Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop #luna plina

HOROSCOP 25-31 ianuarie. E saptamana deciziilor luate cu inima, unii nativi iau contact dur cu realitatea

Luna plina maiestuoasa in Leu, pe 28 ianuarie, anunta o saptamana incredibila. Astrele au rezervat in continuare neplaceri zodiilor, insa vestea buna este ca lucrurile au tendinta sa inceapa sa se indrepte.

HOROSCOP 25-31 ianuarie. E momentul pentru planuri noi

Soarele se conecteaza cu Saturn, Chiron, Uranus si Jupiter si pare ca intram intr-o noua era. Mercur isi reia mersul retrograd in perioada urmatoare si este momentul pentru planuri noi. Neptun formeaza cuadraturi cu nodurile lunare si ne pregateste situatii desprinse mai degraba din vis, iar Venus si Pluto lucreaza la schimbari majore in plan sentimental.

HOROSCOP 25-31 ianuarie. Luna plina te ajuta sa te conectezi cu leul din tine

Luna plina in Leu din aceasta saptamana este in opozitie cu Soarele, Jupiter si Saturn, aflate in Varsator; totodata, ea formeaza cuadraturi cu Marte si Uranus si avem de a face cu o combinatie foarte dinamica. Astrele te pun in situatii in care trebuie sa dai dovada de curaj, de cavalerism, noblete si, in special, de o inima de leu! Cei cu calitati de lider vor avea doar de castigat.

Conjunctura astrala este una in care cele mai bune decizii se iau cu inima, asa ca poate e vremea sa cureti toate panzele de paianjen si sa o lasi sa faca ce stie ea mai bine.

Soarele in Varsator formeaza conjunctii cu Saturn si Jupiter, un sextil cu Chiron si o cuadratura cu Uranus. Se intampla multe lucruri intr-un timp foarte scurt, iar aceasta succesiune de evenimente astrale este hotaratoare pentru felul in care se va desfasura anul urmator.

Soarele si Saturn isi exercita autoritatea si te pun fata in fata cu realitati dure la inceputul saptamanii. Chiar daca situatiile iscate din aceasta conjunctura nu vor fi toate placute, tot raul este spre bine. A sti exact cum stai te poate ajuta sa iti vindeci ranile din trecut si sa pasesti cu incredere spre viitor, iar Chiron in Berbec iti va fi un sprijin de nadejde.

Cuadratura Soare - Uranus iti poate aduce surprize incredibile in zilele urmatoare.

HOROSCOP 25-31 ianuarie. Dragostea pluteste in aer in weekend

Conjunctia dintre Venus si Pluto in Capricorn aduce miscari in plan sentimental la sfarsitul saptamanii. Poate iti dai seama cat de adanca este dragostea ta pentru o anumita persoana sau poate, din contra, realizezi ca sentimentele nu sunt chiar atat de puternice cum credeai. Iubirile din interes ar putea iesi la iveala in aceasta perioada si multe lucruri se vor lamuri.

Relatiile vor fi greu incercate incepand de joi, ca urmare a efectului super dramatic si energizant al Lunii pline in Leu.

Colac peste pupaza, Mercur intra din nou in mers retrograd si tulbura putin apele in plan sentimental si profesional, iar lucrurile nu par sa se linisteasca prea curand, dat fiind faptul ca va reintra in mers direct abia pe 20 februarie.

Finalul lunii ianuarie este unul agitat, tumultuos am putea spune. Iata care sunt previziunile complete pentru toate zodiile in saptamana 25-31 ianuarie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro