Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #balanta

Horoscop 2011 zodia balanta

In 2011, accentul este pus pe relatiile cu cei din jur, indiferent ca este vorba despre familie, prieteni, partener de viata , colegi de serviciu , colaboratori etc. Fii deschis, iesi in lume, comunica, stabileste contacte. Vei avea mai multe avantaje de pe urma relatiilor pe care ti se faci in aceasta perioada. Poti sa-ti dezvolti proiectele profesionale sau personale si sa-ti implinesti cel putin o parte din vise.

In 2011 inchei un proces sau pui capat unei situatii. Vezi lucrurile mai bine, te exprimi mai clar, iti manifesti nevoile. Se poate sa te confrunti cu obstacole in drumul tau spre succes, dar acestea nu sunt atat de mari incat sa nu poata fi depasite. Nu-ti pierde speranta, fii rabdator si pozitiv. Rezultatele vor aparea in cele din urma. In acest an poti sa construiesti lucruri frumoase.


Balanta - Dragoste si sex Balanta 2011


In plan amoros, ai parte de o perioada cu suisuri si coborasuri. Cele mai bune momente pentru relatii sentimentale sunt in primavara si la final de an. In aceste perioade lucrurile merg pe fagasul lor normal, in directia dorita de tine. Vei fi optimist, implinit, recunoscator pentru ceea ce ai. In restul anului, ai posibilitatea sa-ti consolidezi viata de cuplu, daca ai deja o relatie sau sa-ti imbunatatesti viata sentimentala , daca inca iti mai cauti jumatatea. In ambele cazuri, este nevoie de putina bunavointa din partea ta si de un dram de obiectivitate.

Incepi anul cu dreptul. Nimeni nu pare sa fie mai arzator decat tine. Petreci nopti fierbinti cu persoana iubita, care este foarte placut surprinsa de elanul tau. Este indicat totusi ca aceasta comunicare sa nu se faca numai la nivel fizic, ci si mental. Incearca sa te deschizi si sufleteste, sa-i arati persoanei iubite cat de multa incredere ai in ea. Daca esti singur, te implici in tot felul de idile care iti aduc placeri de moment. Nu este complet exclus insa sa cunosti si pe cineva potrivit, alaturi de care sa incepi o relatie serioasa .

In a doua jumatate a lui 2011 treci din faze diferite. Cand simti nevoia de stabilitate si liniste in viata sentimentala, cand vrei sa-ti faci de cap, fara sa dai niciun fel de explicatie. Opreste-te putin si incearca sa te pui in locul partenerului tau. Vei intelege atunci si punctul lui de vedere. Daca esti singur, tot ceea ce te intereseaza este sa acumulezi experienta. Ai parte de aventuri, pentru ca farmecul tau puternic functioneaza. Se poate insa sa ti se dea sansa unei noi iubiri, dar trebuie sa constientizezi si tu ce se intampla si sa iei masuri.


Horoscop 2011 Balanta - Cariera Balanta 2011


Daca ai ocazia sa actionezi in noi proiecte in prima parte a anului, nu rata aceasta sansa. Exista posibilitati de realizare, daca stii cum sa-ti planifici foarte bine programul de lucru. Uneori lucrurile pot sa fie diferite de cum ti le-ai imaginat tu, dar nu inseamna ca situatia este proasta. Pur si simplu trebuie sa ai rabdare si sa fii perseverent. Alteori traversezi perioade de monotonie, in care iti este destul de greu sa te automotivezi.

Din a doua jumatate a lui 2011 trebuie sa acorzi atentie atitudinii afisate in mediul profesional. Se poate sa aiba loc discutii sau pur si simplu atmosfera sa fie una mai putin relaxata. Conteaza mult ceea ce arati la suprafata. Fii diplomat, indiferent ce-i in mintea ta. Gandeste-te care sunt interesele tale pe termen lung si vei sti precis ce ai de facut si, mai ales, ce nu este indicat sa faci sau sa spui.


Horoscop 2011 Balanta - Bani Balanta 2011


Situatia ta financiara din acest an nu este dintre cele mai bune. Banii vin regulat, dar sunt putini si nu iti permit sa faci investitii de amploare. Cu toate acestea, iti este destul de greu sa reduci din cheltuieli. Cea mai buna solutie este sa-ti faci un plan foarte clar, de la bun inceput, care sa nu permita abateri. Asa vei sti mereu cat ai cheltuit si cati bani mai ai in cont. Daca trebuie sa iei decizii care implica sume importante de bani, studiaza foarte bine situatia, in amanunt.

In prima jumatate a anului dispui de putini bani, iar tentatiile sunt zilnice. Chiar daca vrei neaparat sa-ti faci un moft, incearca sa te distantezi putin de situatie si sa privesti totul la rece. Evita cadourile costisitoare si orice achizitie care nu este pe deplin justificata. Numai astfel vei putea mentine un echilibru bugetar si nu vei intra in perioade grele.

Din a doua parte a anului lucrurile incep sa se miste. Ai sanse de castig, dar nici acum nu se pune problema unei sume mari. Pastreaza-ti luciditatea, nu te entuziasma pentru cativa banuti castigati in plus. Fii prudent in orice situatie in care sunt implicati bani. Cere sfatul unui specialist, daca este neaparat nevoie. Prudenta si buna organizare a bugetului iti vor permite sa mentii un echilibru, chiar daca banii de care dispui sunt putini.


Horoscop 2011 Balanta - Sanatate si stare de spirit Balanta 2011


Starea de sanatate este in general buna in acest an. Ai un moral puternic si energie suficienta pentru a te descurca bine. In general, te pricepi sa ai grija de tine si faci arareori excese. Ca multi altii, insa, iti place sa te rasfeti cu preparate culinare gustoase. Daca incepi sa iei proportii, gandeste-te la o dieta sau schimba ceva in alimentatie.
Incepi anul plin de energie.

Puterea ta de munca este impresionanta. Daca stii sa-ti cheltuiesti energia in scopuri constructive, vei iesi in avantaj. Spre vara ar fi bine sa-ti supraveghezi alimentatia daca vrei sa arati bine in sezonul cald. In general, te preocupa aspectul exterior, iar acest lucru ar putea sa te ajute.

In a doua parte a anului pari mai dispus ca oricand sa-ti faci de cap. Incerci de toate si orice. In special de sarbatori sau la diverse ocazii tinzi sa fumezi mult sau sa consumi mai mult alcool decat este indicat. Sanatos pentru tine ar fi sa eviti excitantele si sa alegi produsele cat mai naturale. Se poate sa ai unele mici probleme de sanatate, dar, din fericire, nu este vorba despre nimic grav.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top