Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #predictii

Horoscop lunar: horoscopul lunii iulie 2011

Luna iulie este o perioada destul de plina, mai ales in plan personal. Multi nativi trag unele concluzii asupra ultimei perioade si iau decizii pentru o perioada lunga de timp. Altii petrec momente frumoase in compania persoanei iubite.

Afla ce-ti rezerva astrele din predictiile lunare pentru iulie 2011:

 

 

Horoscop iulie Berbec
 

Tinzi sa fii nemultumit de tot ceea ce ai. Dar in realitate te bucuri de o abilitate deosebita de a gasi solutii acolo unde altii esueaza. In plus, ai aproape familia si prietenii cu care poti petrece clipe minunate. Concentreaza-te putin si asupra lucrurilor pozitive din viata ta si vei vedea ca abia atunci ai devenit cu adevarat obiectiv.

 

Horoscop iulie Taur
 

Ai tendinta sa vezi numai jumatatea goala a paharului. In iulie au loc unele evenimente in viata ta care pot avea consecinte importante in urmatorii ani, astfel incat trebuie sa fii foarte atent. Ai posibilitatea de a modifica mersul lucrurilor, astfel incat sa intorci orice situatie in favoarea ta. Dar pentru a reusi acest lucru trebuie sa fii mai increzator si mai optimist.


Horoscop iulie Gemeni
 

Se poate ca la mijlocul verii sa fii destul de indecis, indiferent despre ce arie existentiala este vorba. Nu stii prea bine ce vrei, daca vrei si pierzi mult timp analizand, insa aceasta analiza nu pare deloc eficienta, deoarece nu duce la niciun rezultat. Se poate sa ratezi unele sanse sau unele solutii care te-ar fi putut ajuta sa iesi din impas. Incearca sa iei lucrurile cum sunt si sa nu te consumi chiar din orice.

 

Horoscop iulie Rac
 

Se poate ca in aceasta perioada sa aiba loc multe evenimente importante in viata ta. Chiar daca unele dintre ele nu sunt tocmai placute, in timp vei vedea ca pe termen lung de fapt aceste schimbari te avantajeaza. In iulie ar trebui sa calatoresti, sa cunosti oameni noi si sa-ti largesti paleta de experiente si cunostinte. Deschide-te si traieste clipa pentru ca poti invata multe in aceasta perioada.

 

Horoscop iulie Leu
 

Daca ai planuri pentru aceasta perioada, este indicat sa te bazezi pe fortele proprii. In general, in acest moment esti singurul in masura sa duca la indeplinirile scopul pentru care lupti. Se poate sa fii ceva mai vulnerabil si sa-ti pierzi increderea, chiar daca fata de altii nu vei recunoaste niciodata. Trebuie sa ai incredere in fortele proprii si sa mergi inainte. In schimb, fii prudent atunci cand vorbesti. Nu toti cei din jurul tau sunt persoane de incredere.

 

Horoscop iulie Fecioara
 

Se poate ca in iulie sa-ti faci de cap. Excesele se tin lant, insa ele vor avea efect asupra sanatatii tale. Cei care fumeaza mult ar trebui sa se gandeasca serios la o solutie de a micsora cantitatea de tutun consumata. Alte Fecioare vor avea tendinta de a se consola pe fundul unui pahar, dar aceasta este cea mai proasta dintre solutii. Desi Fecioarele sunt in general persoane echilibrate, acum au nevoie de cineva care sa le scoata cu capul in soare si sa le incurajeze sa se bucure de viata, asa cum este ea.

 

Horoscop iulie Balanta
 

Traversezi o perioada benefica in luna iulie. Ai suficient timp pentru a te gandi la tine, la ceea ce-ti doresti si acest lucru te ajuta sa vezi lucrurile mai clar. Daca aveai unele nemultumiri in ceea ce te priveste, este vremea sa-ti gasesti acea liniste interioara de care ai nevoie pentru a putea evolua. Ai parte de mici bucurii care te fac fericit si care iti arata ca ai in continuare multe pentru care sa fii recunoscator. Este o perioada frumoasa, in care infloresti, daca stii sa te privesti realist in oglinda si sa ai incredere in tine.

 

Horoscop iulie Scorpion
 

Luna iulie nu reprezinta cea mai buna perioada pentru tine. Te gandesti la multe lucruri care te supara, insa deocamdata nu gasesti solutii definitive. Se poate sa incerci sa faci lucruri care sunt imposibile, cel putin momentan. In loc sa fortezi nota, ar fi bine sa privesti obiectiv situatia si sa incerci sa-ti redobandesti echilibrul. Cauta compania unor persoane alaturi de care te simti bine, pentru ca energia lor pozitiva sa se transfere si la tine.

 

Horoscop iulie Sagetator
 

Pentru tine, luna iulie aduce o perioada intensa. Iti creste prestigiul, dobandesti un statut social de invidiat si ai parte de reusite pe plan profesional, dar si personal. Se poate ca in aceasta perioada sa te indragostesti pana peste cap. Nu este vorba despre ceva de durata, dar poate fi o experienta puternica, care va lasa amintiri foarte frumoase. Nativii Sagetator care au deja o relatie se poate sa cada in ispita deoarece au o multime de admiratori.

 

 

Horoscop iulie Capricorn
 

In iulie este bine sa profiti de perioada favorabila care ti se deschide pentru a-ti duce la indeplinire unele planuri mai vechi. Te gandesti de multa vreme la anumite actiuni sau proiecte, iar acum ele se pot concretiza. Desigur, va fi nevoie de multa munca si de incredere in fortele proprii, insa lucrurile se misca in sfarsit. In plan amoros ai ocazia sa-ti consolidezi relatia de cuplu, iar partenerul de viata este incantat de afectiunea cu care il inconjori.

 

 

Horoscop iulie Varsator
 

In iulie poti sa profiti de o perioada buna pentru a-ti duce la indeplinire proiectele. In general, trebuie sa te exprimi, sa spui ceea ce vrei si ce ai nevoie, pentru a primi, altfel nimic nu se va intampla. Foloseste-te de relatiile importante pe care le ai pentru a dobandi sprijinul de care ai nevoie. Asculta-i pe cei mai experimentati si mai intelepti decat tine si debaraseaza-te de ideile preconcepute pe care le ai, chiar daca tu crezi ca esti doar obiectiv. Analizeaza bine inainte sa spui nu.

 

Horoscop iulie Pesti
 

In iulie se poate sa fie sfarsitul unei perioade mai putin placute, in care ai tins sa te inchizi in tine insuti. Fa tot posibilul pentru a comunica si pentru a vedea lucrurile cu adevarat importante din viata ta. Se poate sa fie o lectie de viata, care sa te faca mai bun. Priveste lucrurile obiectiv si foloseste-te de experienta acumulata pentru a te exprima intr-un mod util si frumos, ca de exemplu prin scris, pictat etc. Nativii singuri se lasa purtati de val in plan amoros.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului