Horoscop lunar

#horoscop dragoste #horoscop iunie # previziuni dragoste iunie

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2014

Vrei sa afli ce iti rezerva astrele in plan sentimental in luna iunie? Previziunile astrologice pentru relatiile amnoroase ale nativilor zodiacului european sunt in general bune, intrucat Venus se afla in zodia Taur pana spre sfarsitul lunii iunie, favorizand viata de cuplu.

Marte, proaspat iesit dintr-un ciclu retrograd, are tendinta insa de a le pune bete-n roate partenerilor din cupluri si de a genera tensiuni. Iata cum va arata luna iunie in planul amorului pentru zodia ta:

Berbec

Planetele te ajuta sa iti pui ordine in ganduri in luna iunie. Dupa lungi dezbateri cu apropiatii si un monolog intens care a durat cateva luni, esti hotarat/a, in sfarsit, sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Iunie este pentru tine o luna plina de senzualitate si de erotism, iar asta inseamna ca te vei bucura din plin de dragoste.

Taur

Esti plin/a de pasiune in luna iunie, iar acest lucru se va reflecta si in viata ta amoroasa. E o perioada propice relatiilor noi sau a reluarii unor legaturi mai vechi, cu conditia sa fii dispus/a sa iti sustii din plin partenerul/partenera de cuplu.

Gemeni

Pana pe data de 23 iunie, Gemenii sunt supusi unor incercari destul de puternice in ceea ce priveste dragostea. Relatiile lor se pot chiar destrama in aceasta perioada, daca nu sunt suficient de intelepti incat sa actioneze mereu cu tact. Dupa aceasta data, totul revine la normal, iar astrele le sunt favorabile in viata de cuplu.

Rac

Luna iunie este foarte productiva pentru Raci din punct de vedere social. Acesti nativi nu rateaza nicio distractie si au sanse foarte mari sa-si intalneasca jumatatea, daca nu si-au gasit-o inca. Distractia este cuvantul care le descrie viata amoroasa, asa ca li se recomanda sa nu rateze nicio oportunitate.

Leu

Esti in centrul atentiei in aceasta luna, iar asta inseamna ca te vei simti foarte implinit/a si din punct de vedere sentimental. Evita discutiile in contradictoriu in a doua saptamana a lui iunie si demonstreaza-i partenerului tau/partenerei tale ca esti capabil/a sa tolerezi micile neintelegeri.

Fecioara

Luna iunie aduce schimbari semnificative in viata amoroasa a Fecioarelor, care s-au saturat de rutina previzibila pe care le-o ofera partenerul/partenera. Exista sanse mari sa te indragostesti in aceasta perioada de cineva care iti ofera sansa de a evolua si de a face lucruri noi si palpitante impreuna.

Balanta

Balantele sunt greu incercate in plan sentimental in prima luna de vara. Frustrarile si resentimentele le imping sa actioneze impulsiv si sa incerce sa-si rezolve problemele intr-un mod destul de violent. Odata ce s-a umplut paharul, acesti nativi reactioneaza destul de urat, iar acest lucru nu le este tocmai benefic.

Scorpion

Scorpionii au un entuziasm iesit din comun in luna iunie, iar acest lucru se reflecta si in viata lor amoroasa. Sunt foarte tandri si dispusi sa ierte orice greseala apartenerului/partenerei, iar cei singuri sunt dornici sa-si foloseasca toate armele de seductie pentru a-si cuceri jumatatea.

Sagetator

Prima saptamana din iunie este plina de incarcatura emotionala pentru Sagetatori, insa dupa data de 7 lucrurile par sa ia o intorsatura nu tocmai placuta. Ai mare grija la modul in care iti comunici sentimentele si frustrarile in fata jumatatii tale, daca nu vrei sa aveti amandoi de suferit.

Capricorn

Capricornii sunt voiosi si joviali in luna iunie. Viata lor amoroasa infloreste, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa depuna niciun efort pentru a-si pastra sau cuceri partenerii. Comunicarea este cheia care le va deschide toate portile ferecate ale dragostei.

Varsator

Varsatorii sunt dornici de experiente noi in luna iunie, inclusiv in ceea ce priveste arta amorului. In general, viata lor de cuplu este plina de tandrete si de senzualitate, iar spre finalul lunii iunie vor excela la acest capitol.

Pesti

Luna iunie le este favorabila Pestilor in plan amoros, intrucat ii stimuleaza sa reflecteze mai mult asupra nevoilor si dorintelor lor. Comunicarea cu partenerul este eficienta si savuroasa, mai ales ca au tendinta de a face declaratii de iubire extrem de seducatoare si de tandre.

Foto: storyboardwedding.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului