Horoscop zilnic

#alun #horoscop #horoscop druidic #horoscop arboricol #horoscop celtic #semnul alunului

Horoscop arboricol, Alun

Persoana nascuta in semnul Alunului este o fiinta intuitiva, un bun psiholog, un om original si subtil. Nativul detine un farmec aparte, de care stie sa se foloseasca pentru a-si netezi calea. Daca vrea sa se faca iubit, reuseste. Da impresia celor din jur ca este foarte interesat de ceea ce au acestia de spus si poate sa flateze si sa impresioneze foarte usor, gratie sarmului si inteligentei sale sclipitoare.

Reuseste sa se adapteze oricaror conditii, privindu-le din interior si intelegandu-le adevarata natura. Gratie inteligentei sale si a intuitiei, poate fi un om bun, rabdator si curajos, insa poate deveni si periculos, in functie de modul in care isi foloseste aptitudinile native.

Desi stie cum sa se faca placut, nu agreeaza ideea de a intra in grupuri sau organizatii. Este o fiinta foarte originala, care fascineaza prin unicitatea sa, dar care si indeparteaza tocmai prin aceasta caracteristica. Daca avem de-a face cu latura sa intunecata, intalnim individul care se foloseste de calitatile sale psihologice pentru a-i manevra pe ceilalti dupa bunul plac.

Sub aspect pozitiv, nativul este generos, fermecator, impresionant si demn de admirat.
Aceste doua laturi coexista adesea. In special in dragoste se schimba, cand afectuos si sensibil, cand rece si insuportabil.

Pe plan sexual, alterneaza perioadele de pasiune aproape irationala cu perioadele de abstinenta .
Il atrag domeniile psihologiei, paranormalului si magiei, desi modul sau de gandire este unul rational. Se bazeaza mult pe logica, dar, in acelasi timp, lasa o poarta deschisa catre lumea infinita a posibilitatilor nevazute. O alta caracteristica esentiala a acestuia o reprezinta memoria, magistral folosita in toate coordonatele existentei sale.

Tine minte absolut orice amanunt si il scoate de la naftalina exact in momentul potrivit. Pe langa memorie, se foloseste de intuitie si de inteligenta lui subtila, care-l ajuta sa ghiceasca adevarata fire a oamenilor.

Perioada: 22 martie – 31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie

Element: Aer

Tip: Masculin

Compatibil cu: Alunul. Va intelegeti deoarece aveti aceeasi structura interioara, fuzionand intr-un mod benefic pentru amandoi.

Incompatibil cu: Bradul. In Brad vezi o persoana prea sobra si exagerat de formala.

Persoane celebre: Anthony van Dyck, Harry Houdini , Steve Mac Queen, F. Scott Fitzgerald, Pedro Almodovar , Mahatma Gandhi, Kipling, Brigitte Bardot.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top