Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #pesti

Horoscop 2011 zodia pesti

Anul 2011 aduce schimbari pozitive in viata ta. Lucrurile pe care nu ai reusit sa le termini pana acum vor fi duse la bun sfarsit. Lipsa timpului pentru a te dedica tie insuti va fi inlocuita de o mai mare atentie fata de nevoile tale personale. Cunosti oameni noi, patrunzi in alte medii, iti schimbi domiciliul sau incepi o noua activitate.

Daca iti doresti sa faci progrese considerabile, apuca-te de niste cursuri, in domeniul care te intereseaza. Rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale. Fa-ti contacte, iesi in lume, foloseste-te de tactul si diplomatia pe care le ai si indeplineste-ti visele.


Horoscop 2011 Pesti - Dragoste si sex Pesti 2011


In 2011, pui accentul pe viata sentimentala . Esti preocupat mai mult ca de obicei de propriile tale nevoi. Devii radical, in tot ceea ce inseamna relatie amoroasa . Astfel, nu mai esti dispus sa accepti decat ceea ce te multumeste cu adevarat.

Daca ai avut probleme de cuplu in ultima perioada, la inceputul lui 2011 ai ocazia sa te ocupi de ele. Cu doar putina bunavointa, vei reusi sa gasesti cea mai buna solutie. Este important ca Pestii sa faca eforturi pentru a gasi o cale de comunicare cu partenerul de viata. Nativii singuri incep anul intr-un mod foarte placut. Au o multime de admiratori si nu pierd nicio ocazie de a se distra. Placerea este cuvantul de ordine. Nu este insa exclus ca o simpla idila sa se transforme in ceva mult mai serios.

Din vara, viata sentimentala nu mai este atat de agitata, ba chiar ar putea sa intervina monotonia. Poti face ceva pentru a o reimprospata, dar nu este cazul sa exagerezi cu pretentiile. Cu greu te mai multumeste ceva acum. Gandeste-te care sunt interesele tale pe termen lung, numai asa vei lua cea mai buna decizie. Pana la sfarsitul anului, reusesti sa restabilizezi armonia in viata de cuplu si iti recapeti linistea. Daca esti insa singur, te aventurezi in relatii efemere, dornic de noi experiente. Iti folosesti toate armele de seductie in acest sens.


Horoscop 2011 Pesti - Cariera Pesti 2011


In domeniul profesional, se anunta un an cu suisuri si coborasuri, dar si cu numeroase posibilitati de realizare. Esti constient de potentialul tau, de care te folosesti pentru a-ti atinge scopurile. Colaborarile sunt fructuoase, aducand rezultatele dorite. Chiar daca te confrunti cu situatii mai dificile, reusesti sa gasesti cele mai potrivite solutii pentru a iesi din impas.

Inceputul de an este mai greu. Nu primesti niciun sprijin din exterior si nici nu te bucuri de avantajele pe care le pot avea altii. Tocmai de aceea este foarte important sa ai incredere in tine si sa-ti urmaresti scopul, indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau. Perseverenta ta te va ajuta sa depasesti momentele mai dificile. Cele mai mari sanse de reusita ti le aduc situatiile care sunt clare.

Dupa a doua jumatate a anului, situatia ta profesionala se poate imbunatati. Nu este insa vorba despre mari facilitati si nici despre mari rezultate. Dar este suficient ca tu sa intelegi ca te afli pe calea cea buna. Ai mai mult de munca sau primesti sarcini mai dificile. Este un motiv in plus sa te ambitionezi.


Horoscop 2011 Pesti - Bani Pesti 2011


Cu banii nu stai foarte bine in acest an. Chiar daca situatia ta financiara este stabila, apar cheltuieli neprevazute si nu sunt intotdeauna justificate. Este bine sa-ti faci un plan riguros, de la care sa nu te abati, chiar daca tentatiile sunt mari. Gandeste pe termen lung, asa iti va fi cel mai usor sa-ti dai seama daca merita sau nu sa faci o anumita achizitie. In acest an, multe cheltuieli pot fi facute pe lucruri importante si costisitoare.

In prima parte a anului, situatia financiara este satisfacatoare. Ai insa grija de banii de care dispui, pentru ca in mod sigur vei avea nevoie de ei mai tarziu pentru lucruri importante. Daca te gandesti sa-ti renovezi casa sau sa-ti imbunatatesti gradul de confort, fa-o, insa numai daca ai un plan bine pus la punct. Vestea buna este ca stii ce trebuie facut ca sa castigi bani, iar acest lucru iti mentine moralul ridicat.

In a doua jumatate a anului, au loc evenimente importante , unele dintre ele pozitive, altele mai putin placute. Pe de o parte, castigi bani frumosi sau primesti o suma considerabila. Pe de alta parte, ai cheltuieli mari. Apar totodata sanse de investitii. Tocmai din cauza acestor situatii amestecate iti este greu sa iei cea mai buan decizie. Gandeste-te foarte bine, cantarind avantajele si dezavantajele.


Horoscop 2011 Pesti - Sanatate si stare de spirit Pesti 2011


Din punct de vedere fizic, anul 2011 aduce o perioada cu multe vulnerabilitati. Afectiunile de care suferi au la baza stresul. Este principalul factor care trebuie inlaturat. Nu te mai consuma din orice, deoarece vei ajunge sa suferi fizic din pricina unor nemultumiri din planul afectiv.

Incepi anul intr-un mod satisfacator. Ai un moral puternic si dispui de suficienta energie pentru a-ti duce la indeplinire planurile. Fereste-te de frig si incearca sa duci o viata cat mai organizata. Orele de somn sunt importante pentru a-ti reface rezervele de energie.

In restul anului, fa in asa fel incat sa-ti ramana timp pentru tine insuti. Gaseste modalitati de relaxare si evita excesele culinare. Se poate sa mananci mult pe motiv nervos. Oboseala, mesele dezorganizate si lipsa grijii fata de propria persoana iti provoaca tot felul de neplaceri. Daca depui putin efort, pana la finalul lui 2011 ar trebui sa-ti revii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului