Horoscop saptamanal

# horoscop 4-10 ianuarie # horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 4-10 ianuarie. Romanticul Neptun pregateste surprize, Venus si Mercur creeaza probleme de comunicare

Prima saptamana plina din 2020 aduce surprize din partea astrelor in plan sentimental. Vom vedea relatii care trec la un alt nivel, dar si posibile conflicte amoroase.

Nesiguranta si gelozia sunt la cote inalte pentru unele zodii si ar putea conduce la rupturi ireparabile.

Deschideti-va sufletele si traiti cu intensitate clipa!

Horoscop dragoste 4-10 ianuarie pentru toate zodiile

Este o perioada in care se dezvaluie sentimente si au loc discutii ce pot fi incomode, dar benefice pe termen lung.

HOROSCOP 4-10 ianuarie BERBEC

Se anunta lucruri interesante in viata ta sentimentala. Ai o stare mai buna si vei avea ocazia sa discuti cu partenerul despre lucrurile care te ingrijoreaza. Impreuna puteti gasi solutiile de care aveti nevoie.

Berbecii singuri vor face cunostinta cu persoane interesante, iar una dintre ele s-ar putea dovedi a fi jumatatea pe care o cautau. Orice ar fi, incercati sa va distrati!

HOROSCOP 4-10 ianuarie TAUR

Viata amoroasa are nevoie de mai multa atentie decat de obicei. Poate ai ceva indoieli legate de partener si ti-ai pierdut increderea in el si in relatia voastra; ori poate chiar tu, draga Taurule, esti ispitit de o alta persoana. Atentie mare pentru ca adevarurile sunt pe cale sa iasa la iveala.

Pentru Taurii singuri, o prietenie ar putea trece la un alt nivel.

HOROSCOP 4-10 ianuarie GEMENI

Planetele te fac sa te simti nesigur in privinta vietii personale. Nu te stresa prea mult. Este momentul sa te retragi putin in umbra, sa analizezi situatia si sa afli ceea ce iti doresti cu adevarat. Saptamana aceasta senzualitatea este la cote inalte si ar fi bine sa o folosesti in avantajul tau si al relatiei tale; daca esti singur, vei cunoaste persoane noi si interesante pe care le vei fermeca de la prima intalnire.

HOROSCOP 4-10 ianuarie RAC

Lucrurile arata din ce in ce mai bine in plan sentimental pentru tine. Relatia buna cu partenerul are, insa, nevoie, de multa munca si de constanta. Nu il coplesi cu nesigurantele tale, pentru ca vei obtine opusul rezultatelor pe care le doresti. Sinceritatea brutala nu este mereu cel mai bun lucru intr-o relatie.

Daca esti singur, in weekend este posibil sa cunosti pe cineva care te va face sa privesti viata cu alti ochi. Atentie, insa, la presiunea pe care risti sa o pui inca de la inceput pe celalalt!

HOROSCOP 4-10 ianuarie LEU

Lucrurile arata grozav pentru tine in plan sentimental. Vei trai momente placute alaturi de partener si aveti chiar sansa sa duceti relatia la un nou nivel. Si daca esti un Leu celibatar, vei avea parte de surprize placute. Concentreaza-te pe prezent, traieste clipa si incearca sa uiti de alte probleme.

HOROSCOP 4-10 ianuarie FECIOARA

Se anunta schimbari importante in viata ta sentimentala si daca vor fi sau nu in avantajul tau depinde doar de cum le vei gestiona. In relatia ta gelozia si posesivitatea s-au instalat confortabil de ambele parti si vor provoca un adevarat cutremur in viata de cuplu. Daca esti o Fecioara singura, este posibil ca o persoana din trecutul tau amoros sa te abordeze din nou si sa incepeti o frumoasa relatie.

HOROSCOP 4-10 ianuarie BALANTA

Te simti mai senzuala si mai increzatoare ca oricand, draga Balanta, si esti pur si simplu irezistibila. Te asteapta zile incarcate de erotism si pasiune, insa este indicat sa fii atenta pe cine lasi sa se apropie de tine. Nu oricine merita increderea ta. Te asteapta un weekend minunat cu partenerul, veti avea ocazia sa iesiti din rutina si sa porniti intr-o aventura care va va ajuta sa va creati amintiri noi si sa reaprindeti flacara pasiunii.

Pentru Balantele singure este momentul sa inceteze sa isi mai planga de mila. Distrati-va cu prietenii, traiti in prezent si aveti incredere ca totul se va intampla cand si cum trebuie.

HOROSCOP 4-10 ianuarie SCORPION

Nu se intampla nimic deosebit in viata ta sentimentala, insa te marcheaza o oarecare nesiguranta. Nu iti spala rufele in public pentru ca risti sa complici situatia. Daca esti intr-o relatie stabila, incearca sa dai dovada de intelegere si deschidere la dialog, mai ales pe subiecte privind situatia financiara in cuplu.

Scorpionii singuri ar trebui sa dea dovada de mai multa deschidere si disponibilitate, daca isi doresc sa gaseasca dragostea pe care o cauta.

HOROSCOP 4-10 ianuarie SAGETATOR

Ai o stare de spirit buna si esti pasional si senzual, draga Sagetatorule, ceea ce iti deschide calea catre noi aventuri in plan sentimental. Esti pur si simplu fermecator in aceasta perioada si, daca esti intr-o relatie, asta te va ajuta sa aduci un suflu nou vietii de cuplu; daca, in schimb, esti celibatar, ai putea sa cunosti o persoana care te va gasi irezistibil sau sa faci pe cineva din cercul tau de prieteni sa se indragosteasca de tine.

HOROSCOP 4-10 ianuarie CAPRICORN

Te asteapta schimbari importante in viata sentimentala. Te simti sub o presiune foarte mare si nu te poti concentra decat cu greu la alte lucruri. Incearca sa ramai calm si rational, daca vrei sa iti atingi scopurile.

Capriocornii singuri vor avea parte de o surpriza si vor cunoaste pe cineva alaturi de care vor trai momente intense, cu conditia sa nu se teama sa isi exprime sentimentele.

HOROSCOP 4-10 ianuarie VARSATOR

Viata amoroasa este pe cale sa se imbunatateasca. Te apropii mai mult de partener si asta te face foarte fericit. Lasa-te in voia sentimentelor si nu te sfii sa iti arati devotamentul si dragostea in cuplu. Planuiti o escapada in doi pentru a iesi din rutina zilnica.

Pentru Varsatorii singuri, astrele au pregatit experiente noi, alaturi de o persoana fermecatoare. Trebuie doar sa stea cu ochii deschisi pentru a putea vedea dragostea dupa care tanjesc deja de multa vreme.

HOROSCOP 4-10 ianuarie PESTI

Viata ta amoroasa se imbunatateste de la clipa la alta. In sfarsit primesti ceea ce iti doresti de la persoana pe care o iubesti, relatia evolueaza asa cum ai sperat si veti avea parte de multa iubire si de mult erotism.

Pestii singuri vor avea un farmec aparte si vor atrage multe priviri, insa trebuie sa stie sa aleaga persoana potrivita pentru ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului