Horoscop lunar

# horoscop luna #horoscopul lunii noiembrie #predictii #zodii #horoscop #astrologie #horoscop noiembrie dragoste #horoscop noiembrie # horoscop noiembrie 2017 #horoscop dragoste #horoscopul dragostei

Horoscopul dragostei in luna noiembrie 2017! Pestii se despart, Capricornii se casatoresc

Noiembrie este o luna cu suisuri si coborasuri in ceea ce priveste dragostea. Nativii trebuie sa se astepte la probleme, nelamuriri si situatii tensionate in viata de cuplu. Cei care reusesc sa treaca peste acestea insa, vor avea parte de fericire si vor trai clipe de nuitat alaturi de partener. Iata ce te asteapta in dragoste, in functie de zodie, in luna noiembrie.

Berbec

In noiembrie, Berbecii acorda o mare importanta vietii de familie. Este posibil ca probleme mai vechi, legate de cuplu, sa iasa la iveala, insa nativii se mobilizeaza rapid si fac tot posibilul sa le rezolve. Nativii singuri iau atitudine si se decid sa faca ei primul pas in momentul in care o persoana reuseste sa le atraga atentia.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului