Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP dragoste 1-7 martie. Traiti clipa in prima saptamana de primavara! Iubirea intra in viata unor zodii

Aspectele astrale ale saptamanii ne fac mai orientati catre latura noastra emotionala si acordam mai multa atentie vietii sentimentale si familiei.

HOROSCOP dragoste 1-7 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Venus si Uranus flirteaza puternic saptamana aceasta si pun la cale intalniri interesante pentru multi nativi. Se anunta batai puternice de inima in zilele urmatoare pentru nativii care nu au gasit inca dragostea. Cei care sunt deja intr-o relatie vor simti nevoia sa iasa din rutina si sa se surprinda unii pe altii.

HOROSCOP 1-7 martie BERBEC

Simti nevoia sa petreci mai mult timp cu partenerul si sa va bucurati de clipe de tandrete si intimitate. Profita de aceasta perioada si da-ti voie sa ignori chestiuni ce tin de rutina zilnica. Si saptamana viitoare ele vor fi tot acolo.

HOROSCOP 1-7 martie TAUR

Relatia ta amoroasa merita mai multa atentie si este timpul sa fie o prioritate. Simti nevoia sa iti ajuti partenerul mai mult.

Taurii singuri ar putea prinde, in sfarsit, curaj pentru a aborda o persoana care le-a starnit interesul.

HOROSCOP 1-7 martie GEMENI

Atmosfera buna din cuplu te ajuta sa te poti concentra pe problemele pe care le ai de rezolvat. Partenerul este sursa ta de putere si inspiratie, iar momentele de tandrete pe care le veti impartasi va incarca pozitiv pe amandoi.

Gemenii singuri ar putea face o noua cucerire in weekend.

HOROSCOP 1-7 martie RAC

In saptamana Martisorului acorzi mai multa atentie vietii de cuplu si de familie, iar asta te face sa te simti foarte bine. Sursa ta principala de energie este acasa, in dragostea partenerului si a celor dragi. Te asteapta un weekend plin de pasiune, ceea ce te va ajuta sa consolidezi relatia cu partenerul.

Daca esti celibatar, nu ezita sa iti arati emotiile pentru ca tocmai ele iti dau un farmec aparte si ar putea fi o arma importanta a seductiei.

HOROSCOP 1-7 martie LEU

Te asteapta o saptamana plina de romantism si in sfarsit poti spune ca te simti bine cu partenerul. Ati trecut printr-o perioada mai dificila, dar comunicarea v-a ajutat sa o depasiti si acum va puteti bucura unul de celalalt fara stres si presiune.

Leii singuri vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi si au mari sanse sa se indragosteasca. Nu face planuri, ci traieste clipa, pentru ca totul depinde de felul in care vei actiona.

HOROSCOP 1-7 martie FECIOARA

Viata amoroasa este prioritatea ta in aceste zile, insa nu te tine mult pentru ca obligatiile profesionale iti vor distrage atentia.

Fecioarele singure au chef de flirt si, daca dau curs acestei porniri, au toate sansele sa cunoasca pe cineva foarte interesant in zilele urmatoare.

HOROSCOP 1-7 martie BALANTA

Ii dedici mai mult timp partenerului in aceasta saptamana, iar siguranta pe care ti-o da si sprijinul sau sunt o adevarata sursa de energie si putere pentru tine. Doar iubirea te poate ajuta sa te eliberezi de stresul uneori nejustificat.

HOROSCOP 1-7 martie SCORPION

Simti nevoia sa petreci mai mult timp cu partenerul pentru ca simti ca v-ati cam indepartat. Simti nevoia sa discutati si despre lucruri placute, nu doar despre probleme.

Scorpionii singuri sunt increzatori in ei, iar asta ii face irezistibili.

HOROSCOP 1-7 martie SAGETATOR

Chiar daca ai o saptamana agitata, in viata amoroasa este liniste si domnesc romantismul si pasiunea. Lasa grijile la usa cand ajungi acasa si bucura-te de armonia pe care o gasesti in bratele persoanei iubite.

Sagetatorii singuri ar trebui sa prinda curaj sa isi arate sentimentele si sa isi urmeze inima.

HOROSCOP 1-7 martie CAPRICORN

Nu te zgarci cu exprimarea sentimentelor pentru ca doar asa vei reusi sa mentii flacara pasiunii vie in cuplu. Te bucuri de momente romantice impreuna cu partenerul si ar fi bine sa nu renunti la ele din motive din afara cuplului.

Capricornii singuri au farmecul si increderea care pot transforma un flirt in inceputul unei frumoase relatii.

HOROSCOP 1-7 martie VARSATOR

Vrei sa acorzi mai mult timp partenerului si sa pastrezi acel echilibru de care ai nevoie in relatie. Atentie la felul in care comunici cu perechea ta, pentru ca nu stai tocmai bine la acest capitol in zilele urmatoare.

HOROSCOP 1-7 martie PESTI

Profita de zilele urmatoare pentru a petrece timp de calitate cu partenerul si pentru a-l coplesi cu dovezi de iubire. Pui pret pe o relatie sanatoasa si faci tot ce tine de tine pentru a o avea. S-ar putea sa fiti mai sensibili decat de obicei, dragi Pesti.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro