Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #predictii

Horoscop lunar: horoscopul lunii iunie 2011

In luna iunie, astrele vestesc o perioada destul de plina atat in plan sentimental, cat si in cel profesional. Unii nativi isi fac de cap in aceasta luna, in timp ce altii iau decizii importante pentru ei si pentru familie. De asemenea, multi sunt cei care au parte de realizari deosebite in activitatea desfasurata.

Horoscop lunar iunie 2011 Berbec
 

Luna iunie reprezinta o perioada foarte frumoasa in plan personal si amoros. Te intelegi excelent cu persoana iubita si, pentru cei singuri, se anunta o perioada in care sagetile lui Cupidon isi vor gasi tinta. In plan profesional, insa, lucrurile sunt foarte complicate. Nativii Berbeci trebuie sa faca eforturi uriase pentru a pastra o atitudine diplomata, dar sunt mari sanse sa esueze in acest demers. Certurile, scandalurile sau cuvintele necugetate pot sa le pricinuiasca mult rau, astfel incat ar fi bine sa se gandeasca pe termen lung cum este mai sigur sa procedeze.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Taur
 

In plan profesional, luna iunie se dovedeste o perioada plina de provocari. Pe de o parte, se poate sa obtii o pozitie mai buna si chiar sa castigi mai multi bani. Multi vor fi cei care ar putea sa te invidieze pentru reusitele din aceasta perioada. Si cum esti perfectionist, nu te vei culca pe o ureche, continuand sa-ti surprinzi in mod placut superiorii. Te folosesti de toate aptitudinile tale pentru a gasi solutii acolo unde nimeni nu a reusit. Fii atent insa la tendinta de agresivitate, pentru ca relatiile cu cei din jur conteaza intotdeauna, chiar si cele pe care nu le pretuiesti.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Gemeni
 

Nu prea cunosti simtul masurii atunci cand vine vorba despre cheltuieli. Cel putin in prima parte a lunii iunie ar fi bine sa te temperezi. Din fericire, in a doua jumatate a perioadei lucrurile intra in normal. Indiferent de aria existentiala, este important sa ramai cu picioarele pe pamant. Tinzi sa tratezi lucrurile superficial sau cel putin, intr-un mod cu totul subiectiv, care nu te prea ajuta. In plan sentimental este bine sa fii ceva mai flexibil cu partenerul de viata. Daca esti singur, nu ar fi imposibil sa te indragostesti.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Rac
 

Este bine sa fii ceva mai indraznet, daca vrei sa profiti de toate sansele care ti se deschid in aceasta perioada. Ajuta-ti prietenii acolo unde poti, insa nu renunta la principiile tale daca nu este cazul. In iunie trebuie sa ai incredere in tine si in judecata ta si sa nu lasi pe nimeni sa-ti ia ceea ce iti apartine. Cu banii stai destul de bine, insa nu ar fi rau sa pui si ceva deoparte. In a doua parte a lunii pot aparea situatii favorabile in planul carierei, care sa te ajute sa faci progrese importante. In relatia de cuplu trebuie sa fii deschis cu persoana iubita si sa-i spui care sunt nevoile tale.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Leu
 

In aceasta perioada, in plan sentimental poti spune ca toate merg struna. Esti extrem de fermecator si practic nimeni nu-ti rezista. Vei avea numeroase satisfactii, in special in plan sexual. Relatia cu persoana iubita decurge in mod armonios. Nativii singuri ar putea sa traiasca in aceasta perioada momente extrem de importante din viata lor. In domeniul profesional, Leii au parte de succese. Insa atitudinea lor dominanta devine suparatoare pentru multa lume.Nu le-ar strica sa invete cate ceva din arta diplomatiei. Daca ar realiza cat de usor se pot manipula oamenii cu zambetul pe buze si nu cu racnete, s-ar putea sa inteleaga ca mai au multe de invatat de la viata.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Fecioara
 

Incearca sa fii ceva mai optimist si sa profiti de lucrurile care ti se ofera acum sau de ceea ce ai in prezent. Tinzi sa privesti numai partea goala a paharului, iar aceasta atitudine nu este numai subiectiva, dar iti si dauneaza. In relatiile cu cei din jur, foloseste-te de simtul diplomatiei. In general, esti o persoana diplomata, insa in aceasta perioada s-ar putea sa-ti scape vorbe sau sa faci gesturi regretabile. In plan profesional astrele iti ofera toate sansele pentru a-ti imbunatati situatia prezenta.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Balanta
 

Este bine sa-ti petreci mai mult timp cu persoana iubita si sa incurajezi comunicarea dintre voi. Insa in domeniul sentimental, nu esti pregatit sa te deschizi complet, cel putin, nu deocamdata. In activitatea profesionala este recomandat sa te ocupi numai de acele proiecte de care ai cu adevarat timp. Inc az contrar, rezultatele ar putea sa nu fie chiar cele sperate. Ia lucrurile pe rand si ai grija sa-ti ramana si ceva timp liber.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Scorpion
 

Se poate ca in iunie sa ai unele probleme de sanatate sau sa ai probleme legate de somn. Daca cumva mananci tarziu sau stai mult la televizor, se poate ca acesta sa fie motivul pentru care nu poti dormi sau ai un somn agitat. In plan financiar situatia ramane stabila atata vreme cat nu faci excese de niciun fel. In ceea ce priveste sfera sentimentala, este indicat sa faci cat mai multe activitati impreuna cu persoana iubita.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Sagetator
 

Esti hotarat sa faci tot posibilul pentru ca proiectele tale profesionale sa reuseasca. Concurenta ar trebui sa te teama de tine. Este recomandat, insa, ca in relatiile cu toti cei din jur sa fii intotdeauna diplomat. Tinzi uneori sa uiti de acest lucru si sa faci sau sa spui primul lucru care-ti vine in cap. In plan sentimental, te bucuri de o perioada linistita. Partenerul de viata te sustine, iar acest lucru te ajuta sa mergi mai departe.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Capricorn
 

In aceasta perioada este recomandat sa te bazezi numai pe tine pentru a duce la indeplinire planurile pe care le ai. Din pacate, nimeni nu este disponibil pentru un ajutor cat de mic. Poate tocmai din aceasta cauza tinzi sa fii rece si usor iritabil. Gandeste-te bine inainte de a spune sau a face ceva regretabil. In plan financiar, luna iunie este aducatoare de surprize frumoase. Se poate sa castigi niste bani peste noapte si nu este vorba tocmai despre niste bani munciti, ci mai degraba de un premiu.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Varsator
 

Este bine sa faci ceva economii, chiar daca aparent nu ai nevoie sau nu ti-ai facut niciun plan. Se poate sa intervina lucruri neprevazute si pentru acestea este important sa dispui de ceva bani pusi deoparte. In plan amoros, prima parte a lunii este armonioasa si aducatoare de satisfactii. Pentru unii se pune problema casatoriei sau se anunta venirea pe lume a unui copil. Dupa a doua jumatate a perioadei lucrurile se complica si este nevoie de un efort din partea Varsatorilor pentru ca lucrurile sa-si reintre in normal.
 

Horoscop lunar iunie 2011 Pesti
 

In aceasta perioada va trebui sa-ti asumi responsabilitati care nu iti sunt pe plac. Incearca sa fii cat mai pozitiv, chiar daca este greu. In plan financiar, situatia ta este extrem de delicata sau, cel putin, instabila. Ai mare grija de banii pe care ii castigi, deoarece peste noapte se pot intampla tot feluri de lucruri neasteptate. Chiar daca in general esti increzator in fortele proprii, trebuie sa ramai mereu in garda. Cu cat privesti mai realist lucrurile, cu atat vei gasi solutii mai eficiente pentru problemele pe care le intampini.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului