Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscop mai 2012

Horoscop lunar: horoscopul lunii mai 2012

Horoscopul lunii mai anunta o perioada complicata pentru majoritatea nativilor celor 12 zodii. Este nevoie de multa prudenta.

Horoscop mai 2012 Berbec

Berbecii au parte de o perioada dificila in mai 2012. Astrele le recomanda nativilor sa fie prudenti in orice fac. In primul rand, exista tendinta de a cheltui foarte multi bani si de a-si face proiecte nerealiste. In al doilea rand, Berbecii ar putea fi inclinati spre excese de orice fel, inclusiv consum al unor substante nocive.

Horoscop mai 2012 Taur

Taurii traverseaza o perioada dificila, in care privesc totul in negru. Sunt nemultumiti, deprimati, nervosi, razbunatori. Nativii isi manifesta nemultumirile sfidand orice reguli, fara sa le pese de consecinte. Situatia, insa, nu este atat de rea incat sa fie justificat un astfel de comportament destructiv.

Horoscop mai 2012 Gemeni

Pentru Gemeni, luna mai aduce o perioada cu suisuri si coborasuri. Desi nu are prea multe motive sa se planga, nativul Gemeni se simte singur si neinteles. Starea de spirit se schimba rapid, iar cei din jur cu greu pot sa-l inteleaga. Gemenii nu trebuie sa dramatizeze, deoarece este vorba doar despre un moment trecator.

Horoscop mai 2012 Rac

Racii sunt foarte perspicace. Nimeni din jur nu le poate ascunde adevaratele intentii. Pentru Raci, este destul de usor sa citeasca oamenii si sa-si dea seama ce trebuie sa faca mai departe. Acest talent, insa, functioneaza atata timp cat este vorba despre simple cunostinte. Cu prietenii, insa, Racii ar putea avea unele dezamagiri.

Horoscop mai 2012 Leu

Leii, desi nu ar recunoaste niciodata verbal, isi fac griji pentru viitorul lor. Nativii au o permanenta senzatie de insatisfactie. In loc sa se lase prada gandurilor negative, ar trebui sa-si foloseasca imaginatia si creativitatea in toate ariile existentiale. Leii pot realiza lucruri frumoase daca isi exploateaza aptitudinile.

Horoscop mai 2012 Fecioara

Pentru Fecioare, luna mai este o perioada buna pentru schimbari. Nativii acestei zodii ar putea gasi cea mai buna solutie la o problema serioasa, pot avea idei originale si utile, pot descoperi ceva important. In aceasta perioada, Fecioarele isi fac aliati puternici. In dragoste, Fecioarele aleg sa traiasca clipa.

Horoscop mai 2012 Balanta

Balantele sunt creative si reusesc sa-si exprime foarte bine ideile. In mai 2012, Balantele au sanse de reusita. Tot in aceasta perioada, pentru unele Balante au loc intamplari fericite care le condimenteaza viata amoroasa. Se poate ca reprezentantii zodiei sa se indragosteasca. De data aceasta, pare sa fie vorba despre ceva serios.

Horoscop mai 2012 Scorpion

Scorpionii este bine sa dea dovada de realism in mai 2012, deoarece astrele nu sunt de partea lor. Prin urmare, nativii trebuie sa se bazeze numai pe ei insisi, neavand parte de noroc. Din fericire, este vorba despre un moment trecator, astfel incat lucrurile se pot imbunatati pe parcurs. Rabdarea este o calitate necesara in aceasta perioada.

Horoscop mai 2012 Sagetator

Sagetatorii privesc spre trecut pentru a vedea cat au progresat si pentru a trage unele concluzii. In luna mai, nativii zodiei pot reusi multe lucruri folosindu-se de arta diplomatiei. Calmi si rabdatori, Sagetatorii isi dedica timpul proiectelor celor mai importante. Nativii pot sa opteze pentru activitati care ii imbogatesc intelectual si spiritual.

Horoscop mai 2012 Capricorn

Pentru Capricorni, luna mai este o perioada foarte buna, in care, in sfarsit, vad luminita de la capatul tunelului. Capricornii sunt energici, stiu sa se puna in valoare si se achita de responsabilitati intr-un mod cat se poate de onorabil. Nativii au nevoie de armonie in viata lor, asa ca vor face tot posibilul pentru a evita conflictele.

Horoscop mai 2012 Varsator

Varsatorii isi schimba des starea de spirit si sunt tentati sa traiasca mai mult intr-o lume a viselor decat in cea reala. Nativii sunt dificili si pot provoca certuri si chiar rupturi dureroase daca se lasa prada emotiilor fara niciun control. Cu cat fac mai multe eforturi sa fie lucizi, cu atat dezamagirile vor fi mai putine.

Horoscop mai 2012 Pesti

Pestii dau dovada de dinamism si simt practic. Nativii se grabesc sa rezolve cat mai repede problemele pe care le au. Indrazneti si plini de energie, Pestii sunt mereu ocupati cu cate ceva, iar programul lor plin nu prea le mai lasa timp sa respire. Este bine, totusi, sa fie atenti la ceea ce fac pentru ca uneori graba nu este cea mai buna solutie.

foto : alpinegardensociety.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro