Horoscop zilnic

#fag #horoscop #horoscop arboricol #horoscop celtic #horoscop druidic #fagul

Horoscop arboricol, Fag

Fagul reprezinta imaginea omului pragmatic, care stie perfect ce asteapta de la viata si care face in asa fel incat sa obtina acel lucru. Stralucit in domeniul stiintific, tehnic si financiar, are darul de a face bani cu usurinta. La nevoie, economiseste, insa in final tot isi va cumpara casa de vacanta mult visata sau chiar un iaht pe undeva.

Atinge succesul in profesii precum avocatura sau contabilitatea, unde nu prea da gres. Un proiect odata inceput va fi dus la bun sfarsit, cu satisfactii la final care nu pot decat sa-l onoreze. Daca il ai ca angajat, trebuie sa stii ca va munci foarte bine, insa pe bani grei. Isi organizeaza foarte bine viata si nu lasa pe nimeni si nimic sa-l opreasca din drumul sau.

Uneori il vedem in rolul personajului inventiv, care scoate bani din piatra seaca, alteori in omul de stiinta profesionist, alteori in rol de arivist, de fiecare data avand acelasi succes. Este calculat, isi gestioneaza cu abilitate averea, poate fi sarmant, insa este intotdeauna un ambitios. Are abilitati de lider si este un foarte bun organizator. Talentele si resursele sale nu le lasa niciodata neexploatate.

Desi este creativ si energic, nu se poate spune ca-i plac riscurile. Prietenii si cunoscutii ar spune despre el ca este un om calculat. Atat de calculat incat nu se duc niciodata la el sa-i ceara bani cu imprumut. Desi poate fi generos, Fagul prefera sa nu imprumute banii si nici sa-si imparta bunurile cu altii.

Fagul pune foarte mare pret pe aspectul sau fizic si face parte dintre acele persoane care imbatranesc frumos. Odata ajuns la varsta a treia, este poate mai fermecator, mai senzual si mai provocator decat in tinerete. De performantele sale sexuale partenerul de viata nu se poate plange. Desi ar putea calca pe alaturi, uneori, numai pentru a-si demonstra siesi ca inca are potential de cuceritor. O face insa cu multa discretie, pentru a nu afecta familia. Se imbraca bine, traieste bine, se inconjoara cu obiecte de calitate. Este cochet, suplu, iar intreaga sa tinuta pare “”cautata”, ca si cum s-ar fi studiat mult in oglinda inainte sa iasa pe usa.

In viata amoroasa isi gaseste implinirea intr-un mediu conventional: familie, copii, vila, casa de vacanta, vacante in strainatate, un cont bunicel in banca. Partenerul de viata nu-i poate cere fantezie, ii este necunoscut acest cuvant, dar va primi partide de sex salbatic. Va avea mereu in Fag un partener solid, constant, capabil sa se foloseasca de propria inteligenta pentru a dobandi un trai foarte bun.

Perioada:  22 decembrie (solstitiul de iarna)

Element: Pamant

Tip: Feminin

Compatibil cu: Ulmul. Ulmul ti se pare o persoana generoasa, sensibila si umanista.

Incompatibil cu: Nucul. In Nuc nu vezi decat o persoana superficiala si risipitoare.

Persoane celebre: Luis Hernandez, Vanessa Paradis, Humphrey Bogart, Ava Gardner, Cardinal de Bourbon, Carlos Fuentes, Giacomo Puccini, Jean Racine, Jennifer Hawkins, Anna Galiena.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top