Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 14-20 iunie. Provocari majore pentru zodii. Trei nativi au o saptamana foarte grea

 

Astrele au pregatit o saptamana destul de grea pentru zodii, insa in weekend apare si o raza de soare. Cine se numara printre rasfatatii planetelor, cine are mult de tras din cauza lor, aflam din horoscop 14-20 iunie.

Saturn si Uranus provoaca tensiuni

Cele doua planete s-au aflat in conflict inca de la inceputul anului, iar acum formeaza o cuadratura ce poate da nastere la complicatii. Este cea mai puternica influenta astrala a lui 2021 si amplifica lupta dintre modern si traditional, precum si conflictele dintre generatii. Pot iesi la iveala adevaruri deranjante, ce provoaca adevarate cutremure, poate chiar la nivel inalt. Soarele si Neptun continua sa creeze incertitudini, iar Mercur isi continua mersul retrograd si incurca in continuare cu itele, zadarnicind comunicarea, indiferent de mijloacele prin care aceasta se desfasoara.

HOROSCOP 14-20 iunie. Previziuni pentru toate zodiile

Stabilirea prioritatilor este cheia succesului in aceasta saptamana. Luna in patrar in Fecioara, de vineri, ne gaseste incercand sa lamurim anumite lucruri si sa prioritizam anumite chestiuni, uneori nu tocmai cu succes.

Gigantul Jupiter intra si el in retrograd duminica, influentand comertul, si tot ceea ce are legatura cu apele; transportul pe mari si oceane ar putea fi zadarnicit si aceasta situatie se prelungeste pana pe 28 iulie, cand Jupiter trece din Pesti in Varsator.

Venus in Rac ne ofera raza de soare de care avem nevoie pentru a depasi aceasta saptamana tulbure, datorita unghiului magic pe care il formeaza cu Neptun.

HOROSCOP 14-20 iunie BERBEC

Nevoi bruste si neasteptate apar in viata ta si trebuie sa gasesti calea pentru a ti le satisface. Incearca insa sa nu iti irosesti energia.

In plan sentimental treci printr-o perioada de tranzitie si pare uneori ca mergi pe teren minat. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie semnalelor transmise de jumatatea ta. Este posibil sa te simti incorsetat intr-o situatie, dar doar de tine depinde sa faci schimbarile care vor aduce schimbarea.

Anumite lucruri care se petrec in umbra iti afecteaza viata personala si pe cea profesional. Incearca sa le descoperi si nu le lasa sa iti afecteze viitorul. Evita conflictele cu colegii, iar in plan financiar nu ar strica mai multa prudenta.

HOROSCOP 14-20 iunie TAUR

Esti sociabil si asta este "arma" ta in aceasta saptamana, draga Taurule! Aceasta trasatura te poate ajuta sa pui bazele unor noi colaborari sau sa le consolidezi pe cele existente. O chestiune pe care o credeai rezolvata iti da din nou batai de cap, insa cu diplomatie si calm vei reusi sa scapi de problema o data pentru totdeauna.

In amor lucrurile merg bine, insa ar trebui sa inveti sa iti exprimi mai clar sentimentele; la serviciu nu se intampla nimic deosebit, insa ai ocazia sa porti discutii consistente cu superiorii. Finantele iti cam dau batai de cap, pentru ca ai multe cheltuieli de facut intr-un timp scurt.

HOROSCOP 14-20 iunie GEMENI

Nu ai deloc viata usoara! Lucruri si persoane pe care le-ai tratat cu superficialitate se intorc acum impotriva ta. Este posibil sa ai de a face cu multa birocratie sau cu probleme legate de proprietati. Familia te solicita foarte mult, insa ai nevoie de spatiul tau.

In plan sentimental treci printr-o perioada buna si de aici iti extragi energia de care ai nevoie pentru a merge mai departe cu alte chestiuni.

Dinamismul care te caracterizeaza te ajuta sa treci peste orice obstacol in plan profesional.

HOROSCOP 14-20 iunie RAC

Relatiile tale au nevoie de multa atentie in aceasta perioada. Atentie cui ii impartasesti secrete, pentru ca poti avea parte de surprize neplacute. Incearca sa acorzi mai multa atentie jumatatii tale, asigura-te ca stie cat de importanta este pentru tine si evita sa provoci gelozie.

Stai bine cu banii, dar ai multe obligatii de rezolvat, asa ca ai nevoie de prudenta pentru a nu te destabiliza.

HOROSCOP 14-20 iunie LEU

Ai nevoie de optimism si energie, pentru a contrabalansa scepticismul si indoielile care iti dau tarcoale. Este posibil sa iti gasesti un nou hobby sau chiar un nou scop in viata. Primesti o veste proasta legata de santatea cuiva drag, insa reusesti sa fii de mare ajutor.

Pentru a te bucura de prezent in viata sentimentala ar fi bine sa incerci sa lasi trecutul in urma, sa nu te mai intorci la vechi conflicte.

In cariera ai nevoie de o doza de discretie pentru ca multi iti pregatesc capcane.

HOROSCOP 14-20 iunie FECIOARA

Ai o noua saptamana grea, in care trebuie sa gasesti rabdarea necesara pentru a gestiona toate situatiile care te coplesesc. Incearca sa te adaptezi la situatie pentru ca altfel rezistenta ta fizica si psihica ar putea ceda. Ai nevoie de prudenta cand vine vorba de bani; evita investitiile hazardate.

Astrele te ajuta sa descoperi cat de multe lucruri ai in comun cu persoanele apropiate si de aici capeti o doza de liniste atat de necesara in aceasta perioada.

HOROSCOP 14-20 iunie BALANTA

Esti nelinistita pentru ca obligatii mai vechi, pe care le-ai neglijat, iti bat din nou la usa. Se pot isca discutii pe care le-ai evitat pana acum, asa ca ai nevoie de multa luciditate pentru a le face fata. Planetele iti pregatesc o schimbare importanta, iar tu trebuie doar sa gandesti de doua ori inainte de a spune anumite lucruri.

In plan sentimental se asterne in sfarsit linistea, dupa o perioada mai ciudata. Anumite indoieli pe care le aveai se risipesc si reusesti sa te bucuri de viata.

Evita sa semnezi contracte in aceasta saptamana sau sa iti schimbi serviciul; pastreaza discretia si totul va fi bine in curand. In plan financiar lucrurile nu sunt deloc roz.

HOROSCOP 14-20 iunie SCORPION

Este o saptamana a schimbarilor, a oportunitatilor si a surprizelor placute. Daca actionezi metodic, vei reusi sa iti indeplinesti visele. Tot ce trebuie sa faci este sa iti accepti propriile nevoi si sa actionezi in consecinta.

In viata amoroasa ai nevoie de mai mult realism, pentru ca doar asa vei intelege ce vrei cu adevarat de la perechea ta. Doar atunci vei da cu adevarat frau liber sentimentelor si te vei simti bine.

Evita sa iti asumi riscuri din punct de vedere financiar, mai ales la mijlocul saptamanii.

HOROSCOP 14-20 iunie SAGETATOR

Astrele te ajuta sa gasesti solutiile cele mai bune pentru chestiuni care ti-au dat mari batai de cap. Atentie la persoanele care s-ar putea dovedi a fi un veritabil cal troian! Nu te increde in promisiuni care suna prea bine pentru a fi adevarate si evita deciziile luate fara o analiza atenta.

Financiar nu stai grozav, asa ca fa-ti un plan bine pus la punct, pe care sa il respecti pana la venirea unor vremuri mai bune.

HOROSCOP 14-20 iunie CAPRICORN

Norocul este de partea ta in aceasta saptamana. Dinamismul cu care abordezi orice situatie te ajuta sa rezolvi lucrurile in favoarea ta. Stai departe de barfe, mai ales la serviciu.

In cuplu totul merge struna, daca reusesti sa nu mai aduci in discutie chestiuni din trecut, care au generat tensiuni intre voi.

Nu este momentul pentru cheltuieli majore si achizitii care nu sunt neaparat necesare. La mijlocul saptamanii evita sa semnezi contracte sau sa faci tranzactii importante.

HOROSCOP 14-20 iunie VARSATOR

Chestiuni legate de familie iti tulbura linistea, insa vestea buna este ca sunt trecatoare. Ai nevoie de o reevaluare a planului de cheltuieli, pentru a reusi sa mentii echilibrul in plan financiar.

Atentie la posibilele capcane ce ti se intind in cariera. Nu renunta la crezul tau de dragul altora si incearca sa pastrezi discretia cu privire la proiectele tale.

HOROSCOP 14-20 iunie PESTI

Pregateste-te pentru o schimbare radicala de viziune si de planuri pe toate palierele vietii tale, chiar si in plan sentimental, unde ai nevoie de multa vreme de o "revizie". Trebuie sa dai dovada de mai mult curaj in cariera si in dragoste, sa faci alegerile de care ai tu cu adevarat nevoie.

Ai un farmec care iti da un aer irezistibil in aceasta perioada. Poti seduce pe oricine. Este momentul sa iti evaluezi cu sinceritate partenerul si sa intelegi daca este, cu adevarat, ceea ce ai nevoie pentru a fi fericit. Nu te teme sa faci schimbari radicale.

Foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare