Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 22-28 martie. Succesul bate la usa zodiilor. Cine trage lozul castigator si cine va trece prin chinuri

Prima saptamana de dupa echinoctiul de primavara aduce aspecte astrale benefice pentru majoritatea zodiilor. Soarele si Venus in Berbec si influenta Lunii Pline in Balanta de la sfarsitul perioadei ne calauzesc pasii spre succes.

HOROSCOP 22-28 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Aceasta saptamana va aduce finalitate pentru multi nativi, pentru unii fiind vorba de o adevarata eliberare de chestiuni care le-au facut rau in ultima vreme. Asta nu inseamna, insa, ca ceva se termina, ci ca pur si simplu anumite pagini se vor intoarce si vor face loc altor capitole ce sunt pe cale sa se scrie.

HOROSCOP 22-28 martie BERBEC

Esti mai sensibil, mai emotional decat de obicei, iar asta iti creeaza o stare de confuzie, ceea ce nu te impiedica, insa, sa incerci sa rezolvi ceva ce ai tot amanat. Este momentul sa inchei un capitol si abia atunci te vei simti cu adevarat bine.  Poate fi vorba chiar de chestiuni neterminate ce au legatura cu viata amoroasa, poate ai amanat dezvaluirea sau recunoasterea unor sentimente.

Cert este ca vii dupa o perioada in care comunicarea a avut de suferit, insa poti rasufla usurat pana la sfarsitul saptamanii, draga Berbecule. In sfarsit vei reusi sa recapeti controlul asupra propriei vieti, in loc sa asisti pasiv la felul in care se intampla lucrurile.

HOROSCOP 22-28 martie TAUR

Faci o adevarata curatenie de primavara, te redefinesti, reconstruiesti din temelii anumite aspecte ale vietii tale. Nu uita sa discuti despre toate acestea si cu persoanele dragi, iar schimbarea va fi bine venita. Poate redecorezi locuinta sau poate chiar te muti, cert este ca ai nevoie de un upgrade si il obtii, chiar daca unele detalii te cam scot din zona de confort.. Luna Plina de pe 28 martie pune intr-o lumina noua relatiile cu familia si prietenii, iti arata cum sa iti construiesti mai atent relatiile, pentru ca ele sa fie mai stabile. Bazeaza-te pe intuitie indiferent desprece planuri este vorba.

HOROSCOP 22-28 martie GEMENI

Inchei cu bine luna martie, mai ales din punct ce vedere sentimental. Ai evitat confruntarile in ultima perioada, dar este momentul sa spui ceea ce simti. S-ar putea sa reinnozi o veche prietenie. Luna Plina in casa a cincea aduce vesti despre marirea familiei; poate afli ca tu sau cineva drag asteapta un copil, insa este posibil sa fie vorba si despre nasterea unei idei marete, a unui proiect interesant, a ceva ce te va face sa iti doresti sa te implici. Ai ceva difcultati in a-ti exprima ideile coerent si pana la capat, ceea ce poate fi cu adevarat frustrant. Respecta-ti planurile, uita de lene si bucura-te de ceea ce ti se intampla.

HOROSCOP 22-28 martie RAC

Acorzi mai multa atentie familiei si caminului in aceste zile. Te ocupi de curatenia de primavara, de redecorare, renovare, tot ce inseamna improspatare, infrumusetare si proiecte privind propriul confort. Stim ca iti place sa faci totul cu mana ta, dar nu ezita sa ceri ajutorul altor membri ai familiei sau al prietneilor, pentru ca s-ar putea sa va distrati de minune. Soarele in Berbec te face sa iti doresti prea multe lucruri deodata, sa incepi prea multe si sa termini prea putine; desi vei avea momente de frustrare, evita sa te descarci pe cineva care nu are nicio vina. Pastreaza-ti optimismul si profita de acest moment bun.

HOROSCOP 22-28 martie LEU

Este momentul sa pornesti pe un drum nou, sa incepi un proiect si sa il duci la bun sfarsit. Esti in forma maxima si trebuie sa profiti de asta.

Simti nevoia sa fii mai aproape de prieteni si duci dorul normalitatii dupa un an de restrictii si trait cu portia. Poate n-ar fi rau sa traiesti clipa, atat timp cat nu iti asumi riscuri inutile.

HOROSCOP 22-28 martie FECIOARA

Esti una dintre zodiile rasfate de astre, draga Fecioara! Poti considera ca ai tras lozul castigator in aceasta saptamana. Luna Plina in Fecioara it aduce o surpriza placuta pe casa banilor si a serviciului.

Te afli intr-o etapa de finalizare, in care culegi in sfarsit roadele unei munci intense. Toata lumea, inclusiv tu, este multumita de rezultate si tocmai de aici ar putea veni si aceasta satisfactie financiara pe care o meriti. Poate fi vorba despre o prima grasa sau despre o marire de salariu.

Cu Venus in Berbec, pe casa a opta, s-ar putea sa iti fie dificil sa iei anumite decizii; atentie la parteneriate si relatii, la propuneri mai mult sau mai putin indecente si, mai ales, la persoanele in care investesti sentimente in aceasta perioada.

HOROSCOP 22-28 martie BALANTA

Influenta Lunii Pline in casa ta aduce o multime de lucruri bune. Lucruri pe care le asteptai poate de ani, la care ai lucrat intens, incep sa se concretizeze. S-ar putea sa faci chiar o schimbare de look pentru ca ai o saptamana marcata de vanitate, in care parca te indragostesti de propria imagine. Esti laudata si admirata, draga Balanta, iar asta iti mangaie nespus orgoliul.

Venus in Berbec te va face usor defensiva, mai ales in fata celor care nu se vor grabi sa iti adreseze complimente. Saptamana incepe bine si se termina si mai bine pentru tine, asa ca profita de moment.

HOROSCOP 22-28 martie SCORPION

Totul iti merge asa cum vrei, in absolut orice zona a vietii tale. Chiar si lucruri neterminate acum multa vreme isi gasesc finalitatea in aceasta saptamana. Poate o fapta buna facuta acum mult timp isi arata roadele acum.

Scapi de dificultatea de a exprima ceea ce zace in tine. Luna Plina in Balanta are o influenta pozitiva asupra ta si nimic nu ti se mai pare imposibil, nici macar sa sa te distantezi de lucruri si persoane de care iti era imposibil sa o faci pana acum. Inveti sa nu mai lasi lucrurile negative sa intre in lumea ta, chiar daca uneori te macina indoiala.

Marte in Gemeni te face mai pasional decat de obicei, draga Scorpionule, asa ca asteapta-te la o saptamana cu scantei!

HOROSCOP 22-28 martie SAGETATOR

Nimic nu te poate opri cand vine vorba de idei originale si de gandire in ansamblu, iar in zilele urmatoare vei fi foarte productiv, draga Sagetatorule! Aproape ca va parea ca la tine s-au strans toate superputerile. Influenta Lunii Pline in Balanta te face sa te simti de neclintit si capabil de aproape orice. Apelezi la prieteni pentru ajutor si vei descoperi ca toata lumea vrea sa te sprijine, indiferent ce ai de gand.

Unii din jurul tau vor avea tendinta sa dea o nota dramatica si celor mai marunte lucruri, insa nu trebuie sa ii lasi sate afecteze.

In viata sentimentala se anunta o discutie importanta, pentru a lamuri lucruri lasate nerezolvate prea mult timp. Simti nevoia sa iti schimbi stilul de viata si acum este momentul sa incepi sa o faci.

HOROSCOP 22-28 martie CAPRICORN

Vii dupa o perioada foarte buna, iar saptamana aceasta va fi de-a dreptul excelenta. Esti de neoprit in cariera, esti impulsionat de o ambitie uriasa si pur si simplu nu poti sa te opresti din ceea ce faci. S-ar putea sa obtii o promovare sau sa profiti de o oportunitate importanta.

Tot ce intreprinzi are succes in aceste zile, asa ca profita din plin de moment. Nu uita insa de viata de familie, de oamenii dragi care te sustin.

HOROSCOP 22-28 martie VARSATOR

Jupiter si Saturn sunt de partea ta in aceasta saptamana si te poarta pe brate spre reusite, insa unele lucruri depind doar de tine. Te simti pregatit sa iti urmezi un vis si sa iti invingi temerile dobandite in ultimul an. Simti nevoia de actiune si vrei sa experimentezi lucruri noi, mai ales in plan amoros, deoarece primavara te face mai romantic si mai pasional. Totusi nu te afli in cautarea unei relatii; iti doresti mai mult sa flirtezi, vrei poezie si fantezie si trebuie doar sa gasestipe cineva care sa isi doreasca acelasi lucru, fara sa va faceti promisiuni de dragoste eterna si fidelitate.

HOROSCOP 22-28 martie PESTI

Credeai ca ai scapat de acel moment tipic tie de astenie de primavara si de prabusire emotionala? Ei bine, nu! Cand toata lumea se bucura de influenta pozitiva a Lunii Pline, tu, draga Peste, va trebui sa te lupti cu un val de emotivitate crescuta, vei sta sa iti plangi de mila si sa te gandesti de ce unele lucruri ti se intampla numai tie.

Nu inseamna ca vei avea o saptamana rea, pentru ca te simti cumva in elementul tau cand lucrurile devin dramatice. Luna Plina in Balanta te ajuta sa gasesti un echilibru si o armonie greu de inteles pentru altii. Simti nevoia sa inchei capitole, sa finalizezi lucruri neterminate, sa spui lucruri pe care iti doreai de multa vreme sa le spui. Acorzi mai multa atentie lucrurilor si persoanelor pe care le-ai neglijat si fie scapi de ele, fie le dai valoarea pe care o merita.

Increde-te in instinct si actioneaza conform impulsurilor de moment, mai ales ca ai o perioada in care comunicarea este favorizata. Nu te teme sa spui lucrurilor pe nume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro