Astrele ne dezvaluie cate ceva despre caracterul, gusturile si personalitatea fiecarei zodii. Daca tinem cont de aceste aspecte, putem sa personalizam darul si sa le facem o surpriza frumoasa nativilor, de Iepuras.

Berbecilor si Leilor le plac pozitiile de conducere chiar si atunci cand participa la un simplu joc de strategie, pe calculator. Racii se emotioneaza in fata unui tablou al bunicilor si se ingrijesc de lucrurile primite in dar, din generatie in generatie. Iepurasul de Paste este o noua ocazie pentru a le face daruri celor dragi.

Iata cateva idei ale Iepurasului de Paste pentru cele 12 zodii:

Berbec

Berbecul si Iepurasul de Paste

Fire expansiva si generoasa, Berbecului ii face placere sa daruiasca cadouri de Paste persoanelor dragi. Pentru ca este independent si inclinat sa conduca, nu-i place daca altcineva ii face programul pentru minivacanta de Paste. Nativii care nu au inca o familie pot fi cuceriti cu un cadou senzual, care sa le incite simturile. Niste haine sau incaltari rosii ar fi solutia perfecta. Parintii Berbeci prefera sa-si canalizeze atentia catre familie si copii, in astfel de zile. O schimbare de decor, o escapada la munte, impreuna cu familia altor prieteni, li se potriveste foarte bine.

Copilul Berbec si Iepurasul de Paste

Copilul Berbec este intotdeauna foarte activ si interesat de ceea ce se intampla in jurul sau. Una dintre principalele sale atribute o reprezinta spiritul sau de cuceritor. Pentru ca adora provocarile, nimic nu i-ar face mai multa placere decat sa plece intr-o “expeditie”. Si cum unele traditii implica ascunderea oualor si gasirea acestora de catre cei mici, micutul Berbec si-ar asuma cu bucurie aceasta sarcina. Copilul Berbec are o energie uriasa, iar cei de langa el trebuie sa-l ajute sa si-o consume intr-un mod constructiv. Pentru ca iubeste sportul si activitatea in aer liber, Iepurasul de Paste i-ar putea aduce o minge.

Taur

Taurul si Iepurasul de Paste

Taurul este un familist convins si un maestru al artei culinare. Prefera sa-si petreaca sarbatoarea de Paste langa persoanele dragi. Langa ele se simte cu adevarat implinit, pentru ca fericirea pentru Taur vine din indestularea materiala si armonia sufleteasca. Pentru ca Taurul va avea cele mai savuroase bucate pe masa, singurul lucru de care s-ar mai putea bucura este afectiunea prietenilor. Si daca vorbim totusi de un cadou palpabil, poate fi un buchet sau un ghiveci cu florile lui preferate, o carte sau alt obiect pe care si l-a dorit mult. Stie sa fie recunoscator celor care tin seama de gusturile si nevoile lui.

 

Copilul Taur si Iepurasul de Paste

Copilul Taur tine foarte mult la teritoriul sau, astfel incat Iepurasul de Paste va trebui sa ia in seama acest lucru si sa-i personalizeze cadoul. Nu este recomandat sa primeasca un obiect identic cu cel oferit altor copii din jurul lui. Fire sensibila si profunda, copilul Berbec este creativ si isi tese propriul sau univers de nuante. Poate primi un accesoriu special pentru camera lui, un obiect care sa-i ilustreze hobby-urile. Copilul Berbec este un mare iubitor de muzica, prin urmare s-ar bucura sa primeasca un dvd cu un concert al formatiei preferate.

Gemeni

Gemenii si Iepurasul de Paste

Nativii Gemeni profita de minivacanta de Paste pentru a iesi cu prietenii sa se distreze. Activi, neobositi, extrem de sociabili, Gemenii au nevoie de anturaj, pentru ca astfel pot sa comunice numeroasele idei care le strabat mintea. Daca Iepurasul le aduce o excursie gratuita intr-o metropola, Gemenii vor fi cei mai fericiti. Pot sa cumpere suveniruri de la targurile de Paste, se imprietenesc cu localnicii, viziteaza cam toate muzeele si se intorc acasa mai bogati sufleteste, pentru ca au interactionat cu un alt popor, cu propriile sale valori, traditii si conceptii.

Copilul Gemeni si Iepurasul de Paste

Copilul Gemeni este fascinat de toate lucrurile noi pe care le intalneste. Cauta, descopera, se mira, intreaba si cauta din nou. Potrivit zodiei, pe cat este de mare curiozitatea nativilor, pe atat de scurt este si interesul manifestat pentru ceva. Gemenilor nu le place sa insiste prea mult pe un anumit lucru, deoarece se plictisesc repede si simt iar nevoia de noutate. In schimb, asimileaza rapid informatii, iar setea de cunoastere nu are limite. Iepurasul de Paste i-ar putea aduce o enciclopedie pentru copii, care sa cuprinda informatii pe scurt din cele mai diverse domenii.

Rac

Racul si Iepurasul de Paste

Sensibil, carismatic, traditionalist si familist convins, Racul alege sa-si petreaca sarbatoarea de Paste alaturi de cei dragi. Spera sa fie inconjurat de parinti, copii, bunici si toti ceilalti membri ai familiei (inclusiv animalele de casa, de care se simte foarte atasat). Pentru Rac, Iepurasul de Paste nu are ce sa-i aduca, in afara de armonia familiala. Nativul, insa, se ingrijeste de fiecare in parte. Isi decoreaza locuinta cu gust si isi incurajeaza copiii sa invete traditiile sarbatorii. Daca totusi trebuie ales un cadou, o bijuterie veche de-a bunicii sau un album pentru familie sunt cadouri de pret, pe care nativul le va aprecia fara indoiala.

 

Copilul Rac si Iepurasul de Paste

Imaginativ si introvertit, copilul Berbec se simte cel mai bine acasa, langa parintii pe care-i iubeste cu ardoare. Nativul are nevoie constant de incurajari si dovezi de afectiune, pentru ca se obisnuieste greu cu lumea exterioara si necunoscuta. Adora povestile, in care poate sa-si construiasca propriul sau univers. O vacanta intr-un parc de distractie pentru copii ii permite sa intalneasca personajele din povesti si, in acelasi timp, il incurajeaza sa interactioneze cu ceilalti. Parcurile gen Disneyland pregatesc programe speciale de sarbatori, cu petreceri tematice de sezon. Intr-un muzeul al satului se organizeaza de sarbatori expozitii de arta populara, din creatii ale copiilor. Micul Rac si-ar putea exersa talentul artistic si va avea o amintire frumoasa mai tarziu.

Leu

Leul si Iepurasul de Paste

Iepurasul de Paste este o ocazie buna pentru Leu sa-si arate nobletea sufleteasca. Nativul poate fi extrem de generos cu persoanele la care tine cu adevarat si nu ezita sa faca cele mai costisitoare cadouri. Daca cineva vrea sa-l surprinda in mod placut, cadoul de Iepuras oferit Leului poate fi o excursie de lux sau un obiect la moda, de care are nevoie. Nativul stie sa aprecieze pe cei atenti la gusturile sale. Este nerecomandat sa i se ofere de Iepuras oua de lemn, kitsch-uri care imita arta populara originala sau alte obiecte false sau contrafacute.

 

Copilul Leu si Iepurasul de Paste

Copilul Leu necesita un loc privilegiat in sanul familiei, pentru ca are nevoie sa stie ca este cel mai important. Isi manifesta de timpuriu o autoritate naturala si nutreste un soi de atractie fata de personajele de poveste care intruchipeaza regi sau lei. Majoritatea nativilor acestei zodii iubesc felinele si multi au pisici. Iepurasul i-ar putea aduce un astfel de animal de casa. Daca totusi parintii considera ca micutul lor trebuie temperat in “lupta” sa pentru suprematie, ar putea sa-l duca intr-un muzeul al jucariilor. De exemplu, in Praga, un astfel de muzeu detine jucarii vechi de sute de ani. Micutul lor Leu va vedea ce jucarii rudimentare aveau copiii pe timpuri, in comparatie cu posibilitatile de astazi.

Fecioara

Fecioara si Iepurasul de Paste

Fecioara este o foarte buna organizatoare si poate sa se ocupe cu succes de un eveniment de Paste. Cel mai frumos cadou pe care i-l poate aduce Iepurasul este tocmai posibilitatea de a fi de ajutor si de a face lucrurile intr-un mod desavarsit. Poate organiza o petrecere sau o masa festiva pascala, pentru prieteni si familie sau se poate ocupa de serbarea de Paste a copilului sau. Daca totusi vrem sa o rasfatam cu un dar numai pentru ea, o zi gratuita la un spa de lux reprezinta una dintre cele mai bune alegeri. Nativii zodiei adora sa-si ingrijeasca trupul si sunt mari cunoscatori in domeniu.

 

Copilul Fecioara si Iepurasul de Paste

Copilul Fecioara nu are pretentii nici costisitoare, nici extravagante. Isi ajuta cu placere mama in bucatarie, pentru pregatirile de Paste, atata timp cat are suficient spatiu si poate actiona dupa nevoile sale. Iar aceste nevoi sunt strans legate de ordine, respectarea retetei, curatenie si spatiu in care sa sa se desfasoare. Iepurasul i-ar putea aduce o mobila noua pentru camera lui, bine structurata, cu spatii dedicate fiecarui accesoriu. Copilul Fecioara este atras de obiectele moderne care ii fac viata mai usoara, pe care le poate organiza dupa bunul plac. Si pentru ca are un simt al umorului foarte dezvoltat dar nu se manifesta prea mult in exterior, poate fi dus la teatrul de copii, unde veselia generala il poate incuraja sa se deschida mai mult si sa se distreze copios.

Balanta

Balanta si Iepurasul de Paste

Moderna si stilata, Balanta ar castiga probabil usor un concurs cu “cea mai frumoasa casa decorata de Paste”. Iepurasul ii poate aduce un cos impletit cu obiecte decorative de sezon sau potrivite pentru orice perioada, cu care sa-si accesorizeze locuinta. Un bilet la un concert, o invitatie la o petrecere selecta, un set de asternuturi dintre cele mai fine, iata cateva dintre cadourile potrivite de Iepuras. Pentru nativele Balanta, bijuteriile si parfumurile sunt intotdeauna binevenite.

Copilul Balanta si Iepurasul de Paste

Copilul Balanta manifesta de mic un gust pentru lucrurile frumoase si stilate, nu neaparat scumpe, pe care le poate folosi des: un penar cu personaje Disney, o rochita de printesa, o lampa de veghe cu ozn-uri … Iepurasul de Paste ii poate aduce jucarii sau obiecte utile pentru scoala sau pentru camera lui care sa fie moderne si de bun gust. Pentru ca este foarte sociabil, copilul Balanta se bucura cel mai mult de un cadou daca il poate folosi impreuna cu prietenii sai. Multi copii Balanta au un simt artistic innascut, astfel incat pot fi incurajati sa participe la diverse expozitii cu oua de Paste realizate de cei mici, desene, modelaj si altele.

Scorpion

Scorpionul si Iepurasul de Paste

Scorpionilor le place sa primeasca daruri de la persoanele dragi, pentru ca, odata atasati de la cineva, se asteapta la astfel de gesturi de afectiune. Si pentru ca nativii sunt fascinati de stiintele oculte si de civilizatiile asiatice, un set de bile chinezesti sau clopotele de vant ar fi potrivite. Iepurasul ii poate aduce Scorpionului si haine moderne, care sa-i puna in valoare calitatile. Culorile preferate ale nativului sunt rosu, violet si negru.

 

Copilul Scorpion si Iepurasul de Paste

Sensibil si curios, copilul Scorpion are numeroase hobby-uri. Micutul se simte atras de tot ce este nou si original si se implica cu pasiune in cercetarea de noi lumii si teritorii. Nativul vrea sa inteleaga totul, sa cunoasca si sa aprofundeze. Iepurasul ii poate aduce o vizita la un muzeu cu dinozauri, un joc de strategie cu soldatei, o carte de invatare a unei limbi straine cu persoane din basme sau desene animate.

Sagetator

Sagetatorul si Iepurasul de Paste

Sagetatorul este un mare iubitor de calatorii. Iepurasul de Paste i-ar putea duce o vacanta intr-un loc nou, deoarece ii place la nebunie sa schimbe decorul si sa ia contact cu alte traditii. Ar putea, de exemplu, sa-si petreaca minivacanta de Paste in Thailanda. Pentru un cadou mai putin costisitor, accesoriile de voiaj sunt cele mai potrivite: genti, ghete, rucsacuri, obiecte rezistente, de tip sport, care sa-l ajute sa calatoreasca confortabil si in siguranta.

Copilul Sagetator si Iepurasul de Paste

Copilul Sagetator este unul dintre cei mai sportivi si mai optimisti reprezentanti ai zodiacului. Ii place sa faca miscare si sa petreaca mult timp in aer liber. O bicicleta, o minge, un costum de indieni cu accesorii, o masina pentru copii, suficient de mare pentru a putea sa o conduca singur, toate poti fi cadouri interesante pentru copilul Sagetator. Nu trebuie uitat de talentul lor nativ pentru arta dramatica. Un teatru pentru copii, cu marionete, instalat in camera lui, il va cuceri pe deplin.

Capricorn

Capricornul si Iepurasul de Paste

Nativul Capricorn prefera cadourile practice, de tip materialist si daca se poate, sa fie cadouri clasice. Cu un bun gust desavarsit si o inclinatie catre lucrurile traditionale, nativul apreciaza o bautura fina, un obiect util pentru casa sau pentru masina, care sa fie de calitate. Insa unul dintre cele mai frumoase cadouri de Iepuras este increderea in partener si in persoanele dragi. Desi nu-si manifesta sentimentele, se emotioneaza la un gest de afectiune din partea cuiva important in viata sa.

 

Copilul Capricorn si Iepurasul de Paste

Fiinta telurica si rabdatoare, inclinata catre lucrurile constructive, copilul Capricorn incearca inca de mic sa se descurce singur, indiferent ca este vorba despre o situatie dificila sau o simpla joaca. Pentru ca adora sa construiasca lucruri trainice, Iepurasul ii poate aduce cuburi si alte jocuri cu piese de asamblat, din care-si poate crea tot felul de obiecte. Alte jucarii utile pot fi trusele de doctori, masinile de pompieri, macarale, instrumente muzicale etc. Multi nativi au talent artistic si rabdarea necesara pentru a studia un instrument.

Varsator

Varsatorul si Iepurasul de Paste

Pentru Varsator, cadoul de Iepuras poate fi un aparat electronic de care are nevoie acasa si pentru care va fi sincer recunoscator. Pe langa tehnologie, nativul este pasionat de calatorii, astfel incat ar fi incantat sa mearga intr-o vacanta cu prietenii. Daca se poate, intr-un loc inedit, ca terasele de calcar de la Pamukkale. Ii plac cadourile originale, dar este cu adevarat impresionat numai atunci cand se tine cont de gusturile si nevoile lui. Fascinat de imponderabilitate, zbor, cer si tot ce are legatura cu aerul, poate cadoul cel mai frumos ar fi o plimbare cu balonul.

Copilul Varsator si Iepurasul de Paste

Inventiv si curios din fire, copilul Varsator se simte mai atras de lucrurile din tehnologie, inginerie si stiinta decat de cele din povesti. Vrea sa stie, inca din primii ani, cum functioneaza toate aparatele din casa si este fascinat de calculator. Iepurasul de Paste ii poate aduce un laptop de copii, cu ajutorul caruia poate invata numere, cantecele sau o limba straina. Pentru ca este extrem de sociabil si isi face prieteni usor, jocurile de copii care implica mai multi participanti sunt la fel de recomandate.

Pesti

Pestii si Iepurasul de Paste

Atras de lumea tacuta a lucrurilor necuvantatoare, nativul Pesti dovedeste de timpuriu un talent artistic pe care si-l dezvolta in timp. Ii place sa contemple lumea din jurul sau si sa o reproduca in felul sau. Daca ii place sa faca poze, Iepurasul ii poate oferi in dar un curs foto. Si pentru ca nativul iubeste apa, elementul sau dominant, o sesiune de scufundari pe o insula calda ar fi una dintre cele mai frumoase experiente avute vreodata.

Copilul Pesti si Iepurasul de Paste.

Imaginativ si visator, copilul Pesti este atras de lumea fantasticului, a viselor si fanteziei. Un unicorn de jucarie, un minicastel de carton, special pentru lumea sa de basm, un costum de vrajitor pot fi cadouri speciale, care sa-l incante. Daca Iepurasul de Paste se pricepe sa creeze figurine din umbra mainilor, copilul Pesti va incerca si el sa insufleteasca lebedele si cavalerii care plutesc pe peretii camerei.

Pentru alte idei si daruri, citeste articolul Cadouri de Pasti pentru copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top