Horoscop saptamanal

#horoscop succes #horoscop bani #horoscop

HOROSCOP bani si succes 12-18 iulie. Cine are sansa sa castige la Loto

 

Soarele iese pe strada catorva nativi aflati in cautarea succesului in aceasta saptamana. Pentru majoritatea zodiilor nu este o perioada tocmai buna pentru investitii, insa exista si nativi ce au sansa sa isi sporeasca veniturile gratie norocului.

HOROSCOP bani si succes 12-18 iulie. Previziuni pentru toate zodiile

Astrele au pregatit surprize pentru cateva zodii in aceasta perioada, insa nu toate sunt placute. Atentie la felul in care iti alegi bataliile si aliatii saptamana aceasta!

HOROSCOP 12-18 iulie BERBEC

Nu stai tocmai bine la capitolul comunicare, insa gasesti calea cea mai potrivita pentru a-ti atinge scopurile. Abilitatile tale de negociator iti vor fi de mare folos in aceasta perioada.

Situatia financiara se imbunatateste vizibil, ceea ce te ajuta sa mai scapi de stresul acumulat in ultima vreme.

HOROSCOP 12-18 iulie TAUR

Esti foarte productiv si dornic de realizari si, desi multi sunt cu gandul la vacanta, tu nu te dai in laturi de la munca. Atentie, insa, la suprasolicitare!

Domoleste-ti impulsul de a cheltui bani multi pe nimicuri pentru ca risti sa iti dezechilibrezi bugetul.

HOROSCOP 12-18 iulie GEMENI

Ai o energie si o pofta de munca aproape inexplicabile in plin sezon al vacantelor, insa asta te ajuta sa avansezi. Ar putea fi momentul potrivit pentru colaborari noi, poate chiar pentru o schimbare de job.

Echilibrul financiar de care te bucuri iti da curaj sa infrunti orice provocare, insa doar daca reusesti sa ramai disciplinat si prudent situatia nu o va lua la vale.

HOROSCOP 12-18 iulie RAC

Intampini ceva probleme la serviciu, dar in cele din urma lucrurile se vor rezolva in favoarea ta; totul depinde de atitudinea fata de colegi, care s-ar putea sa incerce sa iti puna bete in roate daca nu dai dovada de spirit de echipa. E posibil sa primesti o oferta interesanta de job, insa trebuie sa analizezi totul cu mare atentie inainte de a lua o decizie.

Finantele dau semne de instabilitate, mai ales daca nu iti gestionezi bine bugetul; uneori masurile drastice sunt cele mai indicate, mai ales cand este greu sa iti controlez impulsivitatea.

HOROSCOP 12-18 iulie LEU

Saptamana decurge lin, fara turbulente; daca te gandesti la o schimbare in cariera, ai putea face o proba pentru a-ti da seama daca ar fi sau nu cea mai inspirata alegere.

Cheltuieli neprevazute se arata la orizont, asa ca ar fi bine sa ramai disciplinat in privinta cheltuielilor.

HOROSCOP 12-18 iulie FECIOARA

Esti dispusa sa muncesti din greu pentru a obtine ceea ce iti doresti, insa nu ar trebui sa te neglijezi de dragul succesului. Da dovada de prudenta la capitolul cheltuieli pentru ca tendinta ta de a arunca bani in stanga si in dreapta ar putea genera probleme in viitorul apropiat.

HOROSCOP 12-18 iulie BALANTA

Nu ai niciun motiv de intrijorarea la serviciu, iar micile obstacole care iti ies in cale vor fi gestionate cu usurinta. Financiar nu stai deloc grozav, insa nu este exclus sa iti sporesti veniturile la jocuri de noroc in aceasta perioada.

HOROSCOP 12-18 iulie SCORPION

Atentie mare la colegii cu care iti discuti planurile pentru ca nu toti s-ar putea sa fie bine intentionati. Analizeaza cu atentie orice sugestie primita si asigura-te ca rezultatul va fi cel dorit.

Desi castigi destul de bine, nu stai grozav cu banii, asa ca evita speculatiile si investitiile hazardate.

HOROSCOP 12-18 iulie SAGETATOR

Atmosfera la serviciu este productiva si echilibrata si totul merge ca uns. Atentie la tendinta de a cheltui prea mult, chiar daca bugetul de care dispui arata destul de bine.

HOROSCOP 12-18 iulie CAPRICORN

Ai muncit si ai asteptat cu rabdare rezultatele, iar acum ele incep, in sfasit, sa se vada. Ti s-ar putea incredinta un proiect important sau sefii te-ar putea lua in considerare pentru o promovare ori o marire de salariu. Veniturile tale cresc si vei putea in sfarsit sa scapi de obligatii care nu iti dadeau pace de ceva vreme.

HOROSCOP 12-18 iulie VARSATOR

Faci progrese in cariera, insa pentru a gasi mai usor calea spre succes ai nevoie sa inveti mai multe despre spiritul de echipa. Alege-ti cu grija colaboratorii si totul va fi bine. Investitiile nu sunt cea mai buna idee in aceasta perioada.

HOROSCOP 12-18 iulie PESTI

Trebuie sa fiti calmi si meticulosi in chestiunile profesionale, pentru ca doar asa veti reusi sa va atingeti scopurile. Ganditi bine lucrurile si analizati-le cu atentie inainte de a lua decizii, mai ales la inceputul saptamanii.

Ai facut cheltuieli majore in ultima vreme, iar bugetul tau nu mai suporta si alte "surprize".

Foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare