Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 1-7 martie. Fluturi in stomac si castiguri neasteptate pentru zodii

Saptamana aceasta este marcata de energia Lunii pline de sambata, 27 februarie; razele sale puternice ne influenteaza si in zilele urmatoare, provocandu-ne sa privim cu atentie la tot ce ne inconjoara si sa ne controlam fizic si spiritual.

Marte si Pluto ne indeamna in continuare sa traim clipa si sa facem tot ce pare mai bine pe moment pentru a ne apropia de telurile personale.

Venus si Uranus flirteaza puternic saptamana aceasta si pun la cale intalniri interesante pentru multi nativi. Se anunta batai puternice de inima in zilele urmatoare pentru nativii care nu au gasit inca dragostea. Cei care sunt deja intr-o relatie vor simti nevoia sa iasa din rutina si sa se surprinda unii pe altii.

HOROSCOP 1-7 martie. Cine castiga la Loto saptamana aceasta

Sextilul Venus - Uranus poate aduce surprize in plan financiar zodiilor. Norocul poate da peste oricine cand se asteapta mai putin, asa ca poate nu ar fi rau sa jucati la loterie. Cine stie de unde sare iepurele?

Miercuri, Marte intra in Gemeni si capata o energie efervescenta; timp de sase saptamani toti nativii vor simti nevoia sa fie mai activi, sa se exprime mai pasional. Entuziasmul este la cote maxime si poate da nastere ala bucurii neasteptate.

Conjunctia Mercur - Jupiter in Varsator ne ajuta sa comunicam mai bine cu cei din jur si favorizeaza colabrarile pe toate planurile pentru cele mai multe dintre zodii.

Luna in patrar de Sambata ne indeamna sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu ne lasam pacaliti de visatorul Neptun, care ne poate aduce in situatii complicate. Energia lui Neptun ingreuneaza diferentierea realitatii de fantezie, asa ca trebuie multa atentie la fiecare pas, si daca trebuie sa semnati un contract, si daca intalniti o persoana care va fascineaza si de care incepeti sa va indragostiti.

Saptamana Martisorului este un prilej bun pentru a le face bucurii persoanelor dragi, asa ca dati macar un telefon celor cu care nu va puteti intalni fata in fata in aceasta perioada.

Daca trebuie sa semnati contracte sau sa finalizati tranzactii, cititi cu atentie toate clauzele din documente pentru ca exista riscul sa pierdeti din vedere chestiuni importante, care ulterior vor genera batai de cap.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro