Horoscop lunar

#horoscop iulie 2016 #horoscop iulie #iulie #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #cariera #astrologie #bani #dragoste #horoscop lunar iulie

Horoscopul lunii iulie 2016: Ce ti-au rezervat astrele pentru luna lui cuptor

Luna iulie, vine cu multe vesti bune pentru majoritatea nativilor zodiacului. Desi cei mai multi se gandesc deja la vacanta, acestiavor avea parte de multe realizari pe plan profesional. Si in plan sentimental lucrurile par sa mearga destul de bine pentru cei mai multi dintre nativi. Iata asadar, ce te asteapta in luna iulie in functie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt in forma de zile mari in luna iulie si isi indrapta atentia catre vacante si calatorii. Cu toate astea, sunt constienti la locul de munca si isi duc la indeplinie foarte usor sarcinile. In plan sentimental, nativii sunt bantuiti de fantezii erotice, ceea ce ii predispune pe nativi la experiente de neuitat alaturi de partener. Cei singuri au sanse sa se implice intr-o relatie amoroasa.

Sursa foto: lowcostholidays.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro