Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop 2011 #berbec

Horoscop 2011 zodia berbec

2011 este un an in care trebuie sa inveti sa lasi de la tine, sa cedezi in fata celuilalt, sa stii sa-i pui pe altii pe primul loc, atunci cand situatia o cere. De asemenea, trebuie sa inveti sa cooperezi, sa colaborezi, sa construiesti impreuna cu ceilalti, lasand deoparte rolul de lider, pe care il preferi in orice situatie. Daca vei reusi sa faci aceste lucruri, rezultatele te vor uimi si pe tine.

De asemenea, in 2011 este bine sa-ti oferi mai mult timp, sa stai cu tine insuti, sa-ti rasfeti trupul si sa-si bucuri sufletul. Esti inconjurat de lume si placi fara sa depui vreun efort in acest sens. Este posibil sa te indragostesti, dar depinde mult si ce atitudine vei avea pentru ca lucrurile sa se dezvolte in directia unei relatii serioase .


Horoscop 2011 Berbec - Dragoste si sex Berbec 2011


In plan amoros, in 2011 traversezi o perioada de schimbari. Daca ai o relatie stabila, te bucuri in continuare de momente frumoase alaturi de persoana iubita. Reusesti sa comunici cu aceasta mai bine decat inainte, o intelegi in profunzime, o descoperi si, totodata, te lasi descoperit. Astfel, poti trage unele concluzii, iti dai seama cum stai, ce iti doresti, ce ai nevoie.

Daca esti singur, vei merge la tot felul de intalniri, deoarece de admiratori nu duci lipsa. Chiar iti convine aceasta situatie, deoarece ai parte de mai multe experiente care te distreaza. Cu toate acestea, nu este exclus ca la inceputul verii sa te indragostesti de cineva. Dintr-o simpla idila, te trezesti prins in mrejele dragostei si iti doresti o relatie serioasa .

Insa in cazul in care relatia ta lasa de dorit, tensiunile se acumuleaza. Un prim moment de criza are loc la sfarsitul primaverii, insa acesta continua si in vara 2011. In aceasta perioada sunt posibile despartirile de partener. Nu mai esti dispus sa inchizi ochii, iar partenerul de viata poate fi la fel de categoric. Spre finalul anului, viata amoroasa cunoaste o ameliorare . Pentru nativii singuri, insa, nu este recomandata o implicare afectiva intr-o noua relatie.


Horoscop 2011 Berbec - Cariera Berbec 2011


In acest an, spiritul tau combativ se face simtit mai mult ca de obicei. Esti hotarat sa faci tot posibilul pentru a-ti vedea implinite planurile in activitatea profesionala. Este un lucru foarte bun, atata timp cat te raportezi la concurenta. Daca insa aceasta agresivitate si dorinta de a conduce se manifesta si in relatia cu colegii de serviciu, atunci este cazul sa te temperezi. Nu te dai in vant dupa o abordare diplomatica a situatiilor de lucru, dar ea se impune.

Inceputul de an reprezinta o perioada mai linistita, in care nu va fi nevoie de cine stie ce eforturi. Din primavara, lucrurile incep sa ia avant. Ti se cer sa faci mai multe lucruri sau primesti responsabilitati mai mari. Pe de o parte, realizezi acele lucruri pe care ti le doreai de multa vreme. Pe de alta parte, ai un job mai greu. Tot acum ai poarta deschisa spre o schimbare majora, daca ti-o doresti.

Din vara, esti mai activ ca niciodata. Cu greu pot ceilalti sa tina pasul cu tine. Ai reusita dupa reusita, esti motivat si lucrezi in mod aplicat. Vara 2011 reprezinta perioada cu cele mai importante realizari. Din toamna, lucrurile se mai linistesc. Tot ce poti face pana la finalul anului este sa pui bazele unor noi proiecte sau planuri personale. Ai suficient timp pentru a te pregati, acordand atentie fiecarui detaliu.


Horoscop 2011 Berbec - Bani Berbec 2011


In 2011 vei fi nevoit sa acorzi prioritate domeniului financiar. Trebuie sa iei unele decizii, sa semnezi acte, sa te informezi. Vestea buna este ca primesti o suma importanta de bani, undeva in cursul verii, pe care o poti folosi intr-o investitie la care te gandesti de ceva vreme. Nu vei face insa acest lucru decat dupa a doua jumatate a anului.
In cazul in care cheltuiesti nejustificat de mult, intampini dificultati mai tarziu. Daca insa iti organizezi cheltuielile, atunci nu ar trebui sa ai probleme, deoarece banii iti intra in cont in mod regulat. Chiar ai putea sa recuperezi niste sume care iti sunt datorate. Primesti sustinere si din partea familiei, care te ajuta daca ai nevoie. Se poate sa vina niste bani si ca urmare a rezultatelor bune de la locul de munca.

Este important ca pe toata durata anului sa fii cat se poate de chibzuit cu banii. Investeste numai atunci cand este cazul, in rest, redu cheltuielile. La sfarsitul lui 2011 reusesti sa rezolvi o problema destul de serioasa, de natura oficiala. Intr-un fel sau altul, gasesti o solutie buna, dar trebuie sa ai rabdare si sa insisti, pentru ca lucrurile nu se rezolva de la sine.


Horoscop 2011 Berbec - Sanatate si stare de spirit Berbec 2011


Sub aspect fizic , dispui de multa energie in acest an. Este bine sa te folosesti de ea intr-un mod constructiv si sa gasesti modalitati de a scapa de excesul de energie prin sport. Esti tentat sa faci tot felul de excese, deoarece ti se pare ca nu risti nimic daca iti depasesti limitele. Astfel, avansand in an, vei acumula oboseala, care se poate manifesta prin accese de nervozitate. Poate cineva iti va atrage atentie asupra acestui lucru, dar nu prea esti dispus sa asculti.

In prima parte a anului sistemul tau imunitar este mai slabit, astfel incat trebuie sa ai mai multa grija de tine. Oricat ai vrea tu sa fii activ 24h din 24, nu se poate. Fereste-te de schimbarile bruste de temperatura si nu sta pe afara mai mult decat este cazul, cand e vreme urata.

Odata cu venirea verii, ai ocazia sa scapi de frig si de umezeala si sa te relaxezi la soare. Odihneste-te si incarca-te cu energie pozitiva. Renunta la mesele copioase si controleaza-ti apetitul. Numai astfel pastrezi un echilibru in organism.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top