Horoscop zilnic

#astrologie #zodii #horoscop 2013 #Cristina VAnea #bani 2013

Banii in 2013: ce spun astrele!

Astrologul Cristina Vanea vede un 2013 al posibilitatilor financiare . Unele zodii insa vor avea mult de muncit pentru ca sa obtina satisfactia materiala pe care o cauta.


 

Horoscop Berbec - Bani 2013

Situaţia financiară îţi va crea oaresce probleme chiar de la începutul anului. Cheltuielile vor fi destul de mari şi-ţi va fi greu să faci faţă tuturor cerinţelor. Vei munci mult şi rezultatele vor întârzia să apară ceea ce, în anumite momente, te va duce la disperare. O perioadă în care şansa îţi va surâde va fi cea cuprinsă între lunile iulie-august. În acest interval ai putea face o investiţie în zona imobiliară, dar mare atenţie dacă ai de gând să faci un credit. La începutul lunii septembrie vei avea parte din nou de cheltuieli mari.

 

 

Horoscop Taur – Bani 2013

Cel puţin în prima jumătate a anului şansa va fi de partea ta în ceea ce priveşte chestiunile materiale. Chiar dacă în luna ianuarie vor ma fi unele blocaje poţi avea încredere că deciziile tale vor fi juste, iar inspiraţia te va ajuta să câştigi sume importante. Un proiect îndrăzneţ ai putea demara în luna februarie. Tot atunci un succes pe care-l vei avea în plan social ţi-ar putea aduce şi oarece câştiguri. În a doua jumătate a anului şansa la câştiguri se va reduce şi lucrurile îţi vor ieşi ceva mai greu şi mai târziu.

 

 

Horoscop Gemeni – Bani 2013

Pe de-o parte ţi-ai dori să fii mai econom şi să strângi o sumă de bani astfel încât să te simţi în siguranţă. Pe de altă parte, însă cheltuielile par a nu se mai termina şi oriunde încerci să tai eşti nemulţumit. Începând din luna iulie însă şansa îţi va surâde aşa că, problemele tale financiare s-ar putea rezolva. Se întrevăd câştiguri în urma unor realizări profesionale şi nu numai. Cheltuielile nu scad, dar cum câştigurile vor fi mari, nu va fi o problemă să te descurci.

 

 

Horoscop Rac – Bani 2013

Anul va debuta cu cheltuieli mari şi îţi va fi destul de greu să te descurci. Este posibil să faci unele cheltuieli pentru a repara câte ceva în gospodărie sau pentru a ajuta o rudă apropiată aflată în impas. Cheltuieli suplimenmtare ar putea fi determinate şi de nevoile crescânde ale copiilor sau ale altor membrii mai tineri din familie. Pe de altă parte, dacă doreşti să îmbunătăţeşti ceva în ceea ce priveşte situaţia ta materială, ar fi de preferat să încerci în prima jumătate a anului când şansa te va susţine într-o mai bună măsură.

 

 

Horoscop Leu – Bani 2013

Se poate spune că situaţia financiară nu va fi între priorităţile tale în acest an. Vei avea parte de cheltuieli, dar şi de câştiguri aşa că, în ansamblu, se poate spune că măcar din acest punct de vedere anul se anunţă destul de echilibrat. Cheltuieli mari ar putea să apară în februarie şi martie. Fii foarte atent dacă ai de gând să dai sau să iei bani cu împrumut, căci cineva în care ai încredere te-ar putea dezamăgi. Pe de altă parte, ai putea să-ţi consolidezi bugetul prin intermediul unor colaborări sau activităţi de parteneriat.

 

 

Horoscop Fecioara – Bani 2013

Se poate spune că eşti dispus să faci eforturi mari pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia materială. Pe de altă parte, ar fi bine să nu te implici în activităţile sociale deosebite, deoarece lucrurile ar putea scăpa lesne de sub control. Este posibil să faci cheltuieli destul de mari pentru divertisment sau pentru a-ţi ajuta fiinţa iubită. Deşi de felul tău eşti prudent în acest an vei simţi o mai mare dorinţă de a te implica în activităţi speculative sau jocuri de noroc. Încearcă să-ţi cenzurezi aceste porniri deoarece ele ţi-ar putea aduce tot felul de neplăceri.

 

 

Horoscop Balanta – Bani 2013

Lucrurile se mişcă foarte greu în plan financiar, iar nemulţumirile tale tind să se accentueze. Cheltuielile vor creşte chiar de la începutul anului şi îţi este din ce în ce mai teamă că nu reuşeşti să te descurci. Şansa ţi-ar putea surâde începând cu luna iulie când o bună parte din nemulţumirile tale s-ar putea rezolva sau măcar se vor ameliora considerabil. Realizările din carieră ţi-ar putea aduce o îmbunătăţire a veniturilor. În schimb dacă eşti implicat în colaborări ai putea avea şi surprize mai puţin plăcute. Orice ai face, fii prudent!

 

 

Horoscop Scorpion – Bani 2013

O perioadă bună pentru tine în ceea ce priveşte situaţia materială. Ai putea obţine ceva bani din colaborări sau activităţi de parteneriat. În cazul în care eşti căsătorit partenerul de viaţă ar putea avea şi el o contribuţie substanţială la îmbunătăţirea bugetului familiei. În cazul în care doreşti să iei un împrumut, cu siguranţă vei găsi o ofertă care să te avantajeze. Începând din a doua jumătate a anului şansa de câştiguri se va diminua într-o oarecare măsură aşa că rezolvă activităţile cele mai importante până în luna iulie.

 

Horoscop Sagetator – Bani 2013

Situaţia financiară se anunţă destul de complicată. Vi face tot felul de cheltueili pentru divertisment, dar fii atent căci speculaţiile financiare ţi-ar putea aduce pierderi serioase. În această direcţie va trebui să te manifeşti cu toată reţinerea altfel nu-ţi va fi uşor să descurci lucrurile. Începând din luna iulie finanţele tale vor fi sub protecţia lui Jupiter aşa că, vei câştiga suficient cât să-ţi poţi permite şi cheltuieli mai nesăbuite. Mai ales lunile iulie şi august vor fi deosebite de favorabile pentru tine.

 

 

Horoscop Capricorn – Bani 2013

Anul va debuta cu cheltuieli serioase aşa că, fii foarte atent. Oricum, conjunctura generală este derstul de tensionată căci câştigi banii destul de greu şi îi cheltuieşti cam prea repede. Va trebui să munceşti mult pentru a-ţi putea păstra nivelul de trai. În luna martie se va ivi ocazia unor investiţii, dar ar fi bine să te sfătuieşti cu cineva înainte de a porni la drum. După luna iulie şansa de a obţine câştiguri suplimentare din colaborări va fi mare şi ar trebui să profiţi de ea. Anul se va încheia aşa cum a început, cu cheltuieli mari.

 

 

Horoscop Varsator – Bani 2013

Interesul pentru chestiunile materiale va fi destul de mare, dar nu se poate spune că vei avea realizări deosebite. Lucrurile vor evolua constant şi vei reuşi să faci faţă cheltuielilor chiar şi în perioadele în care lista de cumpărături va fi mai lungă. O perioadă cu cheltuieli mari va fi februarie şi martie, dar vei reuşi să te descurci rezonabil. Dacă doreşti să faci o investiţie sau cumpărături de mai mari dimensiuni, luna iulie ţi-ar putea aduce unele reuşite.

 

Horoscop Pesti – Bani 2013

Din punct de vedere financiar conjunctura se arată mai bună decât cea de anul trecut, dar chiar şi aşa va fi extrem de agitată. Vei avea parte de tot felul de cheltuieli şi nu-ţi va fi foarte uşor să o scoţi la capăt. Lunile ianuarie şi februarie se arată ceva mai bune în sensul că vei avea unele venituri suplimentare aşa că n-ar fi rău să pui ceva bani de-o parte. Şi în luna septembrie ai putea avea şansa unor investiţii avantajoase. Totul este să nu te grăbeşti şi să nu iei decizii fără o matură chibzuinţă. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top