Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop bani #horoscop

HOROSCOP bani si succes 19-25 iulie. Doua zodii pierd bani frumosi saptamana aceasta

 

Nimic nu poate strica sezonul vacantelor mai tare decat problemele financiare. Iar doua zodii le vor experimenta din plin in perioada urmatoare.

HOROSCOP bani si succes 19-25 iulie. Previziuni pentru toate zodiile

Unii nativi vor fi pusi in aceasta saptamana in fata unor alegeri ce le pot defini viitorul.

HOROSCOP 19-25 iulie BERBEC

Saptamana aceasta trebuie sa iei decizii legate de cariera. Indrazneste sa faci pasul decisiv catre obiectivele tale, increde-te in profesionalismul tau si, mai ales, nu refuza, din orgoliu, ajutorul care ti se ofera. Daca totul decurge conform planului, vei simti in curand imbunatatirea si in plan financiar. Evita tranzactiile spre sfarsitul saptamanii.

HOROSCOP 19-25 iulie TAUR

Trebuie sa gasesti rapid solutii pentru probleme ce treneaza la serviciu. Organizeaza-ti timpul eficient, respecta programul pe care ti l-ai propus si, daca nu esti genul care sa fuga de munca grea si anevoioasa, in curand vei obtine si succesul mult asteptat. Astrele iti confera inspiratia de care ai nevoie pentru a-ti promova proiectele.

HOROSCOP 19-25 iulie GEMENI

Ai o saptamana foarte aglomerata si vei avea nevoie de mult pragatism pentru a o scoate la capat. Desi o serie de probleme de familie iti spulbera concentrarea, incearca sa iti pastrezi optimismul si dinamismul.

Activeaza planul de siguranta in privinta banilor! Nu este deloc momentul potrivit pentru investitii sau afaceri riscante.

HOROSCOP 19-25 iulie RAC

Trebuie sa iti activezi latura dinamica si increzatoare. Ai incredere in judecata ta si fa pasii pe care ii consideri cei mai potriviti pe drumul spre succes. In curand o sa vezi rezultate pozitive intr-o problema care ti-a dat batai de cap. Financiar, lucrurile stau foarte bine, cu conditia sa iti controlezi impulsul de a face cheltuieli nechibzuite.

HOROSCOP 19-25 iulie LEU

Atentie la colegii de serviciu care incearca sa iti puna bete in roate si sa iti faca probleme. Incearca sa iti pastrezi mintea limpede pentru a putea sa faci fata atacurilor lor. Cu banii nu stai deloc grozav si ai impresia ca lucrurile scapa de sub control.

HOROSCOP 19-25 iulie FECIOARA

Intampini obstacole in cariera si intri in conflict cu colegii, asa ca te asteapta o saptamana dificila. Organizeaza-te, stabileste-ti telurile si rezultatele vor fi peste asteptari.

Atentie mare la latura financiara, mai ales la chestiunile ce tin de lege sau birocratie. Din fericire primesti niste bani, insa ai grija sa ii gestionezi corect.

HOROSCOP 19-25 iulie BALANTA

Cariera iti da mari batai de cap, insa incearca sa eviti sa cauti sfatul altora; nu vei reusi decat sa fii si mai confuza, draga Balanta. Mizeaza pe logica si judecata ta si cu siguranta vei lua cele mai bune decizii, dupa ce vei fi cantarit toate alternativele.

Prudenta este cea mai buna atitudine in privinta banilor, pentru ca orice cheltuiala hazardata iti poate complica viata.

HOROSCOP 19-25 iulie SCORPION

Planetele readuc pe tapet chestiuni legate de trecut si, chiar daca sunt neplacute, ar fi bine sa le gestionezi cu calm si inteligenta. Rasplata va fi un pas inainte important in cariera.

In plan financiar ai neplaceri din cauza intarzierii unor plati, asa ca trebuie sa gasesti resurse pentru a-ti suplimenta veniturile pana la reglarea situatiei.

HOROSCOP 19-25 iulie SAGETATOR

O buna planificare este cheia succesului in aceasta saptamana. Ai multe de rezolvat si te simti obosit, insa reusesti sa gasesti resursele necesare pentru a te descurca de minune in toata aceasta nebunie.

In plan financiar ai parte de o surpriza placuta si stai mai bine decat te-ai fi asteptat. Poti, in sfarsit, sa faci o achizitie la care visai de mult timp, dar pe care nu ai considerat-o o prioritate pana acum.

HOROSCOP 19-25 iulie CAPRICORN

Cariera iti cere sacrificii si ai foarte mult de lucru. Calea spre succes este, insa, pavata cu provocari pentru care trebuie sa muncesti din greu. Nu ezita sa ceri ajutorul colegilor in care ai incredere pentru a razbi.

HOROSCOP 19-25 iulie VARSATOR

La serviciu s-ar putea sa te simti pus la colt, iar sarcinile vin in valuri peste tine. Chiar daca volumul de munca este foarte mare, nu uita ca graba strica treaba. Relaxeaza-te, fa-ti un plan de actiune si, cu putin noroc, vei reusi sa depasesti toate obstacolele.

HOROSCOP 19-25 iulie PESTI

Ceea ce asteptai se intampla, in sfarsit. Lucrurile evolueaza in sensul pe care ti l-ai dorit si vei reusi sa iti confirmi valoarea si sa iti demonstrezi abilitatile. Savureaza-ti momentul de glorie, pentru ca meriti!

Daca reusesti sa te controlezi si sa nu arunci cu banii in stanga si in dreapta, bugetul tau poate fi chiar de invidiat pentru unii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului