile primite, mai complexe si mai importante ca de obicei, vor avea rezultate excelente. Colaboreaza bine cu ceilalti si fac eforturile necesare pentru a iesi onorabil in final.

Horoscop februarie1Si banii intra in cont la timp si in cantitati satisfacatoare, dar cea mai mare parte a lor se duc pe o sumedenie de cheltuieli, nu toate necesare. Ar fi bine sa-si plateasca datoriile cat timp au cu ce. Cuplurile se confrunta in martie cu discutii aprinse si situatia tensionata poate duce la aventuri extraconjugale, daca nativii nu mai gasesc in acea relatie ceea ce vor. Pentru cei singuri, luna martie este o perioada promitatoare, cu posibilitate de a trai o noua iubire.

pestiHoroscop lunar Pesti - martie 2009

Pentru Pesti, luna martie aduce cate putin din toate. In dragoste Pestii sunt entuziasti si gata sa ia decizii importante, cu impact asupra intregii lor vieti. Numai ca gesturile impulsive vor fi regretate mai tarziu. Ai rabdare pentru a-ti cunoaste mai bine partenerul si a sti astfel pe ce pozitie te situezi. Pentru cei singuri exista posibilitatea de a incepe o noua poveste de dragoste.

La serviciu se poate sa fii nemultumit de cum decurg lucrurile si sa te manifesti intr-un mod deranjant pentru cei din jur. Mizeaza pe calitatile tale creative si vei avea rezultate remarcabile. Incearca sa nu-ti judeci colegii prea asupru si actioneaza metodic atunci cand vrei sa realizezi ceva. Vei fi apreciat. Din punct de vedere financiar, este indicat sa faci economii, pentru a avea un echilibru bugetar.

Pentru predictiile lunare 2009, mergi aici.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul acesta, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro