Horoscop saptamanal

#horoscop bani #horoscop # horoscop 7-13 decembrie

HOROSCOP 7-13 decembrie bani si succes. Ce zodii intorc banii cu lopata, cine trebuie sa fie cumpatat cu cheltuielile

HOROSCOP 7-13 decembrie. Tentatia de a arunca bani in stanga si in dreapta este mai mare in luna cadourilor, insa nu toate zodiile isi permit sa faca acest lucru. Daca pentru unii finantele sunt bine aspectate in aceasta perioada, cei mai multi nativi ai zodiacului ar trebui sa dea dovada de cumpatare si sa nu cedeze tentatiilor.

HOROSCOP bani si succes pentru fiecare zodie

Astrele au cativa favoriti in perioada urmatoare si le-au pregatit o serie de surprize placute. Vestile nu sunt grozave chiar pentru toata lumea, insa niciun obstacol nu este de netrecut.

HOROSCOP 7-13 decembrie BERBEC

Este o saptamana in care veti avea parte de o multime de provocari, dar si de riscuri. Astrele va avertizeaza sa dati dovada de mai multa responsabilitate in felul in care va cheltuiti banii; doar cu maturitate veti reusi sa va achitati de obligatii si sa scapati de datorii pe care le tot rostogoliti de la o luna la alta.

Urmeaza zile complicate, pentru care este bine sa va pregatiti constiincios. La serviciu lucrurile vor merge bine, atat timp cat veti sti sa acceptati ajutorul colegilor.

HOROSCOP 7-13 decembrie TAUR

Aveti nevoie de mult echilibru in perioada urmatoare, atat in privinta cheltuielilor pe care le faceti, cat si in felul in care gestionati lucrurile la locul de munca. Este o saptamana cu multe tensiuni, cu conflicte si neintelegeri de care ar fi bine sa va tineti departe, mai ales daca nu va privesc personal. Adoptati o atitudine calma si neutra, analizati bine fiecare pas si poate chiar este nevoie sa reevaluati decizii luate anterior. Este momentul sa va debarasati de lucruri care va fac sa bateti pasul pe loc.

Invata sa iti folosesti calitatile in favoarea ta si sa profiti de oportunitatile care iti ies in cale. Chiar daca un drum pare greu, nu este un motiv sa abandonezi inainte sa il incepi.

HOROSCOP 7-13 decembrie GEMENI

Astrele tin cu finantele tale in aceasta perioada; apar oportunitati de a-ti creste veniturile, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa ramai disciplinat si echilibrat in felul in care cheltui. Energia ta debordanta te poate ajuta la locul de munca, unde dai dovada de creativitate si eficienta. Reusitele de acum iti vor asigura un viitor linistit.

HOROSCOP 7-13 decembrie RAC

Nu poti spune ca stai rau cu banii, dar nici tocmai roz nu e situatia, incat sa iti permiti decizii nesabuite. Planifica-ti atent cheltuielile pentru ca lucrurile sa ramana sub control. In cariera te afli pe drumul cel bun si niciun obstacol nu este de netrecut pentru tine. Poate ar fi bine sa renunti putin la conservatorism, care pana acum nu te-a ajutat prea mult, si sa iesi din zona de confort, fiind mai indraznet.

HOROSCOP 7-13 decembrie LEU

Chiar daca suntem in luna cadourilor, da dovada de chibzuinta cand vine vorba de cheltuieli pentru ca s-ar putea sa urmeze o perioada mai dificila. Ai nevoie de multa rabdare, iar planetele te vor ajuta sa iti imbunatatesti relatia cu colegii de serviciu. Comunicarea este favorizata in zilele urmatoare, iar acest lucru te va ajuta sa te achiti onorabil de sarcinile primite.

HOROSCOP 7-13 decembrie FECIOARA

O promovare este in carti saptamana aceasta, asa ca mare atentie la oportunitatile ce se ivesc. S-ar putea sa ai ceva probleme de comunicare, insa cu calm orice situatie se poate rezolva. Nu este momentul cel mai potrivit pentru proiecte noi, insa financiar stai bine si este loc de si mai bine in zilele urmatoare.

Citeşte şi: Horoscop dragoste 7-13 decembrie. Bat clopote de nunta inainte de sarbatori. Cine primeste inelul in luna cadourilor

HOROSCOP 7-13 decembrie BALANTA

Esti unul dintre norocosii zodiacului in aceasta saptamana. Lucrurile merg bine la serviciu, colaborezi bine cu colegii si faci bani, insa ai grija ca entuziasmul sa nu iti dea o gaura prea mare in buget.

HOROSCOP 7-13 decembrie SCORPION

Pentru tine saptamana nu se anunta una buna in cariera si in plan financiar. Cheltuielile se aduna si se aduna, mai ales cele neplanificate si ti se pare imposibil sa iti faci un plan. La serviciu ar putea sa apara neintelegeri majore si este bine sa le tratezi cu rabdare si diplomatie. Oportunitatile care apar in aceasta saptamana ti-ar putea oferi un viitor linistit.

HOROSCOP 7-13 decembrie SAGETATOR

Apar oportunitati interesante si care par profitabile. Este o saptamana in care vei face investitii, insa cantareste bine fiecare decizie pe care o iei. Ai grija sa iti achiti datoriile!

HOROSCOP 7-13 decembrie CAPRICORN

Ai nevoie de un plan pentru a reusi sa te pui pe picioare din punct de vedere financiar, mai ales acum, cand se apropie sarbatorile. Stabileste-ti prioritatile si incearca sa iti vezi mai mult propriul interes. Ai incredere in tine si in calitatile tale si toate eforturile tale de a obtine profit vor fi rasplatite. Fii mai rezervat cu colegii de munca si nu uita ca, dincolo de nevoia de a colabora, intre voi este, totusi, o competitie si nu stii cine poate intoarce armele impotriva ta.

HOROSCOP 7-13 decembrie VARSATOR

Este perioada potrivita pentru a te repozitiona financiar si profesional, mai ales daca ai persistat in greseala de mai mult timp. Abordeaza obstacolele cu curaj si lucrurile se vor aseza in favoarea ta. Nu cheltui bani fara rost pentru ca vor veni zile in care vei regreta acest lucru.

HOROSCOP 7-13 decembrie PESTI

Ai toate motivele sa fii optimist pentru ca lucrurile iti merg din plin. Nici macar din punct de vedere financiar nu ai de ce sa iti faci griji, mai ales ca vii dupa o perioada cu cheltuieli neprevazute destul de mari. Esti disciplinat si calculat si banii parca vin singuri la tine in aceasta perioda. Colaborarea cu colegii este foarte buna si la orizont sunt o serie de schimbari benefice pentru tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului