Horoscop zilnic

#zodii #horoscop sanatate #predispozitie boli

Ce spune zodia ta despre bolile la care esti predispus

Dintre toate darurile nepretuite ale vietii, sanatatea este cu siguranta binecuvantarea pe care trebuie sa o apreciem si sa o intretinem in mod constant. Cum fiecare dintre noi s-a nascut sub influenta mai multor factori, configuratia astrala poate fi un indiciu relevant atunci cand vrem sa aflam care sunt punctele vulnerabile ale trupului nostru. Iata ce spune zodia ta despre bolile la care esti predispus.
 

Berbec

Nativii nascuti in zodia berbecului au o predispozitie astrala catre afectiunile dezvoltate in zona capului. Tulburarile cerebrale, vederea si dantura sunt zonele anatomice expuse imbolnavirii. Berbecii au o aplecare accentuata catre accidente, stari febrile, hipertensiune si migrene dificil de suportat.

Taur

Taurii au toate sansele de a suferi afectiuni la nivelul maxilarului inferior, al gatului, laringelui, faringelui, limbii, urechilor si la glanda tiroida . Amigdalita, diabetul sau chiar cancerul in gat sunt bolile la care sunt predispusi reprezentantii acestei zodii. Atentie la efortul fizic prelungit, deoarece conduce rapid la epuizare nervoasa, nevroze si cefalee.

Gemeni

Gemenii au un organism fragil, in special in zona umerilor, bratelor, plamanilor si la nivelul sistemului nervos. Bolile oculare, pulmonare, tulburarile hepatice, fracturile de brate si starile depresive sunt "neplacerile" grave de care gemenii trebuie sa se fereasca urmand un stil de viata sanatos .

Rac

Cei nascuti sub semnul racului au o sensibilitate nativa la nivelul pieptului, coastelor, sanilor, pantecului, stomacului, esofagului si articulatiilor. Racii au o predispozitie accentuata catre bolile de stomac, ulcere, boli de rinichi si caderi psihice asociate cu anxietate si depresie.

Leu

Cu toate ca nativii din zodia leului au cea mai mare capacitate de regenerare din tot zodiacul, acestia pot fi mai putin rezistenti la nivelul coloanei vertebrale, maduvei spinarii, splinei si spatelui. Hipertensiunea, bolile cardiace si tulburarile de vedere sunt probleme frecvente la care sunt expusi cei nascut in acest semn zodiacal.

Fecioara

Fecioarele pot suferi adesea de boli ale abdomenului, pancreasului, splinei si vezicii biliare. Excesele alimentare si de alta natura conduc frecvent acesti nativi catre tulburari intestinale, predispozitii la anemie, intoxicatii, insomnii, epuizare nervoasa, ticuri si tulburari sexuale.

Balanta

Balantele au un sistem renal foarte sensibil, de aceea este important sa consume alimente cu continut ridicat de fosfat de sodiu (fasole, cartofi, spanac, sfecla etc). Reumatismele, durerile oculare, nevralgiile si calculii relani sunt afectiuni ce ar trebui prevenite de nativii acestei zodii.

Scorpion

Reprezentantii zodiei scorpionului prezinta un grad mare de vulnerabilitate in zona aparatului reproducator, a rectului, prostatei si anusului. Dorinta sexuala oscileaza adesea intre extreme si puterea de procreatie poate fi pusa sub semnul intrebarii. Afectiuni ovariene sau ale prostatei, hemoroizii, constipatiile si fisurile anale sunt dusmani de temut pentru scorpioni.

Sagetator

Reumatismul, bolile de circulatie, boli ale ficatului, calculii biliari sau sciatica reprezinta cumulul de boli la care sunt expusi cei nascuti in zodia sagetatorului.

Capricorn

Cei nascuti in zodia capricornului sunt sensibili la variatiile de temperatura si de aceea pot suferi de boli diverse ale oaselor, reumatism sau alte probleme ale articulatiilor. Tulburarile de nutritie, migrenele si bolile dermatologice sunt alte predispozitii specifice capricornilor.

Varsator

Irascibilii varsatori au cele mai multe sanse de a dezvolta boli cardiace, nervoase ori varice. Sistemul locomotor este deosebit de sensibil, de aceea sunt recomandate alimentele bogate in clorura de sodiu : spanac, telina, varza, salata, ridichii, porumb, alune, nuci, mere, pere, citrice.

Pesti

Vulnerabili cu precadere din punct de vedere psihic, nativii din pesti sunt predispusi in mare masura tulburarilor psihice si nervoase. Sensibil este si sistemul lor endocrin. Diabetul, bolile intestinale, guta si predispozitia crescuta catre intoxicare cu alcool sunt pericole de care pestii trebuie sa se fereasca.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului