Horoscop lunar

# horoscop mai 2022 # mai 2022 # horoscop lunar 2022 #horoscop lunar

Horoscopul lunii mai 2022. Ce surprize te asteapta in functie de zodie

Luna mai este o luna plina de provocari in viata zodiilor, dar si de surprize placute. Unii nativi vor pune, in aceasta luna, cariera pe primul loc, lasand viata personala pe locul doi. Altii au norocul sa-si gaseasca persoana alaturi de care sa inceapa o noua relatie. Iata, asadar, ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna mai, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, luna mai vine cu blocaje si conflicte in viata de cuplu, insa au parte, in acelasi timp, de multa pasiune. La locul de munca dau dovada de o eficienta crescuta. Isi clarifica obiectivele foarte bine si se axeaza pe castiguri. Atentie insa la starea de sanatate deoarece nativii sunt predispusi la accidente si accidentari.

Taur

Pentru Tauri, luna mai se anunta favoravila aventurilor si iubirilor nebunesti. Asadar, nativii singuri au toate sansele sa intalneasca in cale noi iubiri. In viata de cariera, nativii au parte de catiguri in special sin activitati intelectuale, cercetare si din colaborari la distanta.

Gemeni

Gemenii au o atitudine mai mult pragmatica in viata de cuplu, concentrandu-si atentia spre situatia financiara. Plimbarile si excursiile romantice sunt insa in atentia acestor nativi. In ceea ce priveste cariera, nativii isi doresc marirea castigurilor financiare si depun eforturi sustinute in acest sens.

CITESTE SI: Horoscop dragoste mai 2022. Care sunt zodiile care se indragostesc nebuneste in aceasta luna

Rac

Viata sentimentala nu este prioritara pentru Raci in luna mai. Cu toate acestea primeaza interesele pentru afaceri alaturi de partenerul de cuplu.  La locul de munca se anunta o perioada favorabila avansarii si evidentierii. Cu toate acestea, in plan financiar nu se anunta castiguri importante.

Leu

Luna mai se anunta una plina de provocari in plan sentimental. Leii vor da piept cu realitatea si se vor vedea nevoiti sa ia decizii importante. In plan profesional simt nevoia de o reorganizare si o modernicare a metodelor si mijloacelor de lucru. Vor avea de castigat de pe urma colaborarilor.

Fecioara

Nativii Fecioara au o nevoie crescuta de aventura, insa nu au curajul sa se avante in noi relatii sau in situatii neunoscute, asadar prefera sa-si tina in frau dorintele. In ceea ce priveste cariera, nativii, dau dovada de initiativa si reusesc sa-si atinga rapid obiectivele. Nu vor lipsi piedicile, peste care stiu insa cum sa treaca fara probleme.

CITESTE SI: Horoscop bani si cariera mai 2022. O luna a goanei dupa bani. Care sunt zodiile care au sanse sa avanseze in cariera

Balanta

Pentru Balante se anunta o luna intensa in plan sentimental. Nativii vor avea parte de momente de neuitat petrecute alturi de partenerii de cuplu. Si in cariera se anunta o luna favorabila, nativii avand numai de castigat in special de pe urma colaborarilor si parteneriatelor.

Scorpion

In luna mai Scorpionii singuri se pot aventura in noi relatii iar cei aflati intr-o relatie de cuplu au sanse mari sa-si consolideze relatiile. In plan profesional, nativii au sanse mari sa urce ierarhic, sa castige mai multa autoritate sau sase evidentieze la locul de munca. Banii nu se vor lasa asteptati.

Sagetator

Pentru Sagetatori nu se anunta o luna favorabila in plan sentimental. Vor intampina probleme in cuplu si neajunsuri sau pur si simplu au asteptari nerealiste. In plan profesional lucrurile par sa se aseze, iar probabilitatea ca nativii sa-si atinga scopurile este foarte mare.

Capricorn

Capricornii se vor confrunta cu probleme in viata de cuplu. Acestea pot fi solutionate cu usurinta daca dau dovada de rabdare si cumpatare. Motivatiile banesti ale nativilor sunt puternice in aceasta luna, motiv pentru care acorda o mare importanta carierei si investitiilor. Stresul le poate afecta starea de sanatate.

Varsator

Varsatorii aflati intr-o relatie de cuplu vor trece prin grele incercari in luna mai, fie din vina lor, fie din vina partenerior. Lucrurile par insa sa se rezolve de la sine spre finalul lunii. In plan profesional, nativii stiu clar care sunt obiectivele pe care trebuie sa le urmareasca. In plus, castgurile nu se lasa asteptate.

Pesti

Pestii pun accentul pe viata profesionala, unde au o multime de lucruri de rezolvat si de pus in ordine. Acest lucru le ocupa tot timpul, motiv pentru care lasa viata sentimentala pe loc secund. Nativilor le este greu sa se relaxeze si  risca sa se suprasolicite.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului