Horoscop zilnic

#horoscop ianuarie #horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop 2012

Horoscop lunar: horoscopul lunii ianuarie 2012

Luna ianuarie reprezinta o perioada cu multe proiecte si activitati pentru multi dintre reprezentantii celor 12 zodii. Afla mai jos ce-ti rezerva astrele pentru luna ianuarie 2012.


Horoscop ianuarie 2012 Berbec

Se poate sa fie nevoie ca Berbecii sa-si schimbe alimentatia. In relatia cu persoana iubita, Berbecii ar trebui sa dea dovada de mai multa toleranta. Cei care au o familie se vor ocupa de copii. In plus, Berbecii dobandesc o noua perspectiva asupra activitatii lor profesionale. Se poate ca nativii sa devina mai realisti.

Horoscop ianuarie 2012 Taur

Taurii trebuie sa se bazeze pe intuitie si sa aiba incredere in ei insisi pentru a reusi sa faca ceea ce si-au propus. Nativii au tendinta sa priveasca totul in negru, desi nu exista motive reale pentru un astfel de pesimism. Ar trebui ca Taurii sa actioneze, sa fie prompti si atenti la ceea ce se intampla in jurul lor.

Horoscop ianuarie 2012 Gemeni

Gemenilor li se recomanda sa actioneze calm, fara sa se grabeasca si fara sa ezite. Nativii tind sa priveasca lucrurile in negru, desi nu au motive cu adevarat. I-ar ajuta daca s-ar detasa putin de lucruri pentru a privi la rece situatia. Atunci vor vedea ce au de facut si vor lua cele mai bune decizii.

Horoscop ianuarie 2012 Rac

Racii incep anul intens. Luna ianuarie reprezinta o perioada foarte agitata pentru ei, chiar exploziva. Nativii trebuie sa faca fata unor conflicte si sa ia decizii rapide. Din fericire, Racii pot gasi cele mai bune solutii pentru a depasi aceste momente. Este bine ca nativii sa se menajeze putin.

Horoscop ianuarie 2012 Leu

Leii se poate sa faca o schimbare de comportament care ii va mira pe cei din jur. Nativii nu mai sunt atat de egoisti si de pretentiosi,devin mai comunicativi, mai prietenosi si mai toleranti. Este o perioada buna pentru Lei in ceea ce priveste inceperea unui nou regim alimentar, mai ales ca le place sa fie in forma.

Horoscop ianuarie 2012 Fecioara

Fecioarele sunt nemultumite mai tot timpul si trebuie sa-si schimbe atitudinea. Este important ca reprezentantii zodiei sa se arate mai prietenosi si mai intelegatori cu persoanele din jur, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Vor avea astfel parte de mai multa liniste si de satisfactie.

Horoscop ianuarie 2012 Balanta

Balantele sunt generoase, sociabile, prietenoase cu cei din jur, chiar si cu acele persoane cu care au avut conflicte in trecut. Ianuarie este o perioada buna pentru largirea orizonturilor. Este bine, totusi,sa nu fie extrem de deschise cu toata lumea, pentru ca se gasesc intotdeauna profitori.

Horoscop ianuarie 2012 Scorpion

Scorpionii incep anul plini de energie. Luna ianuarie este o perioada buna pentru valorizarea aptitudinilor personale si chiar pentru a-si face o buna imagine. Scorpionilor le fac bine activitatile cat mai diversificate, care ii tine mereu in priza si ii face sa schimbe mediul si anturajul.

Horoscop ianuarie 2012 Sagetator

Sagetatorii isi schimba starea de spirit foarte des, ceea ce nu le face bine nici lor, nici persoanelor de langa ei. Nativii trebuie sa se calmeze si sa reflecteze pentru a vedea unde este problema si pentru a putea lua masuri. In ianuarie, Sagetatorii ar putea sa obtina succese importante.

Horoscop ianuarie 2012 Capricorn

Capricornii au o viata agitata in ianuarie, cu multe schimbari la care trebuie sa se adapteze. Chiar daca nu le fac placere acum, nativii vor vedea ca pe termen lung aceste schimbari sunt benefice. In cazul in care au facut greseli in trecut, ar trebui ca nativii sa le repare, pentru a-si putea continua drumul.

Horoscop ianuarie 2012 Varsator

Varsatorii se confrunta cu unele provocari pe care le pot depasi daca reactioneaza rational. In unele demersuri Varsatorii intampina dificultati, in timp ce in alte activitati lucrurile par sa se aseze de la sine. Este recomandat ca nativii sa fie responsabili si seriosi pentru ca rezultatele sa fie satisfacatoare.

Horoscop ianuarie 2012 Pesti

Pestii sunt foarte sensibili si isi manifesta vulnerabilitatea inclusiv prin antipatii. Nu este, insa, cea mai buna reactie. Unii se implica in proteste, altii fac acte caritabile . Pestii trebuie sa fie mai putini critici si sa-si petreaca timpul cu acele persoane cu care simt ca pot construi ceva si cu care pot comunica.

Foto: gstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro