Horoscop saptamanal

#horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP 13-19 decembrie. Astrele vin cu cadouri in avans. Previziuni pentru toate zodiile

O serie de tranzite interesante fac din aceasta saptamana una speciala pentru multi nativi. Ce ti-au rezervat astrele, afli in horoscop 13-19 decembrie.

Mercur şi Marte se muta in casa noua de luni, in Capricorn, respectiv Sagetator. Cele doua planete ne dau, impreuna, un boost de energie si creativitate, dar si un spirit ridicat de aventura. Cum se traduc aceste tranzite astrale? Suntem mai aplecati spre calatorii, sporturi de iarna si timp in natura; facem planuri pentru vacanta de sarbatori si pornim cu mai mult curaj si mai multa inspiratie in cautarea cadourilor pentru Craciun.

HOROSCOP 13-19 decembrie. Avalansa de voie buna si generozitate

Soarele in Sagetator si Jupiter, patronul acestui semn zodiacal, in Varsator ne incurajeaza sa fim mai generosi si binevoitori, mai veseli si chiar mai deschisi spre latura sentimentala a vietii.

Mercur formeaza o conjunctie cu Venus si Pluto in Capricorn; unii nativi se pot astepta la un mesaj surpriza de la o persoana din trecutul lor, altii pot avea parte de o promovare dupa eforturile din ultima vreme. Unele legaturi romantice pot deveni si mai solide si se poate lasa chiar cu cereri in casatorie, unde este cazul.

HOROSCOP 13-19 decembrie. Ce aduce Luna plina zodiilor

Luna plina in Gemeni de duminica ne aduce intr-o dispozitie nuai buna pentru sarbatori, ne face mai comunicativi si mai dornici de a petrece timp cu cei dragi.

BERBEC - Ai parte de o saptamana complicata si solicitanta. Te preocupa chestiuni legate de viata ta sociala, iar turbulentele si confuzia nu te slabesc nici macar la serviciu. Ai parte, insa, de lucruri interesante in viata sentimentala, mai ales daca nu ti-ai gasit inca jumatatea. Ai tendinta sa fii prea analitic si suspicios.

TAUR - Esti nelinistit, draga Taurule, insa asta nu este o scuza sa pui presiune nejustificata pe cei din jurul tau. Incearca sa dai dovada de mai multa rabdare, pentru a nu face mutari irationale; doar daca ramai lucid vei reusi sa vezi oportunitatile care iti ies in cale si sa profiti de ele. La capitolul bani stai din ce in ce mai bine, asa ca poti pleca linistit in cautarea cadourilor pentru cei dragi.

GEMENI - Energia ta se oglindeste in cei din jurul tau. Daca iti iesi din pepeni, ti se va raspunde cu aceeasi moneda; daca reusesti sa iti pastrezi calmul, vei obtine aceeasi reactie si vei reusi sa rezolvi situatii complicate. Canalizeaza-ti energiile pozitive catre viata sentimentala, pentru ca ai mare nevoie de asta. Incearca sa cheltuiesti bani cu masura, pentru ca lucruri neprevazute ti-ar putea da batai de cap.

RAC - Te bucuri in continuare de tot timpul pe care il poti petrece cu persoane dragi. Poate te intalnesti cu oameni cu care nu ai mai apucat sa te vezi de mult, iti gasesti linistea si confortul langa cei care stii ca tin la tine si te incarci cu energie pozitiva. Viata sentimentala ar putea scartai din cauza nesigurantei de care dai dovada.

LEU - Este momentul sa acorzi mai multa atentie jumatatii tale; aveti nevoie sa petreceti timp de calitate impreuna, pentru a va putea consolida relatia si a sti care sunt urmatorii pasi pe care ii aveti de facut impreuna. Poate nu stai grozav cu banii, insa sunt sanse sa iti sporesti veniturile in perioada urmatoare. Atentie cu cheltuielile pe care le faci inainte de Sarbatori!

FECIOARA - Simti ca ti se cam misca pamantul sub picioare la locul de munca. Schimbarile din ultima vreme te fac sa te simti dezorientata si chiar sa iti faci griji pentru jobul tau. Cantareste bine fiecare decizie pe care o iei in aceasta perioada.

BALANTA - Simti nevoia sa faci ceva pentru a sparge rutina in care simti ca ai intrat de l ao vreme. Fie ca vorbim despre viata sentimentala, fie despre cea profesionala, ai nevoie de o schimbare. Ia-ti inima in dinti si cere ceea ce iti doresti! Vei avea doar surprize placute.

SCORPION - Chiar daca perioada Sarbatorilor te gaseste putin dezorientat si nesigur, nu ai motive de ingrijorare, draga Scorpionule! Doar de tine depinde sa nu iti complici si mai mult viata. Multe probleme se pot rezolva foarte usor pe calea dialogului. Incearca sa fii mai rezervat in discutiile cu colegii de munca, pentru ca nu toti iti sunt prieteni.

SAGETATOR - Ai nevoie de o abordare mai organizata si metodica a lucrurilor pe care le ai de rezolvat in aceste zile. Este posibil sa cunosti persoane importante, care te vor ajuta in cariera. Nu iti neglija sanatatea! O suma frumoasa de bani iti intra in cont in aceste zile, insa ai grija cum o vei cheltui!

CAPRICORN - Te concentrezi, ca de obicei, pe scopurile pe care ti le-ai setat. Ai de luat decizii importante in aceste zile, iar planetele sunt de partea ta. In aceste zile ai ocazia sa cunosti o persoana speciala, daca te afli in cautarea jumatatii. Incearca sa iti faci timp si pentru tine, chiar daca ai o multime de obligatii de care trebuie sa te achiti pe final de an in plan profesional.

VARSATOR - Viata de cuplu are nevoie de un reset si acum este momentul potrivit pentru asta. Faceti planuri de sarbatori, petreceti timp impreuna si incercati sa nu va mai organizati viata in functie de altii. O problema profesionala iti da batai de cap pe la mijlocul saptamanii, insa o vei rezolva in cel mai bun fel posibil. Evita sa iti dezvalui planurile oricui! Unii nu sunt chiar atat de buni prieteni pe cat incearca sa para.

PESTI - Debordezi de incredere si asta atrage dupa sine reusite pe toate planurile. Inchei un parteneriat foarte benefic pentru tine, asa ca ai toate motivele sa incepi sa sarbatoresti, chiar daca mai e ceva pana la Craciun.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro