Horoscop lunar

#martie 2017 # horoscop lunar 2017 #horoscop lunar martie 2017 #horoscop lunar sanatate #horoscop lunar martie #horoscop sanatate #horoscopul lunii martie #horoscop martie #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Horoscopul lunii martie 2017! Zodiile intampina probleme de sanatate. La ce sa fii atent

Inceputul primaverii aduce dupa sine stari de astenie, probleme mai vechi ce pot recidiva si creste pericolul accidentarilor. Este totodata o perioada perfecta pentru adoptarea unui stil de viata sanatos, pentru multi nativi. Iata la ce tebuie sa fie atenta fiecare zodie in parte si de ce trebuie sa se fereasca in luna martie.

Berbec

Berbecii vor intampina probleme de sanatate, cu precadere in prima jumatate a lunii. Este recomandat sa evita abuzurile de orice fel si oboseala. Nativii nu trebuie sa sara peste orele de somn si este indicat sa-si ia din cand in cand o pauza de relaxare. Vizita la medic nu terbuie amanata. Dupa jumatatea lunii este momentul perfect pentru ca nativii sa adopte un stil de viata sanatos.

 Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro