Horoscop zilnic

#stejar #horoscop #horoscop arboricol #horoscop celtic #horoscop druidic

Horoscop arboricol, Stejar

Stejarul este o persoana mandra, curajoasa si, in unele cazuri, despotica. Intreaga sa fiinta este patrunsa de un suflu vital, tradus prin energie, pofta de viata si sanatate de fier. Pe cat de sanatos este, pe atat de mult detesta boala, poate si pentru ca nu este obisnuit cu suferinta fizica.

Daca are de-a face cu o situatie dificila, Stejarul gaseste modalitati de a trece peste ea. Nu este deloc genul de om sovaielnic, iar obstacolele reprezinta pentru el numai niste aspecte neplacute care trebuie depasite. Chiar daca poate parea ca actioneaza impulsiv, in realitate analizeaza cu atentie pericolul, inainte de a face ceva. Curajul sau il face sa iubeasca provocarile si are cumva o natura eroica. Are de obicei o atitudine intransigenta.

Nu-i plac subtilitatile, pentru el lucrurile sunt albe sau negre. Are un simt acut al libertatii si nu admite niciun fel de constrangeri. Atata timp cat libertatea celorlalti nu ii prejudiciaza propria independenta, o respecta.  Altfel reactioneaza vehement. Are nevoie sa exerseze la capitolul diplomatie.

Reuseste sa impuna respectul de la prima intalnire si inspira incredere celor din jur. In prietenie, Stejarul se dovedeste un amic sociabil, loial si primitor. Plin de sensibilitate si inteligent, este apreciat de cei dragi. Este un prieten fidel si se asteapta la acelasi lucru din partea celor dragi. Acestia nu trebuie sa faca greseala de a-l critica in vreun fel.  Stejarul nu poate vibra la durerea sau grija altcuiva. De aceea, nu are nicio reactie atunci cand o persoana ii povesteste despre necazurile sale. Este un singuratic, detasat de restul lumii.

Stejarul are talent organizatoric si ii se potriveste o pozitie de conducator. Inteligenta lui se bazeaza pe luciditate si analiza concreta. Chiar daca ratiunea joaca un rol esential, nu inseamna ca nu se foloseste si de intuitie, pe care o poseda din plin. Se descurca remarcabil in afaceri.

Obisnuieste sa stea in acelasi loc, pentru ca mediul sau obisnuit ii confera stabilitate. Casa lui este primitoare, pentru ca ii place sa aiba un camin si familie. Chiar daca in dragoste nu da dovada de aceeasi fidelitate ca in prietenie, nu este dispus sa renunte la casnicie. Isi asuma rolul de conducator in cuplu si isi organizeaza viata dupa criterii conservatoare, deoarece nu se da in vant dupa schimbari. In plan sexual, poate fi pretentios in tinerete. Odata cu trecerea timpului, da din ce in ce mai putina importanta acestui aspect al existentei sale.

Perioada: 21 martie (echinoxul de primavara)

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Ulmul. Ulmul te atrage prin calmul sau si prin frumusetea sa care te inspira.

Incompatibil cu: Castanul. Castanul incearca sa concureze cu tine, dorindu-si sa obtina aceleasi lucruri de care ai si tu nevoie, punandu-te in dezavantaj.

Persoane celebre: Modest Petrovich Mussorgsky, Ronaldinho Gaucho, Sainte Angele, Rosie O'Donnell, Matthew Broderick , Gary Oldman , Johann Sebastian Bach .

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top