Horoscop zilnic

#astrologie #horoscop #zodie # horoscopul lunii februarie

Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2013

Conjunctia planetelor Marte si Mercur aduce schimbari importante in horoscopul lunii februarie 2013, in special din prisma ingreunarii tuturor formelor de comunicare cu o energie provocatoare si conflictuala. Tensiunile amintite sunt amplificate si de Neptun, care aduce un val de nesiguranta, iluzie si deceptie. Iata cum arata luna februarie 2013 pentru fiecare zodie in parte.


Horoscop lunar februarie 2013 Berbec

Berbecii sunt menajati de influentele nefaste ale astrelor, asteptandu-i o luna vesela, plina de distractie, comunicare si progres. Pot cunoaste pe cineva interesant pe plan personal, iar la locul de munca pot aparea o serie de intrigi. Oboseala si slabiciunea organismului s-ar putea resimti puternic.


Horoscop lunar februarie 2013 Taur

Taurii vor trece de la stari romantice accentuate, la tristete si deziluzie pe plan personal. In schimb, cu Venus si Soarele in casa carierei, Taurii pot cunoaste succesul la locul de munca. Din prisma sanatatii, Taurii pot avea cateodata senzatia ca au un tonus bun, ca apoi sa se simta extenuati si dornici de momente in plus de relaxare.


Horoscop lunar februarie 2013 Gemeni

Conjuctia dintre Mercur si Marte ii poate face pe Gemeni sa fie irascibili si nerabdatori cu partenerul de cuplu, de unde si posibile surse de conflict cu acesta. In schimb, planeta rosie va fi benefica pentru cariera nativilor, oferindu-le multa ambitie de a termina proiecte profesionale inainte de termen. Stresul ii poate rapune pe Gemeni la jumatatea lunii!


Horoscop lunar februarie 2013 Rac

Racii isi pot rezolva multe probleme de cuplu in februarie, in sensul maturizarii si perseverentei pe plan personal. In cariera, Racii vor fi muncitori si expansivi, isi pot continua studiile sau incheia parteneriate noi foarte avantajoase. Cat despre sanatate, nativii pot avea caderi nervoase si neplaceri fizice, mai ales in calatorii.


Horoscop lunar februarie 2013 Leu

Luna februarie va fi excelenta pentru Lei pe plan sentimental, cu Venus si Soarele in casa dragostei. Nativii vor iubi pasional sau se vor indragosti, facand planuri noi de viitor cu jumatatea lor. La munca, lucrul in echipa le poate aduce succes.


Horoscop lunar februarie 2013 Fecioara

Fecioarele vor beneficia de un plus de sare si piper in dragoste, din februarie si pana la jumatatea lunii martie cel putin! Se anunta trairi excelente in cuplu sau rezolvarea unor conflicte mai vechi. La serviciu, Fecioarele sunt mai putin eficiente ca luna trecuta, insa se remarca printr-o buna organizare. Forma fizica va fi maxima.


Horoscop lunar februarie 2013 Balanta

Balantele se bucura de o luna superba pe plan sentimental, mai ales daca pleaca la drum si se afla in cautarea unui partener. In cariera, Balantele au succes mai ales in activitati intelectual-culturale sau in calatorii de afaceri. Atentie la sanatate, intrucat exista un risc major de imbolnavire sau suprasolicitare!


Horoscop lunar februarie 2013 Scorpion

In dragoste, Scorpionii vor avea parte de ceva mai multa "adrenalina", aventuri neasteptate, se pot indragosti rapid si pasional. La serviciu, nativii isi pot valorifica talentul si puterea de expresie. Putin mai multa miscare zilnica ii poate tine departe de problemele de sanatate.


Horoscop lunar februarie 2013 Sagetator

Pentru Sagetatori, luna februarie poate aduce certuri aprinse, accese de gelozie, nesincronizari si neintelegeri. La serviciu, pot beneficia de venituri suplimentare, insa in schimbul unui efort de doua ori mai mare. Din fericire, sanatatea nu este supusa niciunui pericol.


Horoscop lunar februarie 2013 Capricorn

Februarie va fi o luna linistita, fara intamplari neobisnuite pentru Capricorni. Se vor concentra, ca de obicei, pe aspectele practice ale vietii, ceea ce le poate aduce castiguri substantiale. Sistemul nervos al nativilor poate fi, insa, vulnerabil extenuarii.


Horoscop lunar februarie 2013 Varsator

Pace si armonie in dragoste pentru Varsatori, cu multa putere de seductie si surprize placute pe plan personal. La serviciu, nativii sunt atat de constiinciosi, incat pot primi o distinctie din partea sefilor. Radiind de energie, Varsatorii nu vor avea probleme de sanatate in aceasta perioada.


Horoscop lunar februarie 2013 Pesti

Pentru Pesti, februarie va fi o luna foarte agitata din toate punctele de vedere. Pe plan personal, pot deveni impulsivi si pasionali, dornici de a experimenta, intr-o masura care le poate aduce multe conflicte in cuplu. Atentie, exista un pericol major de accidentari, infectii sau inflamatii!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro