Horoscop saptamanal

#horoscop toamna #toamna #predictii #zodii #astrologie #horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie. Toamna vine cu schimbari pentru zodii. Cine vor fi rasfatatii astrelor

Ultimele zile din august si primele din septembrie au o incarcatura deosebita pentru toate zodiile. Multi nativi vor trece prin schimbari radicale, unele de bun augur, altele mai putin. Citeste in HOROSCOP 30 august - 5 septembrie previziuni pentru toate zodiile.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie BERBEC 

Simti ca iti este greu sa te intelegi cu toata lumea din jurul tau, dar in acelasi timp ai nevoie de multa afectiune. Incearca sa petreci timp cu persoanele langa care te simti cel mai bine si evita-i pe cei care nu sunt chiar pe gustul tau.

Orice obstacol care iti iese in cale pe plan profesional poate fi depasit cu determinarea ta caracteristica; atentie, insa, la ambitiile exagerate! Incearca sa te mai si odihnesti, pentru ca altfel corpul tau se va razbuna.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie TAUR

Ai bagat multe sub pres in ultima vreme, dar in curand iti va fi tot mai greu sa suporti masca pe care ai afisat-o pentru a pastra aparentele. Ocupa-te de tine si de starea ta emotionala; desi incepe luna septembrie, poate nu ti-ar strica un concediu de cateva zile. Ai grija, insa, inainte de asta, de toate angajamentele pe care ti le-ai luat; nu lasa lucrurile neterminate, pentru ca nu iti va face bine la reputatie.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie GEMENI

Risti sa intri in conflict cu persoanele cele mai apropiate in aceasta perioada. Nu uita ca familia si prietenii au nevoie sa auda de la tine ca ii pretuiesti, macar din cand in cand. Acorda-le timpul si atentia pe care o merita!

La serviciu se anunta o saptamana complicata, cu multe situatii care iti creeaza confuzie. Va fi nevoie de eforturi sustinute din partea ta pentru a te achita cu brio de sarcini.

Este posibil sa ai nevoie de ingrijiri medicale din cauza unor probleme pe care ai preferat sa le neglijezi in ultima vreme.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie RAC

Odata cu apropierea toamnei simti ca te cuprinde nostalgia si o dispozitie proasta. Ai vrea sa stai toata ziua in pat, fara sa faci nimic, insa gandeste-te ca este posibil ca toata aceasta energie negativa sa vina de la anumiti oameni din jurul tau, nu de la schimbarea de anotimp.

Desi nu ai chef de nimic, la serviciu lucrurile merg bine; atentie, insa, la suprasolicitare. Nu ar strica sa va mai relaxati din cand in cand.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie LEU

Universul va preda cateva lectii in aceasta saptamana. Este momentul sa inveti sa te apreciezi la adevarata ta valoare si sa te respecti mai mult. Abia atunci si ceilalti te vor pretui asa cum meriti.

In cariera treci printr-o etapa de maturizare, datorita unor schimbari prin care treci de voie, de nevoie.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie FECIOARA

Ai o energie de invidiat, care se reflecta in tot ceea ce faci si asupra tuturor celor care iti sunt in preajma. Atentie, insa, la felul in care iti selectezi anturajul si, mai ales, la persoanele care ti-ar putea face promisiuni mincinoase.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie BALANTA

Este genul acela de saptamana in care nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic si in care totul pare ca se leaga asa cum iti doresti. Invata, totusi, sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie de el si sa nu te mai rusinezi de asta. Te simti plina de energie si dispozitia ta excelenta este pur si simplu molipsitoare.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie SCORPION

Ai o perioada dificila, in care uneori pare ca tu esti cel mai mare dusman al tau. Pesimismul exagerat poate dauna grav sanatatii si relatiilor cu cei din jur. Incearca sa faci diferenta intre ceea ce crezi si ceea ce stii, pentru ca uneori poate fi foarte util. 

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie SAGETATOR

Constati cu placuta surprindere ca prietenii si familia sunt acolo pentru tine oricand ai nevoie. Ei sunt cei care merita toata atentia ta si nu acele persoane care te seaca de energie.

La serviciu simti ca ai intrat intr-o faza de plafonare si ca ti-ar prinde bine o schimbare. Este momentul potrivit pentru a improviza si a experimenta lucruri noi in plan profesional.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie CAPRICORN

Esti obisnuit sa te afli in centrul atentiei, insa zilele acestea o persoana draga va avea nevoie de dragoste si intelegere neconditionate, astfel ca va trebui sa te multumesti sa te afli in plan secund. Incearca sa nu faci din tantar armasar si sa nu generezi conflicte.

In cariera incepi sa nu te mai multumesti cu putin si sa iti stabilesti obiective mai inalte. Este un moment potrivit pentru a incerca sa obtii o promovare sau o marire de salariu.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie VARSATOR

Te simti invaluit de o energie negativa cu care nu esti obisnuit, insa este normal sa se intample si asta uneori. Pastreaza-ti calmul si rabdarea pentru ca aceasta perioada va trece in curand.

Nu vei scapa de tensiune nici la serviciu, iar asta iti afecteaza eficienta. Lasa lucrurile sa mearga de la sine si asteapta vremuri mai linistite.

HOROSCOP 30 august - 5 septembrie PESTI

Obisnuiesti sa te bazezi pe ceea ce iti spune subconstientul, pe semnele pe care le primesti din partea universului. Poate ar fi timpul pentru o schimbare si pentru o doza de pragmatism in viata ta.

In cariera pare ca ai de purtat o batalie foarte importanta, iar cu determinare si argumentele potrivite vei obtine, cu siguranta, ceea ce doresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro