Horoscop lunar

#horoscop cariera #horoscop dragoste # horoscopul lunii octombrie 2018 #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #horoscopul lunii octombrie

Horoscopul lunii octombrie 2018! Se anunta situatii neprevazute pentru zodii

Luna octombrie este o luna plina de situatii neprevazute pentru nativi. Lucrurile pe care acestia le credeau stabile iau o turnura neasteptata. Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste si cariera pentru luna octombrie, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii vor avea de infruntat situatii neprevazute si vor fi nevoiti sa incerce sa gaseasca o cale pozitiva pentru a iesi din aceste situatii. Pe plan profesional vor avea insa parte se o luna prolifica. Ai grija insa pe cine alegi sa te ajute in atingerea obiectivelor tintuite. Nu trebuie sa ai incredere in oricine. Banii nu se vor lasa insa asteptati. E posibil chiar sa ai parte de castiguri substantiale la jocurile de noroc. In plan sentimental ai parte de neintelegi care pot duce usor la o despartire.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului