Horoscop lunar

#racorire #vara #canicula #zodii

Zodiile si canicula! Cum reactioneaza fiecare nativ in zilele de foc

Zilele caniculare de vara nu sunt placute pentru nimeni, insa unii nativi reactioneaza intr-un mod cu totul neasteptat, devenind violenti, in timp ce altii se retrag intr-un loc racoros pentru a scapa de caldura insuportabila. Exista insa si nativi care nu au o problema cu zilele caniculare, ba din contra! Iata cum sunt influentate zodiile de caldurile insuportabile din timpul verii.

 

Berbec

Pentru Berbeci totul se termina cand incepe vara. In zilele caniculare nu te mai intelegi cu Berbecii! Sunt irascibili, extrem de agitati si au iesiri nervoase necontrolate. Canicula ii face sa aiba probleme atat la munca cat si in relatia de cuplu.

Taur

Pentru Tauri, canicula este usor de suportat deoarece se pregatesc din timp. Tinute confortabile si racoroase, aer conditionat in masina si acasa, si se asigura ca oriunde merg au parte de racoare. In concluzie, canicula nu ii doboara, ci par mai vioi decat orice alti nativi.

Gemeni

Gemenii nu sunt afectati de temperaturile din timpul verii. Insa, in zilele in care acestea depasesc pragul critic de suportabilitate, ii vei gasi racorindu-se pe malul marii sau la piscina.

Rac

Racii suntt extrem se sensibili la caldura. Nu pot dormi noaptea, daca nu au aer conditionat, iar caldura din timpul zilei ii moleseste complet. Prin urmare, sunt lipsiti de pofta de viata si nici nu se mai pot odihni corespunzator in timpul noptii.

Leu

Leii adora caldura si suporta cu brio pana si cele mai caniculare zile ale anului. Cu toate acestea se vor refugia de fiecare data cand au ocazia la terase in aer liber care au sisteme moderne de racorire, la piscine sau chiar pe litoral.

Fecioara

Nativii nascuti in zodia Fecioarei sunt afectati de caldura si nu se mai pot concentra la ce au de facut. Nici la munca si nici acasa nu reusesc sa termine treburile la timp si par lipsiti de orice urma de energie si motivare.

Balanta

Balantele nu suporta caldura prea bine. Se vor retrage rapid intr-un loc racoros si umbros de unde pot admira in voie natura. Daca totusi nu reusesc sa dea o fuga la munte sau la mare ii vei gasi adesea in mall, in piscina sau in alte locuri bine aerisite si racoroase.

Scorpion

Scorpionii se tem sa nu para vulnerabili in fata altor persoane, asadar vor suferi in tacere sau isi vor lua un concediu spontan cand apare un val de canicula cu temperaturi extreme. In tot acest timp se vor racori cu dusuri reci si vor tine aerul conditionat pornit la maxim.

Sagetator

Nici Sagetatorii nu suporta prea bine caldura. Daca nu au aer conditionat acasa, prefera sa evadeze in cea mai inalta zona muntoasa, sau pleaca in concediu intr-un loc racoros.

Capricorn

Pentru Capricorni canicula reprezinta un impediment in a-si indeplini responsabilitatile. Prin urmare iau rapid masuri: ori isi cumpara un aparat de aer conditionat ori isi iau un concediu rapid si pleaca in vacanta, intr-un loc racoros.

Varsator

Varsatorii fac fata cu brio caldurii. Mai mult decat atat canicula ii motiveaza sa inventeze sisteme de racire inteligente, pentru locuinta lor, iar creativitatea lor da rezultate, aducandu-le in cele din urma profituri, daca reusesc sa puna acest lucru in aplicare.

Pesti

Pestii detesta caldura si ar face orice pentru a se racori. Fie ca dau o fuga la mare, merg la piscina sau isi fac dusuri interminabile acesti nativi incearca cu orice chip sa scape de canicula. Cand sunt la munca insa, sunt adesea irascibili si morocanosi din cauza caniculei.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare