Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop bani #horoscop

HOROSCOP bani si succes 11-17 ianuarie. Racii, Scorpionii si Pestii sunt vedetele saptamanii

Multe zodii au parte de surprize in plan profesional si financiar in aceasta saptamana. Astrele au pregatit terenul pentru reusite si castiguri banesti consistente, insa nu toata lumea este rasfatata.

Se anunta o saptamana fructuoasa pentru Raci, Scorpioni si Pesti, in timp ce Leii, Balantele si Sagetatorii vor avea de trecut multe obstacole pentru a reusi sa-si mentina echilibrul.

HOROSCOP 11-17 ianuarie BERBEC

Lucrurile par linistite in plan profesional, insa ai nevoie de mai multa organizare si sa iti respecti cu atentie programul, pentru a evita probleme neasteptate. In plan financiar, cheltuieli neasteptate ar putea crea neplaceri.

HOROSCOP 11-17 ianuarie TAUR

Nu ai motive sa te plangi la serviciu, insa o oferta primita pentru un job nou sau pentru un post diferit fata de cel de acum, te pune pe ganduri. Esti destul de stresat, insa nu ai probleme pe care nu le poti rezolva. Financiar, trebuie sa te achiti de multe obligatii, insa incearca sa nu intri in panica. Lucrurile se vor echilibra curand, mai ales daca nu faci cheltuieli nechibzuite.

HOROSCOP 11-17 ianuarie GEMENI

Comunici bine cu colegii de serviciu, iar aptitudinile cu care ai uimit deja pe toata lumea iti sunt de mare folos. Ideile pe care le ai au mare succes la colegi si mai ales la superiori. Cheltuieli neprevazute apar la orizont, asa ca ar fi bine sa iti pregatesti bugetul pentru ceva turbulente.

HOROSCOP 11-17 ianuarie RAC

Astrele ti-au pregatit o saptamana perfecta in plan profesional; ai sansa sa iti indeplinesti visuri, poate sa incepi un proiect nou, pe care il doreai de multa vreme, sau sa pui bazele unei noi colaborari. Nu uita de obligatii mai vechi, pentru ca nu vrei sa pornesti pe noul drum cu "bagaj" nedorit. Ai nevoie de un plan de cheltuieli, pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control in plan financiar. Profita de orice ocazie pentru a-ti spori veniturile!

HOROSCOP 11-17 ianuarie LEU

Ai nevoie de mult calm in aceste zile, pentru a nu face mutari care ti-ar putea afecta cariera. Aminteste-ti cat ai muncit pentru tot ce ai acum si trateaza toate problemele cu tact si rabdare. Financiar, lucrurile incep sa arate mai bine; ai sansa sa obtii venituri mai mari, care te vor ajuta sa te achiti de obligatii mai vechi, care iti dadeau batai de cap.

HOROSCOP 11-17 ianuarie FECIOARA

In afara de cateva intarzieri care iti zadarnicesc proiectele, nu ai motive sa te plangi de nimic la serviciu. Planurile pe care le aveai se pun in miscare si ai posibilitatea sa incepi o colaborare noua, care iti deschide cai mult mai interesante. Secretul este sa nu te temi sa faci schimbari acolo unde simti ca este nevoie de ele. Cu finantele stai bine si ai ocazia sa achiti datorii.

HOROSCOP 11-17 ianuarie BALANTA

Ai mult de lucru si te vei simti coplesita, draga Balanta! Nu iti face griji, pastreaza-ti calmul si nu da atentie detaliilor minore. Neplacerile ce pot aparea sunt doar temporare. Financiar pare ca iti revii dupa "iuresul" din perioada sarbatorilor; fa-ti un plan de cheltuieli si ai grija sa te si tii de el.

HOROSCOP 11-17 ianuarie SCORPION

Dinamismul de care dai dovada te ajuta sa depasesti orice obstacol in plan profesional. Nu lua decizii pripite, mai ales ca financiar nu stai chiar atat de bine, cat ti-ai dori. Vestea buna este ca la orizont se arata un castig care te va ajuta sa respiri.

HOROSCOP 11-17 ianuarie SAGETATOR

Ai o perioada stresanta la serviciu, mai ales ca vei avea multe sarcini de indeplinit. Astrele te ajuta sa pui totul in ordinea dorita. Financiar te asteapta o perioada buna, cu un plus neasteptat. Totusi, nu te lasa purtat de val spre cheltuieli absolut inutile, care iti vor crea doar probleme.

HOROSCOP 11-17 ianuarie CAPRICORN

Nu ai motive de ingrijorare legate de cariera, din contra! O discutie importanta cu superiorii te va ajuta sa obtii fie o marire de salariu, fie un post mai bun. Financiar, insa, nu ai prea multe motive de bucurie si ai nevoie de un plan pentru a echilibra balanta venituri-cheltuieli.

HOROSCOP 11-17 ianuarie VARSATOR

Ai o saptamana grozava la serviciu. Esti apreciat de colegi si superiori, dar primesti si o oferta noua, foarte tentanta, care trebuie, insa, sa fie atent cantarita. Este un moment propice pentru o schimare de job sau pentru incheierea unei colaborari noi. Financiar nu stai atat de bine pe cat ti-ai dori, asa ca nu este momentul cel mai bun pentru investitii, oricat ar parea de avantajoase.

HOROSCOP 11-17 ianuarie PESTI

Astrele lucreaza in favoarea ta saptamana aceasta. Ai o comunicare buna cu colegii si colaboratorii si viziunea ta va fi pe placul superiorilor. Te asteapta un mare succes! Cand vine vorba de bani, ai nevoie sa iti controlezi mai bine cheltuielile, pentru a nu risca sa te dezechilibrezi pentru o perioda lunga de timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro