Horoscop zilnic

#balanta #activitate #cariera

Cariera potrivita pentru Balanta

Nativii Balanta sunt persoane care cauta sa aiba parte de un loc de munca cu o atmosfera cat mai agreabila, astfel incat sa se poata dezvolta departe de tensiuni, certuri, discutii si nemultumiri. Pentru ca vor sa se faca placute si pentru ca iubesc armonia (in toate formele ei), Balantele fac in asa fel incat sa-i apropie pe oameni, sa-i linisteasca si sa-i uneasca printr-un scop comun.

Sefi sau subalterni, nativii Balanta dau atentie la toata lumea, primesc calduros pe noii-veniti, le explica ce au de facut, ii ajuta sa se adapteze si merg intotdeauna pe principiul ca un lucru, oricat de rau, poate totusi sa fie ameliorat. Gratie pacifismului si calmului lor, sunt apreciati de colegi si castiga increderea celor din jur. Balantele au un mare simt al echilibrului si judeca corect lucrurile, ferindu-se de extreme si incercand sa afle toate informatiile inainte de a emite o judecata de opinie.

Atunci cand activeaza intr-o asociere sau o colaborare, Balanta se dovedeste un partener de nepretuit, caci se implica sincer in ceea ce face si nu se plafoneaza cand trebuie sa munceasca din greu, stiind exact care vor fi rezultatele muncii sale. Ca sa reuseasca, este nevoie sa-si aleaga neaparat un domeniu care sa-i placa, sau si mai bine, care s-o fascineze. Nu poate munci daca acel tip de munca nu reprezinta interes pentru ea.

In majoritatea cazurilor, Balantele prefera un serviciu care sa nu necesite munca fizica, ci mai degraba una intelectuala, fiind atrasa de cunoastere. Atunci cand face ceva, este pentru ca intr-adevar crede in acel lucru si-l considera realmente important. Prin urmare, in cazul in care face parte din mediul cultural si trebuie sa intretina relatii cordiale cu tot felul de oameni care nu-i spun nimic, va refuza sa le trimita mailuri si scrisori de multumire, daca acest lucru este doar un artificiu gratuit. Nu-si apropie un om de care poate va avea nevoie, numai pentru ca asa ar fi indicat. Nu flateaza si nu vrea sa castige cu orice pret bunavointa nimanui.

Pentru ca are simtul dreptatii, poate activa cu succes in domenii precum justitia sau concilierea. Capacitatea de a comunica cu oameni de tot soiul si diplomatia ii faciliteaza patrunderea in politica, in construirea unei cariere in mass-media sau ii dau posibilitatea sa lucreze in relatii cu clientii.

Balantele au si un puternic simt estetic, se inconjoara cu obiecte de arta si pot chiar sa aleaga un astfel de domeniu: muzica, design interior , florarie, creator de moda, parfumier, actor s.a.m.d. Atata timp cat lucreaza in domeniul artistic, nativii se vad obligati sa se disciplineze, sa nu se bazeze doar pe talent si sa-si foloseasca inspiratia de cate ori se iveste vreo ocazie, altfel risca sa se lase purtat in orice directie, fara o realizare importanta. Pot fermeca publicul prin felul in care prezinta si felul in care se prezinta, au acel ceva care-i face irezistibili si care le aduce succesul.


Personalitati nascute sub semnul Balantei

 

Muzica: Luciano Pavarotti , Giuseppe Verdi
Cinematografie: Monica Bellucci , Marcello Mastroianni , Brigitte Bardot
Politica: Margaret Hilda Thatcher

 

Profesii si domenii de activitate pentru Balanta

 

  • Arta : Pictura, muzica, film, design interior;
  • Estetician, creator de moda, anticar de produse artistice
  • Relatii cu publicul, justitie, administratie, avocat.
Afla care este cariera potrivita si pentru celelalte 11 zodii.
 

Sursa foto : elsaelsa.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro