Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop 7-13 decembrie

HOROSCOP 7-13 decembrie. E saptamana celei de-a doua sanse. Previziuni complete pentru zodii

HOROSCOP 7-13 decembrie. Configuratia astrala a saptamanii face ca in zilele urmatoare sa reusim sa ne deschidem mintea si sufletul, sa incheiem socoteli si sa exprimam in sfarsit sentimente ascunse.

HOROSCOP 7-13 decembrie pentru toate zodiile

Este o saptamana in care nativii zodiacului primesc o noua sansa de a repara relatii, indiferent de natura lor. Avem ocazia de a duce la bun sfarsit lucruri pe care le-am inceput si le-am abandonat, poate, la jumatate. Astrele ne scot in cale experiente pe care le-am mai trait, sub o forma sau alta, si ne dau ocazia sa aratam ca ne-am maturizat.

Iata ce au astrele in desaga lor pentru fiecare zodie in parte:

HOROSCOP 7-13 decembrie BERBEC

Comunicarea cu cei din jur va fi defectuoasa si de aici pana la conflicte nu este decat un pas. Te vei certa cu oameni cu care oricum nu impartaseai o viziune comuna si poate nu este chiar un lucru rau; nu te abtine si nu accepta lucruri si idei cu care nu esti de acord, pentru ca mai tarziu vei regreta orice compromis. Este momentul sa fii fidel propriilor convingeri si sa fii onest cu colaboratorii.

HOROSCOP 7-13 decembrie TAUR

Te asteapta o saptamana grea, dar spre sfarsitul ei vei vedea si tu luminita de la capatul tunelului. Chiar daca grijile si termenele limita parca vin peste tine in valuri, gandeste pozitiv! Financiar lucrurile sunt stabile, in viata amoroasa lucrurile merg spre bine, asa ca nu ai motive sa iti pierzi calmul. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut.

HOROSCOP 7-13 decembrie GEMENI

Pentru tine urmeaza o perioada tulbure, marcate de instabilitate si schimbari bruste de dispozitie. Nimic parca nu iti iese cum ti-ai dori, ceea ce te face confuz si anxios. Sfatul saptamanii este sa te relaxezi si sa nu ii lasi pe altii sa iti influenteze deciziile si judecata. Ai incredere in instinctul tau!

HOROSCOP 7-13 decembrie RAC

Cu rabdarea treci marea! Aceasta va fi deviza ta in zilele urmatoare, pentru ca doar asa vei reusi sa mentii o ordine relativa in viata ta. Planifica-ti cu atentie fiecare miscare si pune-ti in aplicare planurile doar daca esti convins ca vor avea succes. Trebuie sa fii organizat si meticulos si in cele din urma lucrurile se vor aseza pe fagasul dorit.

HOROSCOP 7-13 decembrie LEU

Esti unul dintre rasfatatii saptamanii! Ai toate motivele sa fii optimisti pentru ca toate ti se leaga intr-un mod nesperat. In sfarsit visele tale sunt la un pas sa se indeplineasca si pur si simplu nu ai motive de ingrijorare.

HOROSCOP 7-13 decembrie FECIOARA

Este o saptamana a schimbarilor pentru tine, atat in plan profesional, cat si in plan personal. Reusesti sa te debarasezi de lucruri, energii si persoane toxice si in sfarsit ai mai multa incredere in tine, ceea ce nu poate fi decat de bun augur.

HOROSCOP 7-13 decembrie BALANTA

Te asteapta o perioada cu suisuri si coborasuri pe toate palierele vietii. Reusesti sa scapi de probleme care ti-au dat mari batai de cap in ultimavreme, insa parca simti ca te afli intr-un punct mort si ca nu reusesti sa evoluezi. Ramai calm si concentrat, iar cu timpul ceata se va risipi si vei vedea lucrurile mult mai clar.

HOROSCOP 7-13 decembrie SCORPION

Sunt multe lucruri care te nemultumesc in viata ta si este momentul sa faci schimbarile de care ai nevoie pentru a fi fericit. Esti guvernat de entuziasm, insa atentie la deciziile necantarite si la mutarile insuficient analizate, care s-ar putea dovedi a fi adevarate capcane.

HOROSCOP 7-13 decembrie SAGETATOR

E o saptamana incarcata, cu bune si rele si cu intamplari neasteptate. S-ar putea sa te simti luat prin surprindere si dezorientat, insa nu trebuie sa te lasi descurajat. Pas cu pas, te vei achita de toate sarcinile si vei strange roadele eforturilor tale. Ai incredere in instinctul tau!

HOROSCOP 7-13 decembrie CAPRICORN

Ai de rezolvat chestiuni financiare si care tin de viata ta familiala. Daca vei fi organizat, vei fi si foarte eficient si te vei achita de toate obligatiile.

HOROSCOP 7-13 decembrie VARSATOR

Obsesia ta pentru trecut te impiedica sa traiesti prezentul si sa te gandesti la viitor. Este momentul sa inchei socoteli mai vechi si sa te debarasezi de lucrurile care te fac sa bati pasul pe loc. Fii foarte atent la ceea ce spui si la ceea de faci pentru ca ai putea rani persoane dragi.

HOROSCOP 7-13 decembrie PESTI

Ai, in sfarsit, timp si pentru tine, ai ocazia sa iti analizezi realizarile si sa te gandesti la viitor. Faci un bilant al lucrurilor pozitive din viata ta si iti identifici greselile, pentru ca de acum incolo sa abordezi lucrurile diferit.

Spre sfarsitul saptamanii ai sansa sa iti vezi un vis indeplinit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro