Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii # predictii aprilie #horoscop aprilie #horoscop aprilie 2012

Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2012

Horoscopul lunii aprilie 2012 anunta o perioada de mari schimbari pentru multi dintre nativii celor 12 semne zodiacale. Unii iau decizii importante cu privire la viata amoroasa , iar altii au reusite mari in plan profesional.

Berbec

Berbecilor li se recomanda sa fie mai altruisti si mai deschisi spre comunicare. Luna aprilie reprezinta o perioada buna pentru a termina un proiect sau pentru a face o schimbare benefica in stilul de viata. Este bine ca Berbecii sa invete sa fie mai modesti, chiar daca prefera sa se afle mereu in prim plan.

Taur

Pentru Tauri, luna aprilie reprezinta o perioada benefica in plan sentimental. Este bine ca Taurii sa-si faca timp pentru a comunica cu partenerul de viata. Cuplurile se bucura de momente de pasiune, tandrete si intimitate. Taurii singuri au parte de intalniri romantice . In privinta sanatatii, aprilie este o perioada buna pentru a schimba modul de a manca cu unul mai sanatos.

Gemeni

Gemenii se descurca foarte bine in aprilie daca au de dat examene. Alti nativi vor lua o decizie importanta care le poate schimba viata. Este recomandat ca Gemenii sa fie deschisi la schimbare, inclusiv pentru a o apuca pe cu totul alt drum. Pentru ca nativii sa poata profita de oportunitatile aparute acum, este necesar sa priveasca obiectiv.

Rac

Pentru Raci, aprilie este o perioada importanta, in care se trag concluzii asupra situatiei generale in viata profesionala si personala. Racii sunt lucizi, realisti, sinceri cu ei insisi. Cel mai bine pentru Raci este sa se detaseze de tot pentru a privi lucrurile in perspectiva si pentru a putea trage unele concluzii.

Leu

Leii sunt plictisiti sau satui de tot ceea ce ii inconjoara si au mare nevoie de o schimbare. Este bine sa faca unele modificari in programul zilnic pentru a se simti mai confortabil. In plus, un hobby sau o activitate care le face placere este benefica pentru Lei, indiferent ce aleg: un film, un sport, o reuniune cu prietenii etc.

Fecioara

Dupa o perioada destul de aglomerata, Fecioarele se bucura din nou de liniste. Este bine sa-si faca timp pentru ele si sa mearga intr-un loc frumos, unde sa se odihneasca si sa se relaxeze. Intalnirile cu prietenii sunt benefice. Momentele petrecute in compania celor dragi le ajuta pe Fecioare sa-si regaseasca optimismul.

Balanta

Balantele au o perioada plina de evenimente in aprilie. Balantele traiesc la maxim fiecare moment si sunt interesate de toate placerile vietii. De aceea, ele nu-si refuza nimic: vor bea mult, vor manca mult, se vor distra mult, vor sarbatori mult. Nativele zodiei se pricep de minune sa gaseasca motive de sarbatoare.

Scorpion

Pentru Scorpioni, horoscopul lunii aprilie anunta o perioada foarte interesanta, cu sanse de realizare in plan financiar , profesional si personal. Unii nativi se muta intr-o locuinta mai buna, altii isi cumpara o masina, primesc o marire de salariu sau se bucura de calatorii si intalniri romantice.

Sagetator

Sagetatorii pierd timp si energie acordand importanta unor lucruri care nu conteaza cu adevarat. Este recomandat ca Sagetatorii sa-si foloseasca energia in activitati constructive. Nativii sunt foarte creativi, iar cei care isi pot explora talentul creativ in activitatea de zi cu zi pot realiza lucruri interesante .

Capricorn

Capricornii sunt mai comunicativi si mai intelegatori in relatia de cuplu. Cei care nu au inca pe nimeni s-ar putea sa se indragosteasca. In aprilie, Capricornii traverseaza o perioada cu suisuri si coborasuri. Este recomandat sa priveasca lucrurile obiectiv si sa nu-si piarda optimismul in fata obstacolelor.

Varsator

Intuitia ii face pe Varsatori sa stie lucruri cu certitudine, chiar daca nu le pot dovedi imediat. In aprilie, Varsatorii sunt curajosi, hotarati si diplomati. In aceasta luna, Varsatorii ies in lume, se intalnesc cu prietenii si se alimenteaza cu energie pozitiva pentru a face fata acelor arii ale existentei lor in care lucrurile sunt tensionate.

Pesti

Pestii investesc mult timp si energie in acele proiecte care le sunt dragi. Se poate, insa, sa intampine unele obstacole, de aceea poate fi necesar sa-si refaca strategia. In dragoste, Pestii tind sa fie prea gelosi, iar acest lucru nu poate sa-i ajute cu nimic, dimpotriva. Cu putin efort, reusesc sa treaca de aceste momente.

Foto: alabamawx.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului