Horoscop zilnic

#dragoste #astrologie #zodii #cariera zodii #horoscop 2013 #compatibilitati zodii

Horoscop 2013: Ce spun astrele despre zodia ta

Anul 2013 este al Sarpelui de Apa (adica al sarpelui negru sau albastru), spune calendarul chinezesc. Ce aduce insa acest an? Iata, exlusiv pentru Acasa.ro, previziunile astrologului Cristina Vanea.

 

Berbec

In acest an şansa va fi de partea ta, mai ales în luna iunie. Vei reuşi să faci multe din cele ce ţi le-ai propus. Activităţile intelectuale vor fi încununate de succes, dar vei avea şi ocazia să obţii tot felul de aprobări şi vei avea parte de mai multe drumuri decât în mo obişuit. Din punct de vedere material ţi-ai dori mai multă stabilitate. Lucrurile însă nu vor evolua chiar aşa cum îţi doreşti şi tot ce vei întreprinde în acest an se va finaliza ceva mai greu sau mai târziu. O perioadă în care ai putea avea succes în acest domeniu este luna iulie. În această răstimp ai putea face un credit avantajos, dar înainte de a lua decizia gândeşte-te bine dacă vei reuşi să achiţi ratele.

 

Din punct de vedere profesional anul se va arăta destul de agitat. Vei dori să faci unele schimbări, dar nu te grăbi căci poţi avea surprize de tot felul. Oricum, tu traversezi o perioadă în care te poţi confrunta cu evenimente majore, venite pe neaşteptate. Începând cu luna iunie şansa ta se va vedea mai ales în ceea ce priveşte căminul, familia sau chiar afacerile imobiliare.

 

Taur 

In prima jumătate a anului şansa ta se va vedea în plan financiar. Oportunităţile de câştiguri vor fi cu siguranţă mari în prima jumătate a anului. Ceea ce ţi-ai propus să faci în acest an în plan material va trebui făcut între februarie şi iunie. În rest, Saturn aflat în opoziţie cu zodia ta de naştere, îţi va aduce dificultăţi de tot felul. Este posibil să apară neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă, dar n-ar fi exclus nici ca acesta să se confrunte cu o problemă mai deosebită. Oricum, totul îţi va ieşi numai în urma unui efort susţinut.

 

De neplăceri vei avea parte şi în ceea ce priveşte colaborările în care eşti implicat. Rezolvări ale problemelor cu care te confrunţi pot să apară începând cu data de 27 iunie. De altfel, în a doua jumătate a anului, şansa îţi va surâde mai ales în ceea ce priveşte activităţile intelectuale, examenele sau semnarea unor contracte. O îmbunătăţire a colaborărilor s-ar putea înregistra în luna iulie.

 

Gemeni 

Jupiter se va afla şi în acest an în zodia ta de naştere, cel puţin până în luna iunie. Aşa deci, proiectele tale ar putea prinde contururi reale şi eforturile tale vor fi apreciate pe toate planurile. În schimb, la serviciu lucrurile vor evolua destul de greu, vei avea mult de lucru, iar colegii nu se vor arăta întotdeauna cooperanţi. Perspectiva unor rezolvări va începe să se întrevadă în luna iulie.

Începând cu data de 27 iunie şansa îţi va surâde în plan financiar. Poţi avea câştiguri de bani sau poţi face investiţii inspirate. Oricum, vei primi sprijinul celor din jur şi vei putea realiza lucruri mai deosebite. Relaţia cu prietenii va fi destul de tensionată în unele perioade ale anului. Din mai până în decembrie vei avea tot felul de neînţelegeri cu aceştia, şi oricum în anturajul tău apropiat vor exista tot felul de fricţiuni. N-ar fi exclus nici ca unul dintre amici să se confrunte cu o situaţie deosebită şi dificilă în acelaşi timp.

 

Rac 

Anul 2013 va fi, oricum, mai bun decât precedentul. Îţi doreşti ceva mai multă stabilitate în viaţa ta şi ai toate şansele să o obţii. De altfel, pe tot parcursul acestui an vei avea ocazia să-ţi consolidezi ceea ce ai realizat până acum, dar şi să finalizezi activităţi începute de mai mult timp. Chiar dacă lucrurile nu vor evolua într-un ritm alert te afli pe drumul cel bun şi asta se va vedea în fiecare zi.

 

Începând din luna iulie, Jupiter îşi va începe tranzitul prin zodia ta de naştere, aşa că şansa îţi va surâde cum nu s-a întâmplat prea des în ultimul timp. Mai ales atunci ai putea realiza lucruri deosebite. Oricum, nu este cazul să laşi oportunităţile nefolosite, aşa că profită de orice se iveşte. În plan profesional îţi doreşti o schimbare de mai mare anvergură, dar înainte de a o face ar fi bine să te gândeşti la toate detaliile. Totusi, nu este cazul să accepţi orice propunere doar de dragul schimbării. 

 

Leu

În prima jumătate a anului te vei mai afla sub protecţia lui Jupiter, aşa că problemele cu care te confrunţi îşi vor găsi rezolvări cel puţin mulţumitoare. Până în luna iunie vei fi optimist, încrezător şi acest lucru îţi va influenţa într-o oarece măsură şi destinul. Relaţia cu prietenii va evolua excelent şi vei găsi în aceştia susţinători de nădejde. Oricum, te vei bucura de o excelentă popularitate şi oriunde te vei duce vei fi apreciat şi încurajat. În schimb, după luna iulie, unele probleme ar putea să apară în legătură cu casa sau familia.

 

Se pot ivi neînţelegeri cu părinţii, sau poate aceştia se vor confrunta cu situaţii neplăcute. Există riscul ca una din rudele apropiate să aibă o problemă de sănătate. În cămin se poate deteriora câte ceva necesitând reparaţii şi multă muncă. Pentru orice vei dori să întreprinzi mai ales în acest domeniu vei munci foarte mult şi nu întotdeauna rezultatele vor fi încununate de succesul pe care ţi-l doreşti.

 

Fecioara 

Ai în faţă un an excelent, care îţi va aduce multe realizări. În prima jumătate a lui şansa îţi va surâde mai ales în plan profesional. Dacă anul trecut nu ai avut o reuşită în această direcţie, cu siguranţă ea va veni acum. Superiorii ierarhici îţi vor aprecia iniţiativele şi ai putea primi noi responsabilităţi. Oricum, eforturile tale în această direcţie vor fi apreciate la toate nivelele. Începând cu luna iulie popularitatea ta va creşte simţitor şi vei avea posibilitatea să-ţi lărgeşti cercul de prieteni, dar şi să găseşti susţinători pentru proiectele în care eşti implicat.

 

Pe de altă parte, este un an excelent pentru a finaliza proiecte începute de mai mult timp sau, pur şi simplu, pentru a avea realizări de durată. Situaţia financiară va înregistra suişuri şi coborâşuri. Cheltuielile pentru divertisment sau pentru copii vor fi destul de mari. Câştigurile nu vor lipsi, dar nu vei putea fi relaxat, cel puţin în acest domeniu.

 

Balanta 

Traversezi o perioadă excelentă, în care vei avea ocazia să realizezi lucruri deosebite. Dacă doreşti să pleci într-o călătorie sau dacă începe o perioadă de studiu, lucrurile vor evolua cât se poate de bine. Oricum, totul îţi va ieşi mai uşor, vei fi mai optimist şi mai încrezător. În a doua jumătate a anului se vor ivi tot felul de oportunităţi de a evolua în plan profesional. Ai toate şansele să urci în ierarhia profesională sau să ţi se facă o propunere deosebit de tentantă pentru un nou serviciu.

 

În ceea ce priveşte situaţia materială îţi va fi destul de greu. Se vor ivi tot felul de blocaje şi pentru orice vei dori să obţii va trebui să faci eforturi mari. Luna iulie ţi-ar putea aduce unele avantaje, dar în rest, prudenţa trebuie pusă pe primul plan.

 

Scorpion 

Nemulţumirile care au început să se arate spre sfârşitul anului trecut tind să se accentueze, iar blocajele cu care te vei confrunta vor fi destul de mari. Vei trăi un profund sentiment de însingurare, de nerealizare, mai ales în prima jumătate a anului. Oricum, ceea ce vei face anul acesta va necesita un efort constant, susţinut. Trebuie să ai răbdare şi, mai ales, să nu te grăbeşti nici măcar un pic. În prima parte a anului realizările vor fi cu precădere în zona materială.

 

Sănătatea, în schimb, ţi-ar putea da de furcă aşa că, fii foarte atent la orice simptom. Evită să te implici în activităţi care să te suprasolicite, deoarece n-ar fi exclus să apară unele probleme de sănătate pe fond nervos. În a doua jumătate a anului te vei afla sub protecţia lui Jupiter şi unele din nemulţumirile tale s-ar putea rezolva. Oricum, vei depăşi obstacolele cu mai multă uşurinţă, iar dacă intenţionezi să pleci într-o călătorie mai deosebită, sau să te implici într-o activitate intelectuală de mai mare anvergură, cu siguranţă rezultatele te vor satisface.

 

Sagetator

Anul 2013 nu îţi va aduce probleme deosebite, dar nici reuşite de mare anvergură. În prima jumătate a lui vei avea posibilitatea să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul sau să te implici în colaborări de succes. După luna iulie şansa ta se va vedea mai ales în plan financiar. Este posibil să ai ocazia să te implici în activităţi financiare al căror rezultat va fi peste aşteptări.

 

Luna iulie ţi-ar putea aduce o reuşită spectaculoasă în această direcţie. Tot după jumătatea anului chestiunile sentimentale îţi vor da mai mult de furcă. Vei dori să faci o schimbare de mai mare anvergură, dar pe de altă parte, va fi ceva care te va reţine. Nevoia de a face rost de bani va fi parcă mai mare decât în mod obişnuit, dar aşa cum îi vei obţine îi vei şi cheltui. Oricum, este bine să fii prudent în această direcţie căci este o perioadă plină de surprize. În ceea ce priveşte sănătatea, lucrurile nu vor evolua foarte bine. Fii atent că orice neglijenţă poate duce la cronicizarea unor suferinţe.

 

Capricorn

Vei avea parte de un an relaxat, în care problemele cu care te-ai confruntat până acum se vor rezolva mai repede decât te-ai aştepta. Eforturile făcute vor avea rezultate mulţumitoare, chiar dacă va trebui să mai aştepţi. Unele neplăceri pot apărea în relaţia cu prietenii, dar n-ar fi exclus nici ca aceştia să aibă parte de situaţii mai puţin fericite.

 

Cel puţin în prima jumătate a anului va trebui să munceşti destul de mult la serviciu, să faci tot felul de activităţi de rutină. Nu vei avea motive să fii nemulţumit, dar totuşi te va deranja că nu vei reuşi să străluceşti nici un pic. În cămin nevoia de a face o schimbare radicală va fi mare şi te vei frământa mult pentru acest lucru. Dacă doreşti să schimbi apartamentul, spre sfârşitul lunii ianuarie sau chiar şi in luna februarie ai putea găsi o variantă care să te încânte. În ceea ce priveşte relaţiile cu familia este bine să ştii că încăpăţânarea şi intoleranţa nu-ţi vor aduce nimic bun.

 

Varsator 

Te aşteaptă un an plin şi cu realizări, dar şi cu nemulţumiri. Dacă ţi-ai pus în plan să realizezi ceva mai deosebit, şansa te va susţine în prima jumătate a anului. După luna iunie totul îţi va ieşi mai greu sau mai încet, aşa că ar fi de preferat să nu iniţiezi proiecte deosebite. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil, ţi se vor face complimente şi tot felul de propuneri.

 

În schimb, din punct de vedere profesional, lucrurile vor evolua cât se poate de greu. La serviciu vei avea tot felul de nemulţumiri pe care nu-ţi va fi uşor să le depăşeşti. În general, vei munci mult pentru orice nimic, dar în ceea ce priveşte cariera vei avea parte de o mulţime de obstacole. În luna iulie este posibil să apară unele rezolvări, dar vor fi pe termen scurt. Oricum, în a doua jumătate a anului îţi va fi ceva mai greu.

 

Pesti

Pentru anul 2013 un lucru este cert: nu vei avea timp să te plictiseşti. Este o perioadă de evoluţie în plan spiritual şi intelectual. În prima jumătate a anului şansa va fi de partea ta dacă vei dori să faci ceva în cămin. Ai putea să-ţi îmbunătăţeşti confortul sau chiar să-ţi schimbi casa. Relaţia cu rudele apropiate va fi excelentă, iar atmosfera din cămin cât se poate de plăcută.

 

În a doua jumătate a anului viaţa sentimentală va fi favorizată. Relaţia cu fiinţa iubită va evolua excelent şi te vei simţi cât se poate de bine. Copiii ar putea avea şi ei unele realizări care să-ţi aducă satisfacţii deosebite. De fapt, a doua jumătate a anului va fi o perioadă excelentă pentru tine. Lucrurile îţi vor ieşi mai uşor şi orice vei încerca va ieşi din plin. Mai ales luna iulie va fi deosebit de favorabilă pentru proiecte de mare anvergură. Din punct de vedere financiar pot să mai apară surprize, dar oricum ce-a fost mai greu a trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului