Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP saptamanal. Rasturnari de situatie in viata zodiilor până pe 21 noiembrie

A treia saptamana din noiembrie este marcata de o eclipsa partiala de luna in Taur, dar si de opozitia dintre Marte in Scorpion si Uranus retrograd in Taur. Aceste tranzite dau un aspect neplacut acestor zile pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP 15-21 noiembrie. Previziuni complete

Astrele aduc o multime de schimbari in viata tuturor semnelor zodiacale si rasturnari de situatie majore. Sunt zile pline de imprevizibil, in care ne surprindem unii pe altii, de multe ori neplacut.

Zodiile dau piept cu situatii care le scot din zona de confort si, colac peste pupaza, latura financiara a vietii are nevoie de multa atentie. Pe de alta parte, pentru unii nativi este momentul sa reevalueze anumite relatii din viata lor si sa se debaraseze de tot ce este toxic, fie ca vorbim de oameni, fie de dependente.

BERBEC - Este mai bine sa incerci sa fii o prezenta discreta in aceste zile, pentru a evita sa actionezi sau sa reactionezi in moduri foarte neplacute. Mare atentie la cum gestionezi banii in aceasta perioada, pentru ca opozitia dintre Marte si Uranus te predispune la risipa. Este momentul sa inveti ca manipularea in relatii nu este cel mai sanatos lucru.

TAUR - Eclipsa de Luna te face sa te simti neajutorat, neputincios, draga Taurule. Ai impresia ca lumea asteapta totul de la tine, iar asta te nemultumeste profund si te agita suplimentar. Poate este momentul sa inveti sa te pui pe primul plan si sa te ocupi in principal de propria sanatate, dar si de sanatatea relatiilor cu cei din jur.

GEMENI - Simti ca ai obosit sa te mai lupti cu toti si pentru toti, iar asta te copleseste. Ai nevoie de o vacanta, insa nu te induri sa lasi lucruri neterminate; incearca macar sa iti dozezi eforturile, mai ales la serviciu, unde stresul si senzatia de epuizare nu conduc la nimic bun. Tensiunea din viata de zi cu zi se rasfrange asupra vietii de cuplu.

RAC - Ca de obicei, ii pui pe altii pe primul plan, in loc sa te mai ocupi si de tine. Din pacate in aceasta saptamana inveti intr-un mod neplacut ca nu toti cei pentru care tu ai stiut sa fii acolo cand au avut nevoie de tine considera ca trebuie sa iti intoarca favoarea. Este posibil sa te indragostesti la prima vedere.

LEU - Viata ta are nevoie de mai mult echilibru, insa mereu se intampla lucruri neprevazute. Cariera si familia te solicita foarte mult in aceasta perioada, si din ambele zone ai putea primi reprosuri din cauza ca nu stii sa iti stabilesti prioritatile. Nu este cel mai bun moment pentru noi inceputuri.

FECIOARA - Este posibil ca astrele sa te puna fata in fata cu decizii majore, dar faptul ca reusesti sa comunici foarte bine cu cei din jur iti va fi de mare ajutor. Sunt posibile conflicte de interese si de principii; mare atentie la ce acte semnezi in aceasta perioada, dar si la drumurile pe care le ai de facut!

BALANTA - Astepti niste bani care intarzie sa iti intre in cont si din aceasta cauza esti intr-o tensiune permanenta. Te ingrijoreaza aspectele financiare, asa ca ar fi bine sa nu faci nicio miscare hazardata. Nu lasa impulsurile sa isi faca de cap, pentru ca s-ar puteasa ai de suferit pe termen lung.

SCORPION - Eclipsa de Luna pe casa relatiilor tulbura viata de cuplu; Scorpionii care se afla in relatii toxice reusesc sa le puna capat, iar cei care au lasat multe lucruri nespuse vor rabufni si nu o vor face in cel mai elegant mod. Obsesiile mai vechi revin pe tapet si asta iti da mult de furca; evita sa semnezi contracte sau sa incepi relatii noi pentru ca legaturile facute acum nu sunt menite sa dureze.

SAGETATOR - Te preocupa sanatatea ta si a celor dragi si, colac peste pupaza, chestiuni de ultima ora la serviciu iti dau peste cap planurile si programul. Unii Sagetatori vor fi tentati sa demisioneze de la actualul loc de munca, insa impulsivitatea nu este deloc cea mai buna solutie. 

CAPRICORN - Felul in care evolueaza lucrurile in viata sentimentala si de familie iti creeaza o stare de confuzie cum nu ai mai avut de multa vreme. Este posibil sa ai parte de deziluzii din partea unor persoane dragi sau chiar a copiilor, daca ai. 

VARSATOR - Orice ai face, nu pari sa reusesti sa gasesti calea de mijloc intre familie si serviciu, asa ca din ambele directii primesti reprosuri, dar si provocari. Evita tensiunile cu persoane importante!

PESTI - Este o saptamana a contradictiilor pentru voi, dragi Pesti, una in care lucrurile se misca rapid si in care ai parte de multe rasturari de situatie. Nu este cel mai bun moment pentru negocieri, indiferent ca vorbim despre tranzactii, contracte sau chestiuni personale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro