Horoscop zilnic

#nuc #horoscop #horoscop druidic #horoscop arboricol #horoscop celtic #semnul nucului

Horoscop arboricol, Nuc

Persoana nascuta in este o nonconformista. Fire personala, incapatanata si capricioasa, adora provocarile pe care i le arunca viata. Adesea este o persoana plina de controverse. Actioneaza intr-un mod neasteptat, zapacindu-i pe cei din jurul sau. Pana si aspectul sau fizic si impresia pe care o lasa este una falsa. Uneori are aere de pretiozitate, alteori este de o frumusete neslefuita.

Nucul dovedeste un puternic spirit de analiza si de aceea se descurca magistral in domeniul strategic. Daca trebuie sa organizeze un eveniment, sa puna pe picioare un proiect, isi demonstreaza priceperea si castiga admiratia celor cu care lucreaza. Inteligenta lui constituie o arma de temut pentru adversari. Nativul este extrem de ambitios si are un simt al observatiei foarte bine dezvoltat.

Poate reactiona intr-un mod agresiv si egoist. Sub aspect pozitiv, il caracterizeaza generozitatea si gandirea open-minded. Oscileaza intre cele doua laturi ale sale, fiind cand fidel, cand instabil, cand corect, cand lipsit de onestitate. Uneori complica situatiile inutil si gaseste o oarecare placere in a-i face pe ceilalti sa sufere si in a suferi el insusi. Din aceasta cauza, poate avea atat multi prieteni, cat si multi dusmani. Nativul Nuc ramane in final o fiinta solitara, pentru ca alege sa umble pe cai neumblate si pentru ca nu renunta niciodata la nevoia de a-i influenta pe ceilalti, fara sa fie dispus vreodata la compromisuri.

In dragoste, partenerul de cuplu nu are nicio sansa sa se plictiseasca alaturi de Nuc, insa nici nu se poate spune ca va avea liniste. Nucul poate fi gelos si posesiv, alternand momentele de tandrete cu cele de agresivitate . Persoana care doreste sa tina aproape un Nuc trebuie sa fie dispusa sa-i arata admiratie permanenta, fara a–l iubi neaparat. In privinta sexualitatii, Nucul este la fel de schimbator ca si in alte aspecte ale existentei sale. Uneori poate fi pasional, bucurandu-se de momentele de intimitate, alteori nu pune mare pret pe implinirile erotice.

Perioada:  21 aprilie – 30 aprilie; 24 octombrie – 2 noiembrie

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Stejarul. Te atrage puterea Stejarului, aerul sau maiestuos, felul in care stie sa reziste la orice.

Incompatibil cu: nu este suficient de stabil in dragoste pentru a te putea baza pe el.

Persoane celebre: Charlotte Bronte, , Michelle Pfeiffer , Jerry Seinfeld , Uma Thurman , Adela Noriega, Jose Luis Calderon, Boileau, Picasso, Marcel Camus.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare