Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop fecioara #horoscop fecioara 2012

Horoscop 2012 zodia Fecioara

 

Pentru tine, 2012 este un an complicat, insa depinde mult de atitudinea ta cum se vor desfasura lucrurile. Tinzi sa devii vehement, agresiv, combativ, insa in chestiuni care ar trebui tratate altfel. Crezi foarte mult in parerea ta si nu esti dispus sa ti-o schimbi pentru nimic in lume. Se poate ca in unele situatii sa dai dovada de superficialitate.

Gandeste-te intotdeauna la ambele aspecte ale unei probleme, pentru a sti care sunt avantajele si care sunt dezavantajele. Pune interesul tau pe primul plan si atunci nu vei regreta deciziile pe care le iei.

 

Horoscop 2012 Fecioara – Dragoste si sex Fecioara 2012

 

In plan sentimental, incepi anul bine. Te bucuri de liniste si armonie in viata de cuplu. Daca insa esti singur, se pare ca singuratatea te-a apasat destul de tare pentru ca esti foarte vulnerabil la cele mai mici gesturi de simpatie ale persoanelor care iti starnesc interesul. Trebuie sa fii ceva mai prudent si sa nu te inflacarezi in felul acesta!

In primavara ai putea incepe o noua idila. Ai sanse sa gasesti persoana potrivita, pentru o relatie de lunga durata . Se poate, insa, la fel de bine, sa traiesti frumoasa aventura. In general, perioada de primavara si de vara se anunta una plina de satisfactii. Pentru unele Fecioare, poate fi vorba chiar despre casatorie.

Aceasta situatia se intinde pana la sfarsitul anului, astfel incat vei trai undeva sus, pe un norisor roz. Reusesti sa comunici intr-un mod eficient cu persoana iubita si, in acelasi timp, traiesti alaturi de ea clipe de pasiune.

 

Horoscop 2012 Fecioara – Cariera Fecioara 2012

 

Incepi anul avand deja rezultate foarte bune in activitatea profesionala. Acest lucru nu ramane neremarcat de catre superiori. Se poate sa fii nerabdator in ceea ce priveste un nou post, dar ar trebui sa ai rabdare.

Exista posibilitatea sa comiti unele imprudente la locul de munca. Iti oferi increderea intr-o persoana care nu o merita sau devii agresiv cu cei din jur. Controleaza-ti pornirile si nu-ti strica startul bun pe care l-ai avut la inceput de an.

In a doua si ultima jumatate a anului te ocupi de rezolvarea unor probleme din trecut care s-au prelungit pana in prezent. Trebuie sa fii foarte atent la ceea ce faci. Se poate ca inainte de finalul lui 2012 sa iei decizii importante cu privire la cariera.

 

Horoscop 2012 Fecioara – Bani Fecioara 2012

 

In acest an esti preocupat de situatia ta financiara. Se poate sa ti se mareasca salariul sau sa ai venituri mai mari. Fiind o fire practica si realista, in general te pricepi sa gestionezi bugetul in asa fel incat sa nu ramai niciodata fara bani.

Succesele pe care le dobandesti in 2012 se datoreaza, in mare masura, legaturilor pe care le ai cu strainatatea. Ai multa incredere in tine, ceea ce te determina sa te implici in proiecte serioase, destul de complexe. Daca vei calatori pe undeva in vara, s-ar putea sa devii mai cheltuitor decat esti de obicei.

Este bine sa pui ceva bani deoparte, pentru ca pot interveni situatii neplacute. Nu intampini situatii foarte dificile, dar este vorba despre lucruri care nu-ti fac absolut nicio placere atunci cand se intampla.

 

Horoscop 2012 Fecioara – Sanatate & Stare de spirit Fecioara 2012

 

Starea ta generala de sanatate este buna. Dispui de resurse de energie si nu suferi de afectiuni. Incepi insa anul destul de agitat, ceea ce poate duce in final la nervozitate. Ia lucrurile pe rand si da dovada de mai multa rabdare.

In general, te preocupa sanatatea ta, nu pentru ca ai avea probleme, ci pentru ca esti obijnuit sa ai grija de tine. Vei cauta diverse modalitati de a-ti mari imunitatea si de a te simti mai bine, prin vitamine, suplimente alimentare , tratamente naturiste etc.

Pana la finalul anului, nu ai motive sa-ti faci griji cu privire la sanatate. Te simti bine, esti intr-o forma fizica satisfacatoare, iar pe parcurs nu apar lucruri noi. Din fericire, stii sa-ti asculti organismul si la primul semnal de alarma, iei masuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului