Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 16-22 august. Astrele sunt generoase cu zodiile. Cine are sansa sa inceapa o viata noua

 

Planetele sunt bine dispuse in aceasta saptamana, iar zodiile au parte de o perioada de respiro, fara probleme majore. O zodie are sansa sa inceapa o viata noua in aceste zile.

HOROSCOP 16-22 august. Previziuni complete pentru zodii

Balantele se numara printre norocosii saptamanii. Multi nativi au sansa unei relansari in plan profesional, in conditii financiare mult mai bune decat pana in prezent.

HOROSCOP 16-22 august BERBEC

La inceput de saptamana rezolvi o serie de chestiuni care ti-au dat batai de cap in ultima vreme si te bucuri sa constati ca ai prieteni pe care te poti baza. In a doua parte a saptamanii indrazneste sa iei initiativa si sa iti planuiesti viitorul fara ezitari si temeri.

Ai o stare de spirit buna, care se reflecta si in viata sentimentala si mai ales in cea intima. Influenta pozitiva a planetelor te ajuta sa indrepti eventuale greseli din trecut si sa iti imbuntatesti relatia cu partenerul. Berbecii singuri pot avea parte de surprize placute din partea unei persoane care intra pe neasteptate in viata lor.

La serviciu vei constata ca dialogul ajuta mult la rezolvarea unor dispute cu colegii. Nu te entuziasma prea tare in fata unor oferte tentante, ci incearca sa le cantaresti cu atentie. Faptul ca treci printr-o perioada de stabilitate din punct de vedere financiar te va ajuta sa ramai lucid in fata unor decizii cu greutate.

HOROSCOP 16-22 august TAUR

Lucrurile nu prea ti-au iesit cum iti doreai in ultima vreme si este momentul sa gasesti o metoda noua de a pune problema si de a-ti gestiona viata. Incearca sa privesti lucrurile in ansamblu si pe termen lung; nu ii neglija pe cei care au nevoie de tine pentru ca roata se poate intoarce oricand.

Iti revitalizezi viata de cuplu in aceasta perioada, iar partenerul iti raspunde pe masura asteptarilor. Va apropiati mai mult si aveti, in sfarsit,timp si pentru voi doi. Taurii singuri au sansa sa descopere o persoana speciala, care ii va face sa simta din nou fluturi in stomac, dupa multa vreme.

La serviciu lucrurile merg conform planului, iar creativitatea si energia de care dai dovada iti pot da un boost in cariera. Profita de oportunitatile ce iti ies in cale; este un moment oportun pentru noi inceputuri. O serie de cheltuieli urgente si neasteptate te destabilizeaza putin din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 16-22 august GEMENI

E o saptamana buna pentru tine, te simti creativ si energic si reusesti sa te ocupi de lucruri care stagnau de o vreme. Controleaza-ti nervii si nu te descarca pe cei din jur! La sfarsit de saptamana pleci intr-o aventura care te va ajuta sa iti refaci rezervele de energie.

In plan sentimental traversezi o perioada a revelatiilor. Poti vedea, in sfarsit, cu claritate ce nu merge in relatia ta si, mai mult, gasesti cu usurinta rezolvarile. Atentie, insa, la impulsivitatea care ti-ar putea zadarnici planurile. Gemenii singuri realizeaza ca daca sunt prea introvertiti lucrurile nu se vor schimba prea curand in viata lor.

In cariera este un moment bun pentru a negocia noi colaborari; gestioneaza-ti cu atentie cheltuielile!

HOROSCOP 16-22 august RAC

Esti foarte comunicativ si asta te ajuta sa te conectezi mai bine cu cei din jur, fie ca vorbim despre familie si prieteni, fie despre partener, fie despre colegii de serviciu. Solutiile pentru problemele ce se ivesc par ca vin de la sine, ceea ce iti creste increderea in sine.

Racii singuri ar fi bine sa se pregateasca pentru o rasturnare de situatie in viata lor amoroasa.

Atentie la conflictele ce pot sa apara la serviciu, dar si la cele din portofel; cheltuielile nechibzuite te pot destabiliza serios din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 16-22 august LEU

Norocul este de partea ta in aceasta saptamana si ar fi bine sa profiti de ocazie pentru a rezolva chestiuni ramase in coada de peste.

Si in plan amoros ai sansa sa repari anumite fisuri in relatie, pentru a te putea bucura cu adevarat de povestea pe care o traiesti. Leii care nu si-au gasit inca jumatatea au ocazia sa cunoasca o persoana foarte interesanta in weekend.

In cariera pregateste-te pentru o serie de schimbari benefice, care iti vor da o energie foarte buna pentru viitor. Nu lasa problemele de ordin financiar sa te streseze maimult decat este cazul, mai ales ca saptamana aceasta apar oportunitati de a-ti rotunji veniturile.

HOROSCOP 16-22 august FECIOARA

Incepi saptamana bine, cu o stare de calm care este mai mult decat bine venita. Vei reusi sa depasesti cu succes orice obstacol, iar increderea in sine te ajuta sa fii o persoana foarte populara in cercul tau si chiar sa cunostioameni foarte interesanti.

Planetele te incarca cu un optimism si o energie care sunt extrem de benefice pentru viata de cuplu. Tu si partenerul aveti ocazia sa petreceti mai mult timp in doi saptamana aceasta, iar daca inca nu ti-ai gasit jumatatea astrele iti pregatesc schimbari interesante.

La serviciu ai ocazia sa te faci remarcata, draga Fecioara, asa ca trebuie sa stii sa profiti de oportunitatile ce se vor ivi.

HOROSCOP 16-22 august BALANTA

Saptamana aceasta vei fi o persoana foarte populara si pare ca toata lumea iti cauta compania. Norocul este de partea ta si ai ocazia sa iti indeplinesti visuri mai vechi.

Pasiunea, romantismul si senzualitatea sunt la cote maxime in aceasta perioada. Petreci timp de calitate cu jumatatea ta si, daca esti singura, draga Balanta, o iubire noua, neastepta, ar putea sa apara in viata ta in weekend.

In cariera totul merge conform planului si orice situatii stresante care pot aparea se rezolva rapid, fara prea mari batai de cap. Stai bine cu banii, ceea ce iti ofera satisfactie.

HOROSCOP 16-22 august SCORPION

Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare in aceste zile, daca vrei sa iti atingi obiectivele. Realismul este cheia schimbarilor pe carevrei sa le faci in viata ta, pentru ca entuziasmul in exces poate dauna concentrarii si luciditatii.

Daca simti ca relatia ta este intr-un punct mort si ca atat tu, cat si partenerul ati devenit prea introvertiti si nu mai reusiti sa va conectati ca inainte, poate este cazul sa faci primul pas catre o discutie sincera si consistenta. Scorpionii singuri trebuie sa se descotoroseasca de negativism si sa se bucure de viata, pentru a fi pregatiti sa primeasca schimbarea in viata lor.

La serviciu lucrurile functioneaza conform planului, insa ar fi bine sa iti pastrezi anumite idei doar pentru tine, pentru ca sunt destui cei care si le-ar putea insusi pentru a-si aroga meritele.

HOROSCOP 16-22 august SAGETATOR

Saptamana incepe cu o serie de schimbari benefice in viata ta. Vitalitatea si determinarea te ajuta sa realizezi orice iti propui, iar comunicarea buna cu cei din jur este si ea un plus. Schimbarile bruste pe harta astrala iti pot afecta concentrarea.

Ai un farmec aparte in aceasta perioada, ceea ce il va face pe partener sa se reindragosteasca de tine sau, daca esti singur, iti va aduce noi cuceriri.

Nici in plan profesional nu ai motive sa te plangi. Poti perfecta noi colaborari si poti progresa rapid, ceea ce se va reflecta din plin si in contul tau bancar.

HOROSCOP 16-22 august CAPRICORN

Reusesti sa convingi multa lume de abilitatile tale in aceasta saptamana, iar asta te incarca de o energie pozitiva ce te face sa privesti viata cu alti ochi.

In plan sentimental se anunta schimbari radicale, care te vor face sa iesi din rutina care a inceput sa te oboseasca. Ai toate motivele sa lasi trecutul in urma si sa te bucuri de prezent.

In cariera ai sansa sa faci in sfarsit schimbarile pe care ti le doreai de multa vreme. Fie ca incepi o colaborare noua, fie ca iti schimbi locul de munca, cert este ca de acum incolo te vei simti mai bine in pielea ta, iar faptul ca plusul se va resimti si in plan financiar iti da o senzatie de bine si de siguranta.

HOROSCOP 16-22 august VARSATOR

In ultima vreme nu te-ai simtit prea bine si este momentul sa faci ceva in acest sens, pentru a evita o prabusire psihica. Trebuie sa iti reincarci bateriile si sa iti infigi bine picioarele in pamant, chiar daca poate sapara greu. Ai incredere in instinctul tau si ia deciziile care ti se par tie potrivite, fara sa pleci urechea prea mult la cei din jur.

In plan sentimental trebuie sa inveti sa iti stabilesti prioritatile, fie ca esti intr-o relatie, fie ca te afli in cautarea jumatatii.

HOROSCOP 16-22 august PESTI

Deciziile pripite nu sunt deloc indicate in aceasta perioada, chiar daca oportunitatile par extraordinare. Superficialitatea poate duce la greseli greu de reparat. Esti, totusi, intr-o stare buna si te bucuri de o popularitate care te umple de satisfactie.

Astrele favorizeaza viata de cuplu in aceasta saptamana, mai ales ca ai ocazia sa fugi impreuna cu partenerul de grijile care va coplesesc zi de zi. Pestii singuri pot avea parte de surprize placute, daca deschid bine ochii.

Evita deciziile majore legate de cariera, precum si investitiile inutile, care ti-ar putea destabiliza bugetul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro